ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #81923 από Leon
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ δημιουργήθηκε από Leon
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΗΣΚΕΙ ΣΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ,Η ΠΟΡΤΑ ΔΕΝ ΡΟΥΦΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΟΤΙ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• dragonfighter
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
  • Προγραμματιστής
Περισσότερα
3 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 3 Χρόνια 7 Μήνες πριν #85575 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ
Ξεθάβω το θέμα μιας και μου παρουσιάστηκε παρόμοιο πρόβλημα στις διακοπές και ενώ λύνεται σε 1 λεπτό, έχασα πόση ώρα μέχρι να βρω την λύση στα άδυτα του φόρουμ.
Εμένα μου εμφάνιζε ανοιχτό το πορτ παγκαζ στην οθόνη και δεν το ρούφαγε μέσα, όσες φορές και να το ανοιγόκλεινα.
Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, στο πάνω μέρος του πορτ παγκαζ, πρέπει να πιέσουμε μέσα το σιδερακι μέχρι να μαγκώσει και έπειτα να πιέσουμε μέσα το δεξι πλαστικό. Θα ακουστεί ο θόρυβος ξεκλειδωματος του πορτ παγκαζ και αυτό ήταν! Θα δουλεύει ρολόι μετά.
Στον φίλο από πάνω, λογικά θα είχε πατηθεί το σιδερακι μέσα και αρα γι αυτό έβρισκε το μέταλλο όταν το έκλεινε και δεν του εμφάνιζε ότι είναι ανοιχτό στην οθόνη.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Manolis, totio, gorinos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: nikitas tsi