Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84133 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας δημιουργήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Λοιπόν... Πριν ένα μην περίπου είχα αφήσει το αμάξι για 20 ημέρες λόγω άδειας... Γύρισα και δνε έπαιρνε μπροστά.... Λέω έκανε κρύο, το άφησα και πολύ καιρό οκ... Σήμερα το πρωί (20) βαθμούς Κελσίου περίπου το αμάξι δεν ξανά πήρε μπροστά... Το βάζω με καλώδια και πάω σε ηλεκτρολόγο...πανω φορεμενη 60αρα bosch 3 ετών... Πάω στο μάστορα λοιπον(είμαι και σε μικρό νησί και δεν ξέρω καλά ούτε τους μάστορες ούτε τι ρόλο βαράνε) λείπει το αφεντικό είναι εκεί ο γιος του κια μου λέει.... Εχεις διαρροή ρεύματος και ίσως ένα θέμα στο δυναμό γτ παίζει στη μέτρηση....η μπαταρία είναι καλά... Ερχεται το αφεντικό μετά από 10 λεπτά... Το δύναμο σου είναι εντάξει... Εχεις διαρροή ρεύματος 2 αμπέρ και έχει πρόβλημα η μπαταρία... Σε ένα τσεκάρισμα του εγκεφάλου δξε έδωσε σωστό ρεύμα και σου έβγαλε πρόβλημα και έχεις και διαρροή... Από όλα αυτά δεν κατέχω.... Έκανε έναν έλεγχο με ένα λαμπάκι κια όντως άναβε μόνιμα... Ξέρει κανένας;;;; είχε άλλος διαρροή ρεύματος;;;; και τελικά φταίει η μπαταρία η απλά θέλει να πάρει κι άλλα... Μου έβαλε μια άλλη πιο μικρή προσωρινά, μου είπε να πάω να το αφήσω και να αλλάξω και μπαταρία...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84134 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Μετά την πρώτη φορά που δεν έπαιρνε μπροστά, άλλαξες μπαταρία;
Αν όχι, ίσως να ήταν ήδη ψόφια και απλά σήμερα τα κακαρωσε!
Τώρα, αν μέτρησε διαρροή, πρέπει σίγουρα να την εντοπίσει.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84135 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Απαντήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο θέμα Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Με προβληματίζει ότι η μπαταρία αν θυμάμαι καλά, γτ δεν έχει πάνω αριθμούς για να δω πότε την έβαλα, είναι τριών ετών... Πριν από περίπου μισή ώρα πήγα σε ένα άλλο συνεργείο για να μετρήσω να δω αν έχω διαρροή...και η ένδειξη είναι η κατωτέρω... Βέβαια ήταν σε συνεργείο όχι σε ηλεκτρολόγο... Αλλα μου λέει δεν έχει διαρροή...

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84136 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Re:Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Τι τάση μέτρησε; Με σβηστό και τι τάση σε λειτουργία;

Στάλθηκε από το Sony Ericsson T28 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84137 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Απαντήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο θέμα Re:Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Σε λειτουργία δεν μετρήσαμε... Γτ πριν φύγω από το ηλεκτρολογίο η μπαταρία είχε μείνει πάλι... Και ο ηλεκτρολόγος μου έβαλε πάνω μια 50αρα για να κάνω την δουλεια μου μέχρι να πάω να βρει την διαρροή και να αλλάξουμε και μπαταρία... Αλλα σβηστό το αυτοκίνητο και με σβηστή μέχρι και την πλαφόνιερα στο συνεργείο μου έβγαλε την παραπάνω ένδειξη...

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν - 6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84138 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Δηλαδή, ενώ σου έβαλε πρόχειρη μπαταρία, την άδειασε σε μια μέρα;
Αν είναι έτσι μην καθυστερείς καθόλου.
Μηοως έβαλες κάποιον εξοπλισμό, έξτρα, τώρα τελευταία;

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84139 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Απαντήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο θέμα Re:Re:Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Όχι όχι... Λάθος το διατύπωσα εγώ... Ο ηλεκτρολόγος μου είπε 2 αμπέρ διαρροή... Μου βγάζει την μπαταρία που φορούσα και μου φοράει μια 50 άρα για να κάνω δύο μέρες την δουλειά μου μέχρι να το πάω πάλι να το αφήσω...παω λοιπόν με φορεμενη την 50αρα σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων... Βάζουμε το μηχάνημα που μετράει κλείνω καπό κλειδώνω το αμάξι για να δούμε πόσο τραβάει και η ένδειξη έπεσε και σταμάτησε στο 0,03...και μου λέει δεν έχει διαρροή... Είχες χαλασμένη μπαταρία... Δεν έχω την μπαταρία μου την παλιά θα την μετρούσα και αυτή...

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν - 6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84140 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Re:Re:Re:Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Στο παλιό μου αυτοκίνητο, VW Touran 2007, είχα κάνει μετρήσεις.
0,03A ειχα χωρίς τον συναγερμό και 0,05A με τον συναγερμό.
Αρα, όπως σου είπε και ο άλλος μάστορας, είσαι εντάξει, απλά τα έπαιξε η μπαταρία σου.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84141 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Απαντήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο θέμα Re:Re:Re:Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Και εγώ αυτό σκέφτηκα... Ότι ίσως έπεσα σε ελαττωματική μπαταρία η όντως τόσο ήταν να κρατήσει... Εμένα τραβάει 0,03 με συναγερμό... Οπότε μάλλον θα αλλάξω μια μπαταρία...και θα το παρακολουθώ.... Αν ξανά μείνω πάει να πει θα έχω πρόβλημα τελικά... Και θα χάσω το 100αρικο της μπαταρίας... Σκεφτείτε ότι ο ηλεκτρολόγος πήγε να δει αν έχει διαρροή με το λαμπάκι... Άναβε το λαμπάκι και μετά μου έλεγε έχει διαρροή...

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84142 από Vempire_G4
Μια ακόμα λεπτομέρεια είναι ότι πρέπει να μετρηθεί και το δυναμό.
Αν φορτίζει σωστά.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84143 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Απαντήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο θέμα Re:Re:Re:Re:Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Ο ηλεκτρολόγος λέει ότι δεν είχε θέμα το δυναμό... Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να ειναι η 4η μπαταρία που βαζω στο αυτοκίνητο και μόλις έκλεισα 10ετια..αν και η προηγούμενη νομίζω ήταν μικρότερη... 60αρα δεν βάζουμε κανονικά;;; τι είχε από μαμά;;;;

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84144 από Vempire_G4
Μαμά δεν ξέρω τι είχε.
Το ποσό γρήγορα θα χαλάσει η μπαταρία σου, εξαρτάται από την συχνότητα των εκκινήσεων που κάνεις και το πόσα χλμ κάνεις μετά από κάθε εκκίνηση.
π.χ. Αλλο να κάνεις εκκίνηση και να κάνεις 20 χλμ και άλλο 2.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84145 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Απαντήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο θέμα Re:Re:Re:Re:Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
2;;;;μπορει να λες και πολλά ειλικρινά εδω που ειμαι λυπάμαι τι αυτοκίνητο... Θα κάνω μια αναζήτηση να δω τι μπαταρία φορούσε μαμά και θα πάω να αλλάξω μπαταρία...

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν - 6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84147 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Re:Re:Re:Re:Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Απο μια καινουργια μπαταρια μη περιμενεις να σε βγαλει περισσοτερο απο 3 χρονια.
Διαρροες δεν εχεις,αν ειχες θα εμενε την ιδια μερα με 2 αμπερ απωλεια ακομα και με καινουργια.
Αν κανεις μικρες αποστασεις,οπως κι'εγω αλλωστε,θα βοηθουσε να επαιρνες εναν φορτιστη,εγω εχω εναν απο τα lidl και μια χαρα δουλεια κανει.
Εχεις αλλαξει ραδιοφωνο;

Νikitas TSi

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν - 6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84150 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Απαντήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο θέμα Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Όχι... Το εργοστασιακό έχω... Δεν έχω βάλει κάποιο έξτρα στο αυτοκίνητο σε ηλεκτρονικό για να πω ότι θα μπορούσε να μου βγάλει το πρόβλημα... Ευχαριστώ πολύ πάντως...

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #84157 από sferidis
Απαντήθηκε από sferidis στο θέμα Διαρροή ρεύματος και πρόβλημα μπαταριας
Αλλαγη μπαταριας και εισαι ο.κ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2.0FSI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Συντονιστές: nikitas tsi