Battery drain

Περισσότερα
5 Χρόνια 5 Μήνες πριν #84538 από pavlito
Battery drain δημιουργήθηκε από pavlito
Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα πρόβλημα με την μπαταρία του αυτοκινήτου. Μετά την αλλαγή της μπαταρίας, έναν χρόνο πριν, όλα δούλευαν νορμάλ. Μετά από ακινησία 2 εβδομάδων, έμεινε από μπαταρία το αυτοκίνητο. Αφού φώναξα οδική βοήθεια και μου έβαλε μπροστά, δούλεψε το αυτοκίνητο 2 μέρες και μετά έμεινε πάλι. Ξανά οδική, ξανά μπροστά δούλεψε πάλι άλλες 2 μέρες και έμεινε πάλι (μπαταρία 1 χρόνου standard η μάρκα της). Αφού τηλεφώνησα στην standard πήγα για έλεγχο μπαταρίας. Μου δώσανε μια δικιά τους και για 5 μέρες το αυτοκίνητο δούλευε κανονικά.
Κατά τον έλεγχο της μπαταρίας μου, διαπιστώθηκε ότι δεν κρατούσε το ρεύμα και ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν μου εξήγησαν ποτέ πάρα τις ερωτήσεις μου. Έγινε αντικατάσταση της μπαταρίας με νέα, η οποία δούλεψε και πάλι 2 μέρες και μετά έμεινε πάλι.. Το αυτοκίνητο δεν κινείται καθημερινά (ήταν πάντα δεύτερο αυτοκίνητο) αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα ή έχει πάθει κάτι παρόμοιο; Μήπως μένει κάτι ανοιχτό διαρκώς και τραβάει ρεύμα από την μπαταρία;
Έγινε έλεγχος στο αυτοκίνητο βέβαια και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει απώλειες όταν είναι κλειδωμένο καθώς επίσης και μέτρηση δυναμό με ικανοποιητικά αποτελέσματα.. Οπότε τι μπορεί να συμβαίνει;;
Έχω ακούσει διάφορα για την standard αλλά πάτησα στην 3ετη εγγύηση που δίνει, έχω κουραστεί όμως να καλώ οδική βοήθεια να βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και να απορυθμίζονται διάφορα πράγματα στο αυτοκίνητο, είναι κουραστικό μέχρι εκεί που δεν πάει.
Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει την γνώμη του. Η μπαταρία είναι της standard 62 ή 64Ah νομίζω 62 και είναι ολοκαίνουργια μετά την αντικατάσταση της.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: nikitas tsi