Re:Κάμερα οπισθοπορείας

Περισσότερα
4 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85338 από polivios89
Κάμερα οπισθοπορείας δημιουργήθηκε από polivios89
Μετά απο 2 χρονια χρησης της οθονης και της καμερας parking αρχισε να κανει τα εξης προβληματα.Αρχικα κουμπωνω οπισθεν και δεν μπαινει στη καμερα αλλα καποιες φορες μπαινει αλλα μετα κολαει στο menu cam.Υποψιαζομαι καποια βραχυκυκλωση..γνωριζεται μηπως αν στη συνδεσμολογια παιρνει ρευμα απ τη λαμπα της οπισθεν? Ειδα ενα how to αλλα δεν εφτανε μεχρι αυτο το σημειο που δινουμε ρευμα..λογικα για να μπαινει στο menu μολις βαλω την οπισθεν κατι τετοιο πρεπει να γινεται,να παιρνει απ τη λαμπα.Εκτος να παιρνει απο την ασφαλεια.Το αγορασα με καμερα και οθονη οποτε δεν ξερω πως ακριβως και που περαστηκαν τα παραπανω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• dragonfighter
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
  • Προγραμματιστής
Περισσότερα
4 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85344 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Κάμερα οπισθοπορείας
Υπάρχει αναλυτικό how to, στο βήμα 9 θα δεις ότι συνδέεται με το ρεύμα της όπισθεν.

www.vweos.gr/diys/63...c

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": polivios89

Περισσότερα
4 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85353 από polivios89
Απαντήθηκε από polivios89 στο θέμα Re:Κάμερα οπισθοπορείας
Δεν μπορω να γνωριζω πως τοποθετησαν τη καμερα.Παντως στη λαμπα απευθειας δεν παει κανενα καλωδιο.Ισως καπου εκοψαν και εραψαν,θα το παω σε ειδικο εκτος αν βαλω μια ασυρματη!

Περισσότερα
4 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85396 από polivios89
Απαντήθηκε από polivios89 στο θέμα Re:Κάμερα οπισθοπορείας
Απ οσο ειδα δεν συνδεουν τη καμερα οπως στο how to,,,τη συνδεουν πολυ πιο ευκολα απο τη καλωδιωση παιρνοντας ρευμα απο το καλωδιο της οπισθεν.Εχει βαλει και εναν πυκνωτη εκει ο ηλεκτρολογος..

Περισσότερα
3 Χρόνια 11 Μήνες πριν #85465 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Re:Κάμερα οπισθοπορείας

polivios89 έγραψε: Απ οσο ειδα δεν συνδεουν τη καμερα οπως στο how to,,,τη συνδεουν πολυ πιο ευκολα απο τη καλωδιωση παιρνοντας ρευμα απο το καλωδιο της οπισθεν.Εχει βαλει και εναν πυκνωτη εκει ο ηλεκτρολογος..

Μπορεί να παίρνει και από την οθόνη αλλα καύτερα με πυκνωτή και απο την οπισθεν.
Εγώ έκλεψα απο το aftermarket parktronic οποτε δεν έκοψα καπου αλλού τν εργοστασιακή καλωδίωση.

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

• dragonfighter
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
  • Προγραμματιστής
Περισσότερα
3 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 3 Χρόνια 11 Μήνες πριν #85468 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Κάμερα οπισθοπορείας
Ο καλύτερος και πιο σωστός τρόπος φυσικά είναι να πηγαίνει η καλωδίωση μέχρι μπροστά, αλλά το ερώτημα είναι ποιος μάστορας θα ασχοληθεί στις μέρες μας να το κάνει αυτό...

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
3 Χρόνια 11 Μήνες πριν #85470 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Re:Κάμερα οπισθοπορείας
Γιάννη όταν η δικη μου έπαιρνε απο την οθόνη ρέυμα δεν δούλευε σωστά. Την έβαλα απο την όπισθεν μαζι με εναν σταθεροποιητή τάσης και δουλεύει τέλεια.

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Συντονιστές: nikitas tsi