Πρόβλημα με δεξί πίσω "καπάκι" στο άνοιγμα της οροφής

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #85716 από Gazoo in the Zoo
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!Έχω ενα μικρό πρόβλημα με το άνοιγμα της οροφής. Το δεξί πίσω "καπάκι" δεν κλείνει με την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Δεν γνωρίζω αν η λέξη "καπάκι" είναι η σωστή για την περιγραφή του συγκεκριμένου κομματιού, οπότε επισυνάπτω και κάποιες φωτογραφίες. :) Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα το είχα άλλες 3 φορές, και πάντα επέλεγα την αντιπροσωπεία για την επισκευή του, αλλά στην τελευταία επίσκεψη μου (πριν περίπου 3 χρόνια), μου ανέφεραν ότι μιας και είναι επαναλαμβανόμενο, θα πρέπει να αλλάξει όλος ο μηχανισμός, κάτι το οποίο θα κοστίσει αρκετά. Εγώ από την πλευρά μου, αυτό που παρατηρώ (τελείως ερασιτεχνικά), είναι ότι κάποιο θέμα υπάρχει με το συρματάκι που θα έπρεπε να τραβάει το καπάκι προς τα κάτω.  Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!Chris

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #85726 από angelosdimitrop
Καλησπέρα.
Αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα το πρώτο χρόνο που είχα το αυτοκίνητο (2011). Τότε σαν συνεργείο είχα το Γρατσία στην Αγία Παρασκευή
Μου το άλλαξαν εντός εγγύησης όλο το μηχανισμό. Θυμάμαι πως μου είχαν πει ότι αν υπάρχει θέμα εκεί αλλάζει όλος ο μηχανισμός και τότε το κόστος ήταν 800€
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε αλλά ήταν απόλυτοι πως θα έπρεπε να αλλάξει όλος ο μηχανισμός εκεί
Ελπίζω να βρεις λύση και αν είναι όντως μόνο ένα σύρμα τότε ενημέρωσε να το ξέρουμε και οι υπόλοιποι

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #85727 από nikitas tsi
Tο προβλημα ειναι στο συρματοσχοινο στο μερος του μηχανισμου.
Πρεπει να εχει σπασει η φωλια του συρματοσχοινου,
Μιλα με το μελος Gorinos μιας και αντιμετωπισε παρομοιο προβλημα.

Νikitas TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": sferidis

Περισσότερα
2 Χρόνια 10 Μήνες πριν #85728 από sferidis
Εχεις εξελιξη στο καπακι;

ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2.0FSI

Περισσότερα
2 Χρόνια 10 Μήνες πριν #85729 από Gazoo in the Zoo
Καλησπέρα σε όλους.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
@sferidis: Δεν έχω ακόμα κάποια εξέλιξη, όταν έχω χρόνο, θα κανονίσω μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία και θα ενημερώσω.
Πάντως τέταρτη φορα που συμβαίνει, στο ίδιο ακριβώς καπάκι, είναι λίγο περιέργο(οπότε πρέπει να είναι μια αστοχία από την αρχή). Επίσης, το συζήτησα και με τους μηχανικούς στο συνεργείο που πηγαίνω, προσφέρθηκαν να το κοιτάξουν εάν χρειαστεί, αλλά σκέφτομαι ότι ίσως είναι ένα ρίσκο να μπεί χέρι στο συγκεκριμένο σημείο (εκτός αντιπροσωπείας).
Όπως και να έχει, θα ενημερώσω μόλις έχω κάποιο νέο.

Συντονιστές: nikitas tsi