- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Κιβώτιο Ταχυτήτων
- Eleni1994
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85822
από Eleni1994
Κιβώτιο Ταχυτήτων δημιουργήθηκε από Eleni1994
Καλημέρα στην όμορφη ομάδα!!
Είμαι σχετικά νέα ιδιοκτήτρια VW Eos 2007 - 16 FSI, αφού το έχω μαζί μου μόλις τρείς μήνες!
Παρακολουθώ συχνά τα θέματα που αναρτώνται σε αυτό το club και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω βοηθηθεί αρκετα σε διάφορα θέματα και σας ευχαριστώ!
Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν αποφάσισα να ζητήσω την γνώμη σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζω από χτες με το δικο μου EOS. Όλα ήταν μια χαρα μέχρι την στιγμή που έκανα μια στάση στην διαδρομή μου, για λίγα λεπτά. Επιστρέφοντας στο αμάξι, έβαλα μπρος την μηχανή, όμως δυστυχώς καμιά ταχύτητα δεν μπορούσε να μπεί, ήταν λες και είχε μπλοκάρει.
Μετά από λίγα λεπτά, χωρίς να καταλάβω τι άλλαξε, το κιβώτιο λειτούργησε κανονικά, συνέχισα την διαδρομή μου χωρίς όποιοδήποτε θέμα στο κιβώτιο. Φτάνοντας στον προορισμό μου έσβησα το αμάξι, και θέλοντας να ελέγξω αν είναι όντως εντάξει το κιβώτιο, έβαλα ξανά μπρος την μηχανή και είδα ότι πάλι το κιβώτιο ταχυτήτων είχε το ίδιο πρόβλημα.
Όταν το αμάξι είναι σβηστό, όλες οι ταχύτητες μπαίνουν μια χαρά. Δεν ακούω κάποιο θόρυβο όταν το αμάξι είναι ξεκινημένο.
Τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι το πρόβλημα;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Είμαι σχετικά νέα ιδιοκτήτρια VW Eos 2007 - 16 FSI, αφού το έχω μαζί μου μόλις τρείς μήνες!
Παρακολουθώ συχνά τα θέματα που αναρτώνται σε αυτό το club και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω βοηθηθεί αρκετα σε διάφορα θέματα και σας ευχαριστώ!
Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν αποφάσισα να ζητήσω την γνώμη σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζω από χτες με το δικο μου EOS. Όλα ήταν μια χαρα μέχρι την στιγμή που έκανα μια στάση στην διαδρομή μου, για λίγα λεπτά. Επιστρέφοντας στο αμάξι, έβαλα μπρος την μηχανή, όμως δυστυχώς καμιά ταχύτητα δεν μπορούσε να μπεί, ήταν λες και είχε μπλοκάρει.
Μετά από λίγα λεπτά, χωρίς να καταλάβω τι άλλαξε, το κιβώτιο λειτούργησε κανονικά, συνέχισα την διαδρομή μου χωρίς όποιοδήποτε θέμα στο κιβώτιο. Φτάνοντας στον προορισμό μου έσβησα το αμάξι, και θέλοντας να ελέγξω αν είναι όντως εντάξει το κιβώτιο, έβαλα ξανά μπρος την μηχανή και είδα ότι πάλι το κιβώτιο ταχυτήτων είχε το ίδιο πρόβλημα.
Όταν το αμάξι είναι σβηστό, όλες οι ταχύτητες μπαίνουν μια χαρά. Δεν ακούω κάποιο θόρυβο όταν το αμάξι είναι ξεκινημένο.
Τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι το πρόβλημα;
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- gorinos
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85823
από gorinos
Απαντήθηκε από gorinos στο θέμα Κιβώτιο Ταχυτήτων
Είχα και γω το ιδιο πρόβλημα πριν κανα δυο μήνες!
το πλατό ήταν και άλλαξα δίσκο πλατό ρουλεμάν !
πανε σετ αυτά !
το πλατό ήταν και άλλαξα δίσκο πλατό ρουλεμάν !
πανε σετ αυτά !
- Eleni1994
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85824
από Eleni1994
Απαντήθηκε από Eleni1994 στο θέμα Κιβώτιο Ταχυτήτων
Ευχαριστώ πολύ!
Περιμένω να με ενημερώσουν από το συνεργείο!
Περιμένω να με ενημερώσουν από το συνεργείο!
- gorinos
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85825
από gorinos
Απαντήθηκε από gorinos στο θέμα Κιβώτιο Ταχυτήτων
Μάλλον αυτό θα είναι !
πες μας όταν μάθεις !
πες μας όταν μάθεις !
Συντονιστές: nikitas tsi