ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ - 18.10.2009
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δε σου μιλάω, με γείωσες σήμερα....:PPP :PPP :PPP
Ήταν αδύνατο... Πλέον δε μου φτάνουν οι ώρες ούτε το ΣΚ... Έλεος! mpouxouxouxo
Δημήτρης
- pr1g1pas
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
και εγώ μέσα 2 άτομα, μόνο πες μου που θα σας βρω γιατί θα έρθω απο Τρίπολη.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Καλησπέρα Γιώργο. Έτσι όπως το βλέπω, θα βολέψει καλύτερα να βρεθούμε στο Ναύπλιο. Στο λέω γιατί στα πρώτα διόδια που συναντάμε στην Κορίνθου-Τριπόλεως θα πάρουμε τη παλιά εθνική και θα πάμε μέσω του καινούριου περιφερειακού των Μυκηνών, άρα υποθέτω ότι θα είναι αρκετά μεγάλος κύκλος για σένα να έρθεις από εκεί. Σήμερα ή το πολύ αύριο θα σας ανακοινώσουμε και τα τηλέφωνα στα οποία θα μπορείτε να μας βρείτε την Κυριακή, οπότε για ότι χρειαστείς θα μιλήσουμε και τηλεφωνικά...:agree:Βαγγέλη καλησπέρα,
Πιστεύω ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τα παιδιά που θα έρθουν από Πάτρα (εκτός αν μας περιμένουν στα διόδια - Θανάση; Πάνο
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- cdoum
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
καλησπερα στο club.ευχομαι ο καιρος την κυριακη να ειναι συμμαχος μας και να γνωριστουμε και απο κοντα στην πρωτη εκδρομη μαζι σας..μολις ειδα και το προγραμμα που θα ακολουθησουμε και πιστευω οσο αφορα τον καφε που θα πιουμε πιστευω οτι θα ταν καλυτερο να τον πιουμε στην παραλια που εχει και θεα παρα στην πλατεια και θα χαλαρωσουμε περισσοτερο κοιτώνταςτο μπουρτζι και την θαλασσα ταξιδευεις περισσοτερο....συγγνωμη για την παρενθεση:whistle:
Χρήστο το να πάνε μαζεμένα 30+ άτομα σε μία καφετέρια καταλαβαίνεις ότι φέρνει το χάος, γι'αυτό όλα πρέπει να είναι προμελετημένα και οργανωμένα σωστά για να μην υπάρχει πρόβλημα, και έχει γίνει το ανάλογο ψάξιμο για να δούμε τις δυνατότητες που μας παρουσιάζονται, και έχουν κλειστεί και μαγαζιά και θέσεις στάθμευσης για να είμαστε όλοι άνετοι. Και για αυτό επιμένουμε κάθε φορά με τις συμμετοχές, δεν είναι θέμα εντυπωσιασμού παρά μόνο για λόγους σωστής οργάνωσης. Από εκεί και μετά κοιτάμε πάντα για το καλύτερο δυνατό.
Στο Ναύπλιο δε θα καθίσουμε μόνο για ένα καφέ, θα περπατήσουμε και λίγο στην πόλη, θα βολτάρουμε, θα χαλαρώσουμε...
Δημήτρης
- cdoum
- Senior Μέλος
-
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Για συμπληρώστε ακόμα ενα LancerEOS και 2 ατομα ακομα στο cache
Εντάξει Πάνο!! :agree:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
pr1g1pas έγραψε:
Καλησπέρα Γιώργο. Έτσι όπως το βλέπω, θα βολέψει καλύτερα να βρεθούμε στο Ναύπλιο. Στο λέω γιατί στα πρώτα διόδια που συναντάμε στην Κορίνθου-Τριπόλεως θα πάρουμε τη παλιά εθνική και θα πάμε μέσω του καινούριου περιφερειακού των Μυκηνών, άρα υποθέτω ότι θα είναι αρκετά μεγάλος κύκλος για σένα να έρθεις από εκεί. Σήμερα ή το πολύ αύριο θα σας ανακοινώσουμε και τα τηλέφωνα στα οποία θα μπορείτε να μας βρείτε την Κυριακή, οπότε για ότι χρειαστείς θα μιλήσουμε και τηλεφωνικά...:agree:Βαγγέλη καλησπέρα,
Πιστεύω ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τα παιδιά που θα έρθουν από Πάτρα (εκτός αν μας περιμένουν στα διόδια - Θανάση; Πάνο
Πείτε μου τι ώρα περιπου θα είστε στα διοδια να το προσπαθήσω να συναντηθούμε...
H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…
- falcon
- Senior Μέλος
-
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Καλό είναι να βρισκόμαστε εκεί από τις 9:30 να πούμε και πέντε βασικά πράγματα για την διαδρομή και στην συνέχεια στις 10:00 να αναχωρήσουμε για Ναύπλιο...
Θα ήταν καλό να δηλώσεις τη συμμετοχή σου αν έχεις σκοπό να παρευρεθείς για να μπορούν τα παιδιά να κάνουν όλα όσα χρειάζεται για τις επιθυμητές θέσεις στάθμευσης και όχι μόνο....
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Poulmantzis
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Θανάση πιστεύω να είμαστε εκεί γύρω στις 11 με 11.15. Αν θυμάμαι καλά είναι ο σταθμός Σπαθοβούνι...Πείτε μου τι ώρα περιπου θα είστε στα διοδια να το προσπαθήσω να συναντηθούμε...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δε πειράζει Δημήτρη, μια άλλη φορά....ευχαριστούμε πολύ που ενημέρωσες :agree:Δυστυχώς εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω. Έχω κάποιες υποχρεώσεις εκείνο το Σαββατοκύριακο. Σας ενημερώνω για να ξέρετε να υπολογίσετε. Ευχαριστώ και συγνώμη.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Γιάννη νομίζω ότι ο Σπύρος μας κάλυψε :agree:καλησπερα παιδια επειδη δεν μπορω να δω το προγραμμα της εκδρομης που θα ειναι η αρχικη συναντηση.
Το πρόγραμμα πάντως μπορείς να το διαβάσεις με οποιοδήποτε pdf reader...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- paterak
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ
2 ΠΑΙΔΙΑ
Stelios 1.4 TSI
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- paterak
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
ΘΕΝΞ
Ντοντ μένσιον ιτ....
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
:clap: :clap: :clap: πολύ χαίρομαι που θα σας ξαναδούμε :good:1 EOS
2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ
2 ΠΑΙΔΙΑ
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Έλα να μαζευόμαστε καμιά εικοσαριά EOS να γίνει πανικός....
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
thanosk6 έγραψε:
Θανάση πιστεύω να είμαστε εκεί γύρω στις 11 με 11.15. Αν θυμάμαι καλά είναι ο σταθμός Σπαθοβούνι...Πείτε μου τι ώρα περιπου θα είστε στα διοδια να το προσπαθήσω να συναντηθούμε...
ok θα μιλήσω τηλεφωνικά την κυριακη το πρωι με "τας αρχηγούς" αν ειναι να συναντηθουμε!
H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Οσοι εχετε αλλαξει ζαντολαστιχα και μπουλονια σιγουρευτειτε οτι εχετε το σωστο μπουλονοκλειδο και οχι το παλιο που ισως δεν κανει.
Οσοι εχετε μπουλονι ασφαλειας σιγουευτειτε οτι το εχετε μαζι σας το κλειδι που ξεβιδωνει.
Επιπλεον φροντιστε να εχετε γεματο ρεζερβουαρ ωστε μη σταματαμε στην εθνικη για ανεφοδιασμο,ασε που ειναι και πανακριβη στο δρομο η βενζινη.
Φροντιστε να εχετε κερματα για τα διοδια.
Φροντιστε να εχετε πληρως φορτισμενα κινητα-gps.
Νikitas TSi