Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2167 από Coo
Για ακόμα μια φορά, όλα ήταν σούπερ! Άν και λόγω καιρού καθίσαμε μέσα αντί έξω (άτιμη συννεφιά), η βόλτα στο νησί των ονείρων, οι φωτογραφίες και το (καθιερωμένο πιά!) τσιμπούσι ήταν υπέροχα... Ο καφές μια χαρά, οι μπριζόλες και τα μπινελίκια στα μεγέθη του Αλέξη... Μοναδικό μελανό σημείο μια συγκεκριμένη απουσία που ελπίζουμε να μήν υπάρχει την επόμενη φορά.

:clap: :clap: :clap:

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2169 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Εξαιρετικά! :clap: :clap: :clap:

Να'στε καλά....και την επόμενη φορά να έχουμε μαζί μας και τον μπριζολοφάγο :lol: γιατί η απουσία του ήταν αισθητή...:agree:

Πάλι καλά που είχαμε και τον Κυριάκο :p :p :p

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2181 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Κι εγώ να πω με την σειρά μου ότι όλα ήταν τέλεια! Χαρήκαμε που είδαμε καινούρια μέλη, ή ακόμη και "μέλη" που απλά παρακολουθούν το κλαμπ και δεν έχουν γραφτεί ακόμη. Λυπηθήκαμε όμως για μία απουσία. Ελπίζω την επόμενη φορά να είναι μαζί μας και μάλιστα να βγάλουμε και φωτογραφίες με το δικό του μέσα!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• EOSis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2182 από EOSis
μια χαρα και σημερα!το μαγαζι ωραιο αν και ειναι ιδανικο μερος μερος για εξω απολαμβανοντας τον καφε παραλιακα.την επομενη φορα ισως που θα ειναι καλυτερος ο καιρος να απολαυσουμε εξω τον καφε μας.
για αλλη μια φορα καταφερα να φτασω αργοπορημενος και να σας βρω ολους ηδη στο μαγαζι αφου πρεπει να ειμαι ο μαναδικος που διαδρομη μιας ωρας απο Αθηνα καταφερα να την κανω...δυο!:p
ω,ναι καλα καταλαβατε,χαθηκα!:wall:
την επομενη φορα παρακαλω τους κκ συντονιστας οπως μου υποδειξουν επακριβως την οποιαδηποτε διαδρομη θα ακολουθησουμε μπας και βρω τον δρομο και φτασω εγκαιρως:wall:

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2184 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Εγω απο που να αρχισω...
Καταρχην να ευχαριστησω τον βαγγελη που ηρθε και με πηρε, συνεχιζοντας να ευχαριστησω των δημητρη (γελαδι) που με την σειρα για την ευχαριστη βολτα επιστροφης με ανοιχτη οροφη που μου χαρισε.
Να συνεχισω ευχαριστωντας τα παιδια που κανονισαν ολα τα υπολοιπα περι συναντησης...καθως και ολα τα παιδια που τα καταφερανε και ηρθανε και καναμε ολοι μαζι μια ωραια παρεα.
Αν εξαιρεσω τα φλας που αστραφταν συνεχεια στα ματια μου απο τους παπαρατσι...ολα ηταν υπεροχα. :clap:
:clap: :clap:

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2189 από Coo
EOSis έγραψε:

ω,ναι καλα καταλαβατε,χαθηκα!:wall:
την επομενη φορα παρακαλω τους κκ συντονιστας οπως μου υποδειξουν επακριβως την οποιαδηποτε διαδρομη θα ακολουθησουμε μπας και βρω τον δρομο και φτασω εγκαιρως:wall:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

PS. Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ για το VAG... Ελπίζω μετά από αυτό να με συμπαθείς ακόμα... :friend: :surrender: :angel:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2191 από Γελάδι
:) :) :mpouxaxaxax :mpouxaxaxax :mpouxaxaxax Έλιωσα!!!!!

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2194 από Coo
Άντε καλή αρχή! :mpouxaxaxax :mplrmplr

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2197 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
....αρχσαν τα όργανα.... σήκω απ τη θέση σου.... χορεψε ζεϊμπεκικο λύγισε τη μέση σου....

Φτου σου Αλεξάκο μου ερε τι θα σου κάνει πω πω πω.....

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2199 από Coo
Corbil έγραψε:

....αρχσαν τα όργανα.... σήκω απ τη θέση σου.... χορεψε ζεϊμπεκικο λύγισε τη μέση σου....

Φτου σου Αλεξάκο μου ερε τι θα σου κάνει πω πω πω.....

Τί εννοείς ;;; :whistle:

(Ιδιαίτερη προσοχή στη φάτσα του κυρίου πίσω) :angel: :D

Δημήτρης

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2201 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
:too_much_co :too_much_co :mpouxaxaxax :mpouxaxaxax
εισε απιστευτος.

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2202 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Έτσι έτσι.....να αποκαλυπτόμαστε σιγά σιγά παρακαλώ :p :p :p

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• EOSis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2210 από EOSis
χαχαχαχχαχαχχ ρε τρελε τι μου εφτιαξες εκει!!!!!!!!!! :p :cool:
μεσα επεσες ομως!μεχρι να ερθω εγινα υστερικος οπως τα εικονιδια που εχεις βαλει γυρω μου :girl_cry: :girl_cry: :girl_cry:

@για το vag com δεν χρειαζονταν καν να το αναφερεις :ntropalos:

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2216 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Να πώ λοιπόν κι εγώ πως όλα ήταν μια χαρά, ίσως λίγο απρόσωπα για εμάς τα νέα μέλη...δεν χαλιόμαστε όμως, κάποια στιγμή θα παλιώσω κι εγώ...χαχαχα...γελάδι σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές ως προς τον ''χτύπο'' στην πίσω κολώνα...Εν αναμονή του επόμενου ραντεβού και περιμένω και αυτοκόλλητα...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• Argyris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2217 από Argyris
Απαντήθηκε από Argyris στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Παιδια σημερα περασα υπεροχα αν και πρωτη φορα σε συναντηση δεν μιλαγα και πολυ (λογικο)...Να ειμαστε καλα και να κανουμε οσες πιο πολλες συναντησεις μπορουμε :clap: :clap: :clap:

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2219 από Coo
Guardian έγραψε:

Να πώ λοιπόν κι εγώ πως όλα ήταν μια χαρά, ίσως λίγο απρόσωπα για εμάς τα νέα μέλη...δεν χαλιόμαστε όμως, κάποια στιγμή θα παλιώσω κι εγώ...χαχαχα...γελάδι σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές ως προς τον ''χτύπο'' στην πίσω κολώνα...Εν αναμονή του επόμενου ραντεβού και περιμένω και αυτοκόλλητα...

Σπύρο δε θα χρειαστεί και πολύ για να ...'παλιώσεις' όπως λές... Είσαι ήδη παλιός! χαχαχαχα :shades:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2228 από Corbil
O Algi απ ότι πληροφορήθηκα απο 1ο χέρι είχε μια μια ανειλλημένη υποχρέωση και πετάχτηκε μεχρι την Κύμη. Φίλε μου Δημήτρη Coo έχεις όλο τον καιρό να ετοιμάσεις υλικό καθ ότι κουρκούτι που θα έχει γινει απο τις στροφές μέχρι να γυρίσει απο κει που ανέβηκε, το νωρίτερο που θα ανοίξει το συγκεκριμένο topic θα είναι αύριο το βράδυ.

Το ψημένο πράγμα δίπλα του είναι γαλοπούλα που περίσεψε απο τα Χριστούγεννα, ή κοτοπουλάκι που βούτηξε απο την αυλή μου?

Algi
πούτ δε κότ ντάουν σλόουλι. Γιου χαβ δε ραϊτ του ριμεϊν σαϊλεντ. Εβριθιν γιου σεϊ ιτ μαϊτ γιουζ αγκενστ γιου ιν δε κόρτ οφ λόου

P.s Περιμένω να δώ τον ανεμοθώρακα του...... Βάλε όλη σου την τέχνη :takingphoto :takingphoto :takingphoto :takingphoto

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2229 από Γελάδι
Για να μην πω και πιθανότατα ο πιο παλιός ως προς την κατοχή του αυτοκινήτου...!! 2,5 χρόνια δεν είναι και λίγα!!

Αν και τον τρώω στα χιλιόμετρα!! :PPP

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2230 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
πλάκα πλάκα από όσους είδα σήμερα πρέπει να έχω το παλαιότερο χρονολογικά Eos αλλά και το πιο καθαρό...χαχαχα

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2240 από halkis_13
Απαντήθηκε από halkis_13 στο θέμα Απ:Εντυπώσεις 1ης Συνάντησης (Ερέτρια, 08/02/09)
Καλησπέρα!!!!
Πιστεύω ότι περάσαμε πολύ όμορφα σήμερα..κάναμε μια νέα αρχή και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα..περιμένω φωτό και βιντεάκια από το καφέ και το φαγητό..Πολύ ευχαριστημένος με την συμμετοχή και χάρηκα πολύ για το "νέο" αίμα..
Καλή συνέχεια να έχουμε...

thanks!!Στο coo για την οργάνωση..Χρήστο (ΕΟSis) για το vag..
Αλέξη θα φας ξύλο...Πάλι Κύμη..!!!!!
Κυριάκο ακόμα ΤΡΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????????!

KONSTANTINOS

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2243 από Corbil
Στη σημερινή συνάντηση ανακάλυψα οτι μπορούμε να ανοίξουμε και να λειτουργεί μέσα στο ήδη υπάρχον Forum το VW

CLUB

Απο σήμερα όσοι πιστοί προσέλθετε.....συντονιστές του υποforum θα είναι το Γελάδι και ο υποφαινόμενος για ευνόητους λόγους.

Περιττό να πώ οτι γυρνώντας σπίτι, μου πέσανε στο κεφάλι απο το 2ο όροφο 2 ζευγάρια πασουμάκια, 3 ζευγάρια σαγιονάρες, και κατα την είσοδο μου στο σπίτι, και πρίν καν προλάβω να αρθρώσω λέξη, με βρήκε στο δόξα πατρί το τσόκαρο. Παρ' ολα αυτα κατάφερα να είμαι εδω ακόμα ζωντανός

Γελάδι είσαι καλά εσύ?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2244 από Γελάδι
Καλά καλα!!! Είχαμε βέβαια κάτι... :gun: #$%#$%@ :mastigio :fapa: :injured αλλά την ξαναέστειλα για δουλειά πριν λίγο και όλα ήσυχα τώρα!!! :dance :PPP

(Υ.Γ. Έλα μωρέ...Η δική μου η κουκλίτσα είναι καλή! Δεν κάνει τέτοια! Μόνο όταν τα παίρνει άσχημα! :gangster1: :too_much_co )

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2245 από Γελάδι
Corbil έγραψε:

Στη σημερινή συνάντηση ανακάλυψα οτι μπορούμε να ανοίξουμε και να λειτουργεί μέσα στο ήδη υπάρχον Forum το VW

CLUB

Απο σήμερα όσοι πιστοί προσέλθετε.....συντονιστές του υποforum θα είναι το Γελάδι και ο υποφαινόμενος για ευνόητους λόγους.

Περιττό να πώ οτι γυρνώντας σπίτι, μου πέσανε στο κεφάλι απο το 2ο όροφο 2 ζευγάρια πασουμάκια, 3 ζευγάρια σαγιονάρες, και κατα την είσοδο μου στο σπίτι, και πρίν καν προλάβω να αρθρώσω λέξη, με βρήκε στο δόξα πατρί το τσόκαρο. Παρ' ολα αυτα κατάφερα να είμαι εδω ακόμα ζωντανός

Γελάδι είσαι καλά εσύ?

Για να μην σου πω και το άλλο...! Αφού δεν σε περιέλαβε με τίποτα βατραχοπέδιλα πάλι καλά να λες!!

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2250 από Corbil
Ευτυχώς τα είχα στην αποθήκη.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• sdv
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #2252 από sdv
Πράγματι ήταν ωραία συνάντηση σήμερα.
Κρίμα που έπρεπε να φύγω νωρίς και δεν καμάρωσα τον Αλέξη και το χταπόδι.Ευτυχώς ο φωτογραφικός φακός δεν μου άφησε καμιά απορία

Συντονιστές: nikitas tsi