Eντυπώσεις ημερήσιας εκδρομής Δίστομο-Αρβανίτσα

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67831 από AGIWRGITHS
Μια υπεροχή εκδρομή έφτασε στο τέλος της!!!! περάσαμε υπέροχα συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλη την παρέα περάσαμε τέλεια. υπομονή μέχρι την επομένη GAMO!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67835 από Coo
Πράγματι. Γυρίσαμε και εμείς στη βάση, κουρασαμένοι αλλά γεμάτοι από εικόνες και ευχαρίστηση από τη σημερινή βόλτα. Πολύ όμορφα τοπία, η επίσκεψη στο μοναστήρι του Όσιου Λουκά ξεχωριστή (προσωπικά μου θύμισε την εκδρομή μας στα Μετέωρα) και το πικ νικ πολύ καλό. Αν είχαμε και τον καιρό στο μέρος μας (δε μας βοήθησε ιδιαίτερα αλλά τουλάχιστον στο τέλος μας έκανε λίγο λιακάδα) θα ήταν τέλεια! Σύντομα θα ανεβούν και φωτογραφίες.
Μπράβο παιδιά, καιρό είχαμε να πάμε κάπου προς τα έξω. :clap: :good:

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67836 από Γελάδι
Σήμερα ήταν σούπερ! Τα τοπία φοβερά και τα μέρη που επισκεφτήκαμε πανέμορφα! Ο καιρός δεν ήταν ο απόλυτα ιδανικός, αλλά μας έκανε την χάρη όταν το θέλαμε. Το παρεάκι τέλειο και γύρισαν πολλά κεφάλια σήμερα απ' όπου περνούσαμε με το κομβόι.

Άντε και στα επόμενα!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67839 από vabatzis
Εξαιρετική παρέα, εξαιρετικά τοπία, όμορφες διαδρομές και ο καιρός παιχνιδιάρης! Να'μαστε όλοι καλά να το επαναλάβουμε...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67849 από thodoris
Πιστεύω πως ήταν από τις καλύτερες συναντήσεις που έχουμε κάνει! Την εκδρομή την είχαμε ανάγκη για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και αποδείχτηκε πολύ καλή ιδέα!! Επιπλέων ο διαφορετικός τρόπος που οργανώθηκε αυτή τη φορά και μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε όλοι οι παρευρισκόμενοι στο πρόγραμμα και δε χρειάστηκε κανείς να τρέξει πιο πριν. GAMO!!! GAMO!!! :good:

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67854 από Corbil
Το ποιο εξαιρετικο ειναι οτι ηταν η ποιο οργανωμενη-ανωργανωτη εκδρομη που εχουμε κανει μεχρι σημερα. Κανεις δεν ετρεξε για τιποτα κανενας δεν παραπονεθηκε για τιποτα και ολοι ειμασταν υπομονετικοι παρολο τον παλιοκαιρο. Παντα τετοια

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67856 από vabatzis
Αφού δε μας γύρισες στη Λειβαδιά, πάλι καλά..... χαχαχα .....μου φαίνεται πήγαινες καρφί για σουβλάκι λειβαδιώτικο.......... :ntropalos:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67857 από Corbil
Γαμω τον ΥΠΕΧΩΔΕ και τα γαμωεργα του

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67861 από nik
η εκδρομη ηταν εξαιρετικη η παρεα ακομα ποιο καλη τα τοπια υπεροχα ξεκουραστηκε το ματι και εφτιαξε η διαθεση ελπιζω συντομα να κανουμε παλι κατι αντιστοιχο και εγω εξεπλαγην με τις τρομερες ικανοτιτες του coo που εκτος απο καλος φωτογραφος τελικα ειναι και καλος μετερεωλογος.Μετα απο αυτο θεωρω σιγουρη την προσληψη του απο τον αντ1 στη θεση του αρνιακου αλλωστε αυτος γερασε

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67862 από Coo

Corbil έγραψε: Γαμω τον ΥΠΕΧΩΔΕ και τα γαμωεργα του

Ασε γιατί στην επιστροφή μετά τη γέφυρα στα διόδια της Θήβας λίγο ήθελες να στρίψεις προς Λαμία και χωρίς ΥΠΕΧΩΔΕ.. χαχαχα

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67863 από Corbil
Να ναι καλα η Μ που μου δινε σαφης οδηγιες

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67864 από vabatzis
Πλάκα πλάκα έλεγα νωρίτερα στον Δημήτρη ότι σήμερα εντυπωσιάστηκα από την ακρίβεια και την ενημέρωση των χαρτών του RNS. Είναι η πρώτη φορά που βγήκαμε εκτός σε μέρη που πάω πρώτη φορά και με έβγαλε ασπροπρόσωπο με το παραπάνω!

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67865 από Corbil
Κι εγω εντυπωσιάστηκα με τους 08 χάρτες του zenec που δε μας έβγαλαν Φαρσαλα εντέλει χαχαχα χαχαχα χαχαχα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67867 από Coo
Καλα εκεί στα έργα του ΥΠΕΧΩΔΕ ομολογώ ότι ηταν πολύ αστείο. χαχαχα

Και μια και αναφέρθηκε, το RNS έχει εξαιρετικούς χάρτες και υπολογισμό/σχεδιασμό διαδρομής. Εκτός απο 1-2 φορές στο παρελθόν που έχω μπερδευτεί (ειτε από δικό μου σφάλμα είτε λόγω έλλειψης δορυφόρων σε περιοχή με ψηλά κτήρια) δε με έχει απογοητεύσει ποτέ.
Το μόνο "παράπονο" που έχω ειναι πως οταν έχω ημέρες να το αναψω, το GPS ειναι κολλημένο στη γειτονιά της Μερκελ και αργεί κανά 3λεπτο να έρθει σωστά.
OFFTOPIC

Και πάλι μπράβο στα παιδιά που ήρθαν και κάναμε ένα ωραίο παρεάκι, ήδη υπάρχει ο βασικός σχεδιασμός για τη επόμενη που σίγουρα θα είμαστε ξεσκεπαστοι. Ολα στην ώρα τους!

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi