- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Συνάντηση Χαλκίδας (24.5.09)
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Αρκει να ειναι πριν το φαι...γιατι αν ειναι μετα βλεπω να κανουμε της σημαδουρες:whistle: (υποβρυχιες σημαδουρες ομως)
Παιδιά, μια επισήμανση. Έχω μιλήσει με κάποια παιδιά και παρ'ότι θα έρθουν (έστω και για μια-δύο ώρες) δεν έχουν δηλώσει ακόμα τη συμμετοχή τους.
Αναφερόμενος στη δήλωση συμμετοχών, θα ήθελα να τονίσω για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι δεσμευτική και ο λόγος ύπαρξης της λίστας είναι για να γνωρίζουν όσοι συνεννοούνται με τους υπευθύνους των χώρων συγκέντρωσης κατα προσέγγιση των αριθμό για να γίνει καλύτερη συνεννόηση και να μην έχουμε απρόοπτα την ημέρα της συνάντησης. Με λίγα λόγια η δήλωση συμμετοχής βοηθάει στην καλύτερη οργάνωση, οπότε καλό θα είναι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να δηλώνουν την παρουσία τους και να μην το κάνουν την τελευταία στιγμή....
Δημήτρης
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Για να μαζευομαστε ατομα να κανουμε κονβοι της προκοπης :PPP
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Νομιζω οτι η απαντηση μου,αντιπροσωπευει λιγο-πολυ ολους μας.....
Και για την Ερετρια ειχαμε πει στα 6ιο6ια να συναντηθουμε αλλα το προγραμμα του καθενος αλλα λεει.....
Νikitas TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εγώ προσωπικά θα προσπαθούσα να προσαρμόσω το πρόγραμμά μου ώστε 10.30 να είμαι στο ραντεβού στις Αφίδνες γιατί θα μου άρεσε πολύ μια ομαδική βόλτα, αλλά νομίζω ότι είναι πιο βολικό να σας περιμένω στη Χαλκίδα με τη georgia και τον Halkis_13...
Βέβαια πάντοτε υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες...
Στην επόμενη εξόρμηση όμως θα είμαι σίγουρα σε παράταξη με άλλους.....:shades:
Δημήτρης
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Αυτα ρε παι6ια 6εν μπαινουν σε καλουπι,μπορει να ειμαι στις 10.30 στα πρωτα 6ιο6ια,μπορει στη γεφυρα,μπορει και να σας 6ρω στο καστρο.
Και για την Ερετρια ειχαμε πει στα 6ιο6ια να συναντηθουμε αλλα το προγραμμα του καθενος αλλα λεει.....
Εγω θα διαφωνησω παντως με αυτο.
Δηλαδη οταν κανονιζεις ενα ραντεβου, επαγγελματικο η μη...δεν εισαι εκει στην ωρα σου?
η εστω και ποιο νωρις απο την ωρα σου?
Δηλαδη τι διαφορετικο εχει και αυτη η συναντηση?
Ειδικα μια συναντηση που εχει ανακοινωθει αρκετο καιρο πριν, και ο καθενας θα μπορουσε να ρυθμισει το προγραμμα του αναλογα.
Εκτος και αν καποιος θελει να ρθει μονος του για να τρεχει οσο θελει..και δεν θελει να ειναι σε κομβοι...μονο τοτε συμφωνω.
Και αναφερομαι σε ολους οσους θεωρεις οτι αντιπροσωπευεις και οχι μονο σε εσενα.
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
H 6ιαφορα ειναι οτι 6εν ειναι επαγγελματικο ραντε6ου αλλα χαλαρο καφε6ακι,6εν τρεχω να προλα6ω τη 6ουλεια μου για να χτυπησω καρτα Λευτερη,παντως θα επι6ιωξω να ειμαι στα 6ιο6ια.nikitas tsi έγραψε:
Αυτα ρε παι6ια 6εν μπαινουν σε καλουπι,μπορει να ειμαι στις 10.30 στα πρωτα 6ιο6ια,μπορει στη γεφυρα,μπορει και να σας 6ρω στο καστρο.
Εγω θα διαφωνησω παντως με αυτο.
Δηλαδη οταν κανονιζεις ενα ραντεβου, επαγγελματικο η μη...δεν εισαι εκει στην ωρα σου?
η εστω και ποιο νωρις απο την ωρα σου?
Δηλαδη τι διαφορετικο εχει και αυτη η συναντηση?
Ειδικα μια συναντηση που εχει ανακοινωθει αρκετο καιρο πριν, και ο καθενας θα μπορουσε να ρυθμισει το προγραμμα του αναλογα.
Εκτος και αν καποιος θελει να ρθει μονος του για να τρεχει οσο θελει..και δεν θελει να ειναι σε κομβοι...μονο τοτε συμφωνω.
Και αναφερομαι σε ολους οσους θεωρεις οτι αντιπροσωπευεις και οχι μονο σε εσενα.
Νikitas TSi
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Κανενας δεν ειναι αναγκασμενος να ρθει...οποτε οσοι πιστοι προσελθουν:surrender:
- kstasky
- Senior Μέλος
-
- sdv
- Senior Μέλος
-
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Σύντροφοι,μετά από καιρό θα σας δω αύριο.
Επιτελους :clap: :clap: :clap:
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
sdv έγραψε:
Σύντροφοι,μετά από καιρό θα σας δω αύριο.
Επιτελους :clap: :clap: :clap:
:cool:
Παιδιά, όσοι αποφασίσετε να έρθετε μόνοι σας, μελετήστε καλά (και στην ανάγκη εκτυπώστε) τους χάρτες για τα σημεία συνάντησης! Τα πράγματα μέσα στη Χαλκίδα μπορεί να γίνουν δύσκολα αν δεν ξέρετε πού θα πάτε...
Όσοι δεν είστε σίγουροι, καλύτερα να βρεθείτε στα διόδια με τους άλλους.
Ή όποιος χάσει για λίγο το κομβόϊ να ενημερώσει τηλεφωνικά κάποιον για να ξέρουμε...
Τα λέμε στη γέφυρα της Χαλκίδας το πρωί... :smoke:
Δημήτρης