Καλησπέρα friends..Εδώ και 2 χρόνια έχω δώσει το αυτοκίνητο λόγω της απόκτησης και τρίτου τεκνου..(Δεν χωρούσαμε πλέον και επρεπε να πάρουμε 5θεσιο..)Ο νέος κάτοχος πλέον βρίσκεται στην Κατερίνη.Το αγαπημένο μου ΕOS είχε κοτσαδορο της εταιρίας etrailer τον οποίο είχα κάνει εγώ εισαγωγή από εξωτερικό. χωρίς όμως εγκατάσταση ηλεκτρολογική.Ο νέος κάτοχος έχει αφαιρέσει τον κοτσαδορο και μετά από προτροπή μου, προκειμένου να μην πάει χαμένος ο κουσαδορος και τον τρώει η αποθήκη, πήρα την πρωτοβουλία να γράψω εδώ και να ρωτήσω αν κάποιος από τα μέλη χρειάζεται τον κοτσαδορο.Ειναι κρίμα να κάθεται αναξιοποίητος δεδομένου πως και το θέμα κοτσαδορος είναι ένα αγκάθι για το ΕΟS μας..ΕΟS σας δηλαδη εννοω..γιατί πλέον εγώ δεν έχω ΕΟS.Καθαρα και μόνο από ενδιαφέρον είπα ας γράψω εδώ μήπως κάποιος τον χρειάζεται.Αυτα για να μην σας κουράζω.οποιος θέλει ας στείλει μύνημα για να τον φέρω σε επαφή με τον νέο ιδιοκτήτη του ΕΟS και να μιλήσετε μεταξύ σας..Καλές βόλτες παλικάρια!!Να προσέχετε τις αμαξαρες σας..
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": nikitas tsi, dragonfighter