Και μετά από 43 μηνύματα, γεμάτα άγχος...Γειά σας!
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
Μετά από 43 μηνύματα γεμάτα άγχος, νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ αφού σκεφτόμουν διάφορα if και πολύ τσαντίλα, βρισιές στον θεό που δεν πιστεύω και άλλα πολλά, έφτασα να γράψω αυτό το intro thread

Με λένε Λευτέρη, είμαι κοντά στα 32 (όχι παντρεμένος ακόμα, αφού βλέπω εδώ πολλοί είστε!) και από σήμερα κάτοχος ενός VW Eos του 2009, 1.4 Tsi Kompressor στα 160 άλογα, μαύρο σαν την νύχτα!
Το προηγούμενο αμάξι που είχα, ήταν ένα μπλέ Renault Clio Mtv του 2000 το οποίο δυστυχώς τον Αύγουστο που μας πέρασε, παράδωσε πνεύμα η μηχανή του, με αποτέλεσμα έκτοτε να είμαι χωρίς αμάξι και να ψάχνω το νέο μου όχημα.
Το Avatar μου απεικονίζει ένα Orc, από ένα διαδυκτιακό παιχνίδι που έπαιζα για χρόνια στην Ελλάδα, με τίτλο World of Warcraft, μαζί με άλλους Έλληνες όντας σε ένα Ελληνικό παρεάκι, τους Samurai (μεγάλη η τρέλα με την Ιαπωνία, είχα την τύχη να πάω και σε ένα ταξίδι με την δουλειά μου όταν ήμουν ακόμα στο χώρο των παιχνιδιών!).
Τα τελευταία 4 χρόνια έχω αναλάβει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (μην κάνω και διαφήμιση) οπότε αν ψάχνετε κάτι, ρωτήστε ποτέ δεν ξέρεις (είναι μέρος μιας αλυσίδας καταστημάτων Ηλεκτρικών ειδών κυρίως) και πριν για 10 χρόνια περίπου, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα, δουλεύοντας στο χώρο των παιχνιδιών όπου είχα δημιουργήσει πολλά Games Communities για λογαριασμό διάφορων εταιριών όπου είχαμε Online Game Servers, περιοδικά όπου διάβαζες κριτικές για παιχνίδια, IP Tv και άλλα πολλά (αν κάποιος του λέει τίποτα ονόματα όπως Gamers-Corner, Gamenet του Pc Master, Gamecity / Filecity του ομίλου Altec, Gamers & Gamersuniverse του ομίλου Γερμανός και ένα event, την Gamics όπου είχαν έρθει για 4 μέρες, περίπου 35.000 άτομα). Οπότε όπως καταλαβαίνετε και από παιχνίδια αν θελήσετε κάτι εδώ είμαστε, ενώ τέλος η μεγάλη μου αγάπη τα τελευταία χρόνια είναι οι τηλεοπτικές σειρές, όπου βλέπω δεκάδες ενώ αρθρογραφώ και σε ένα γνωστό blog με θέμα τις Tv Series
Η καταγωγή μου είναι από τα Χανιά της Κρήτης, με όνειρο να πάω σύντομα εκεί για μόνιμη κατοικία, θα δούμε τα όνειρα είναι πάντα γλυκά

Αυτά, ελπίζω να μην έγραψα πολλά, δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω στο event που έχετε την Κυριακή, αφού δουλεύω αλλά σε κάποιο από τα επόμενα θα σας έρθω στα σίγουρα.
ΥΓ
Το Facebook μου είναι εδώ! , τα λέμε και από εκεί με όποιον ασχολείται

ΥΓ2
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν ξεθάψω διάφορα threads στο μέλλον ή αν ρωτάω πράγματα που είναι για αρχάριους. Θα μάθω που θα πάει..
ΥΓ3
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χρήστη Paterak αφού αυτός μου βρήκε το αμάξι το οποίο τελικά και αγόρασα. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα και από κοντά
ΥΓ4
Επειδή έχω φτιάξει αλλά και δει πάρα πολλά communities όλα αυτά τα χρόνια, το μεράκι που δείχνετε στο forum αυτό αλλά και η αρτιότητα του τόσο κατασκευαστικά όσο και αισθητικά, είναι φανταστικό. Συνεχίστε έτσι.
Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Υ2 Yes my lord.....που έλεγαν και τα κακόμοιρα τα orcaκια στο παιχνίδι, αν και εγώ ήμουνα fun του starcraft. Δε θα μας ζαλίσεις καθόλου φιλαράκι ρώτα όσο θές, αντέχουμε!!!
ΥΓ3 Ο Paterak ή Στέλιος κατα πολλούς απο εμάς είναι το δείγμα του καλού μας φίλου της διπλανής πόρτας. Πάντα πρόθυμος, πάντα ευχάριστος και πάντοτε με το χαμόγελο. Χαίρομαι που βρέθηκε στο διάβα σου και σε βοήθησε στη σωστότερη (ειμαι σίγουρος) επιλογή.
ΥΓ4 Ηπι ηπι ουμε ..... σε ευχάριστούμε......Καλως όρισες και επίσημα πλέον στο τρελό μας παρεάκι......Καλά χιλιόμετρα, και θα τα πούμε σίγουρα, σύντομα κι απο κοντά.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Επιτέλους τελος!!!!! :shy:
Καλοτάξιδο να είναι και ατσαλακωτο Λευτέρη! Για το αυτοκίνητο ξέρω από τον Στελιο ότι είναι σε άριστη κατάσταση, σίγουρα θα το ευχαριστηθεις αν και με το που το πήρες άρχισαν οι βροχές! Τυχαίο;;; :PPP
Με το καλο να τα πούμε απο κοντά!!!!!
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- okapi
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
....αν και με το που το πήρες άρχισαν οι βροχές! Τυχαίο;;; :PPP
Με το καλο να τα πούμε απο κοντά!!!!!
Άσε αυτό είναι ξενέρωμα, αν και αύριο Σάββατο έχει κανονιστεί μια μίνι εκδρομούλα στην Χαλκίδα. Ελπίζω να σκάσει και λίγο ήλιος αν και έχω πει σε όσους έρθουν μαζί να φοράνε αδιάβροχα, αφού η οροφή θα ανοίξει ότι και να γίνει :shy:
Σας ευχαριστώ παιδιά, καλώς σας βρήκα και ελπίζω να τα πούμε σύντομα και από κοντά! (όποιος στέλνει στο FB, στέλνετε και ένα μήνυμα με το όνομα σας εδώ!)
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Άσε αυτό είναι ξενέρωμα, αν και αύριο Σάββατο έχει κανονιστεί μια μίνι εκδρομούλα στην Χαλκίδα. Ελπίζω να σκάσει και λίγο ήλιος αν και έχω πει σε όσους έρθουν μαζί να φοράνε αδιάβροχα, αφού η οροφή θα ανοίξει ότι και να γίνει :shy:
Θα σου έκανα ανοιχτή παρέα (Χαλκίδα είμαι) αλλά θα κατέβω Αθήνα μετά τις δουλειές μου.. Next time! :omprella:
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
Δημήτρη κρίμαααα, θα είμαστε εκεί ως τις 20.00-21.00, οπότε αν επιστρέψεις μετά καλά θα είναι!
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- PETROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- vw eos 2.0T fsi
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
και εγω πορωμενος με pc-games,αλλα οχι online προς το παρον...
χτες ξεπεταξα το crysis2.
Πέτρος
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
:clap: καλοταξιδο!
Ναι γνωστή ξεπέτα το Crysis 2 :shy: , πως σου φάνηκε;
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και πάλι!
- PETROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- vw eos 2.0T fsi
PETROS έγραψε:
:clap: καλοταξιδο!
Ναι γνωστή ξεπέτα το Crysis 2 :shy: , πως σου φάνηκε;
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και πάλι!
καλο ηταν.καλυτερο απο το 1.θα ηθελα περισσοτερη ποικιλια στους εξωγηινους... :thinking
αν και πιο 'απλο',το bulletstorm μου αρεσε περισσοτερο.το singularity βρηκα αρκετα καλο και το duke forever με ψιλοαπογοητευσε.τωρα λεω να πιασω το homefront.το rage αξιζει?
Πέτρος
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan

- PETROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- vw eos 2.0T fsi
ποιος θα τολμησει...? :gun:
(καλα,θα υποχωρησω λογω ανωτεροτητας...)
Πέτρος
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- paterak
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Σου έχω στείλει αίτηση στο φέϊσμπουκ (οι κανόνες του κλαμπ λένε να γράφουμε Ελληνικά...).
Με χαρά είδα οτι είσαι Χανιώτης, η δική μου καταγωγή είναι από λίγο πιο κάτω. Το νοτιότερο σημείο της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής ηπείρου.
Και πάλι χαίρομαι που βοήθησα και ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά.
Κλείνοντας, ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια, η εκτίμηση και τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Stelios 1.4 TSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Εύχομαι να τα πούμε σύντομα και να χαίρεσαι το καινούριο σου απόκτημα που από την στιγμή που είναι πρόταση του Στέλιου, θεωρώ ότι δεν επιδέχεται αμφιβολίας για την ποιότητά του.
Καλοτάξιδο και ... καλές εξερευνήσεις!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- lancelot
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
$!@%$!@#%@#%!@$!@$!@%$@#$Τ^#$%@#$!@$!@$!@$
Έχω κάνει τάμα σε όλους τους γνωστούς θεούς να κάνει μια λιακάδα βρε αδερφέ σε μέρα που δεν δουλεύω (Δευτέρα θα ήταν ιδανικό) αλλά τίποτα προς το παρόν

Ευχαριστώ ξανά για το καλωσόρισμα, άσε Στέλιο τα Χανιά είναι αρρώστια