Για σας και απο μένα εδω dkosk,

• dkosk
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #59363 από dkosk
Για σας και απο μένα εδω dkosk, δημιουργήθηκε από dkosk
Καλησπέρα σε όλους.
Στα περισσότερα φορουμ με γνωρίζουν σας dkosk ή σκέτο, Δημήτρης.

Χάρηκα πολύ που βρήκα τέτοιο φόρουμ για χρήστες-λάτρης του EOS !.
Μερικά χρόνια πριν οταν βγήκε αυτό το μοντέλο το ερωτεύτικα. όμως δεν μπορούσα να κρίψω την επιθυμία μου για ένα GTI και έτσι το σχέδιο μπήκε σε δράση.
Ήταν χρονιά που έψαχνε κα ο πατέρας μου να αλλάξει αυτοκίνητο και έτσι του είπα (γρήγορος οδηγός και ο πατέρας μου). Δεν παίρνεις το GTI που το κάνω κέφι πολύ και να πάρω εγω οταν μπορέσω ένα EOS. Ωραία ιδέα μου απαντάει και πάμε για να το δει. Στο test drive ο πωλητής κρατιότανε απο την πόρτα του συνοδηγου με τον τρόπο που οδηγούσε ο μπαμπάς. Νομίζω πως μετα από αυτήν την βόλτα θα κανει test drive μόνο σε 1.4άρια... :PPP
Του άρεσε ομως περισσότερο το EOS και έτσι το πήρε σε 1.6 FSI και εγώ απέκτησα το πολυπόθυτο GTI.

Ο λόγος της αναζήτησης φόρουμ στο είδος είναι ένα πρόβλημα - ατύχημα που έυχομαι να μην το πάθει κανεις, στην πίσω πόρτα.
Παρακαλω πολύ στην ενότητα Βλάβες και συντήρηση ανεβάζω ενα θέμα και θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την συμμετοχή σας.
Φιλικά
Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #59364 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Για σας και απο μένα εδω dkosk,
Καλώς μας ήρθες Δημήτρη, ελπίζουμε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να σ'έχουμε στην παρέα μας!

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #59375 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Για σας και απο μένα εδω dkosk,
welcome καλέ μας φίλε..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #59395 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Για σας και απο μένα εδω dkosk,
:welcome :welcome :welcome

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #59399 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Για σας και απο μένα εδω dkosk,
Καλώς ήρθες στην παρέα του Vweos.gr συνονοματε. :welcome:
Πολυ ωραία η ιστορία σου, θα είχε ενδιαφέρον να γράφαμε όλοι κάποια στιγμή τη μικρη ιστορία του δικού μας Eos..
Αυτο που κυριαρχεί στο φόρουμ όπως θα έχεις ίσως ήδη προσέξει είναι το μεράκι για το Eos. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσεις και θα βοηθηθείς όπου μπορείς.
Αν στο επιτρεπει η αποσταση (που μενεις;), θα σου πρότεινα να έρθεις οπωσδηποτε σε κάποια απο τις επόμενες συγκεντρώσεις μας, να γνωριστούμε απο κοντά και να κολλησεις και εσύ το μικρόβιο του club. Είτε είσαι 18 είτε 58 χρονών, είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσεις.
Καλώς ήρθες λοιπόν, και καλές βόλτες με την κούκλα σου!

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi