- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Νεος ΕΟΣ-ΦΟΡΟΣ
- Fixattos
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #78614
από Fixattos
Eos-Φόρος
Νεος ΕΟΣ-ΦΟΡΟΣ δημιουργήθηκε από Fixattos
Καλησπέρα,εδώ και ένα μήνα είμαι κάτοχος του ΕΟΣ...είμαι πολύ εν8ουσιασμένος για το συγκεκριμένο όχημα διότι συνδυάζει ομορφιά με ποιότητα....θα ήθελα τις γνώμες σας για την βελτίωση της στεγανότητας...Πώς μπορώ να την ενισχύσω?(εκτός από τον οδηγό λίπανσης που υπάρχει στο φορουμ και είναι εξαιρετική..)
Eos-Φόρος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- lancelot
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #78819
από lancelot
Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Νεος ΕΟΣ-ΦΟΡΟΣ
Πάντως ο τίτλος που διάλεξες, είναι σαν να θες να πεις για νέο Φόρο που θα μπει στα Eos
Καλορίζικο!
Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
- Fixattos
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #78820
από Fixattos
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #78822
από Corbil
Βελτίωση δε νομίζω να υπάρχει.Με αυτά τα κουσούρια το γέννησε η μάνα του και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις ασθένειές του.
Μια εντατική ενασχόληση μαζί του λιπαίνοντας τα λάστιχα κάθε 2 φορές το χρόνο, φύσημα και καθάρισμα των υδροροών και δε νομίζω οτι θα έχεις προβλήματα. Επίσης εαν έχεις γκαράζ φρόντισε τον περισσότερο του χρόνο να τον περνάει κάτω απο εκεί , άν όχι κουκούλωνέ το ώστε να μην ειναι εκτεθιμένο στις καιρικές συνθήκες οταν δεν το χρησιμοποιείς.Ετσι δεν θα ξεραίνονται γρήγορα και δεν θα χάνουν την ελαστικότητά τους τα λάστιχα. Εαν πάλι δεν είναι αναγκαίο να το χρησιμοποιήσεις οταν έχει λασποβροχή καλό θα του κάνεις. Δε θα μαζεύουν μάκα έτσι οι υδροροές και συ δεν θα χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να τις καθαρίζεις!
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Νεος ΕΟΣ-ΦΟΡΟΣ
Fixattos έγραψε: Καλησπέρα,εδώ και ένα μήνα είμαι κάτοχος του ΕΟΣ...είμαι πολύ εν8ουσιασμένος για το συγκεκριμένο όχημα διότι συνδυάζει ομορφιά με ποιότητα....θα ήθελα τις γνώμες σας για την βελτίωση της στεγανότητας...Πώς μπορώ να την ενισχύσω?(εκτός από τον οδηγό λίπανσης που υπάρχει στο φορουμ και είναι εξαιρετική..)
Βελτίωση δε νομίζω να υπάρχει.Με αυτά τα κουσούρια το γέννησε η μάνα του και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις ασθένειές του.
Μια εντατική ενασχόληση μαζί του λιπαίνοντας τα λάστιχα κάθε 2 φορές το χρόνο, φύσημα και καθάρισμα των υδροροών και δε νομίζω οτι θα έχεις προβλήματα. Επίσης εαν έχεις γκαράζ φρόντισε τον περισσότερο του χρόνο να τον περνάει κάτω απο εκεί , άν όχι κουκούλωνέ το ώστε να μην ειναι εκτεθιμένο στις καιρικές συνθήκες οταν δεν το χρησιμοποιείς.Ετσι δεν θα ξεραίνονται γρήγορα και δεν θα χάνουν την ελαστικότητά τους τα λάστιχα. Εαν πάλι δεν είναι αναγκαίο να το χρησιμοποιήσεις οταν έχει λασποβροχή καλό θα του κάνεις. Δε θα μαζεύουν μάκα έτσι οι υδροροές και συ δεν θα χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να τις καθαρίζεις!
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Fixattos
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #78823
από Fixattos
Συντονιστές: nikitas tsi