- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Χαιρετισμός.
- Βασιλεία Τσακ
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84324
από Βασιλεία Τσακ
Χαιρετισμός. δημιουργήθηκε από Βασιλεία Τσακ
Γεια σας και από εμένα,
Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την αποδοχή.
Είμαι η Βασιλεία και μόλις πριν από μία εβδομάδα έγινα κάτοχος ενός vw eos 2.0 FSI του 2006. Έχω κάποια θεματάκια όμως με την οροφή. Θα ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε να πάρω μια εικόνα . Επειδή όμως κωλύομαι αυτή την στιγμή να σας τα αναφέρω λόγω εργασίας, θα αναρτήσω το πρόβλημα μου λίγο αργότερα και θα ήθελα τα φώτα σας. Καλή συνέχεια στην μέρα σας.
Αρχικά να σας ευχαριστήσω για την αποδοχή.
Είμαι η Βασιλεία και μόλις πριν από μία εβδομάδα έγινα κάτοχος ενός vw eos 2.0 FSI του 2006. Έχω κάποια θεματάκια όμως με την οροφή. Θα ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε να πάρω μια εικόνα . Επειδή όμως κωλύομαι αυτή την στιγμή να σας τα αναφέρω λόγω εργασίας, θα αναρτήσω το πρόβλημα μου λίγο αργότερα και θα ήθελα τα φώτα σας. Καλή συνέχεια στην μέρα σας.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- eosaki22
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Neos,wraios me EOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84325
από eosaki22
Απαντήθηκε από eosaki22 στο θέμα Χαιρετισμός.
Καλημέρα και καλώς ήρθες στο κλαμπάκι μας!! Πολλά και καλά ταξίδια! Από ποια περιοχή μας έρχεσαι? Εδώ θα βρεις όλα τα θέματα που αφορούν το EOS! Και φυσικά κάνουμε πολλές συναντήσεις εκδρομές βόλτες κλπ! Εκ Θεσσαλονίκης θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε!!

- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84327
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Χαιρετισμός.
Καλώς ήρθες και καλορίζικο!
Από ποια περιοχή μας γράφεις; Για να δώσουμε τις κατάλληλες συστάσεις για την οροφή..
Από ποια περιοχή μας γράφεις; Για να δώσουμε τις κατάλληλες συστάσεις για την οροφή..
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Συντονιστές: nikitas tsi