- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Re:Νεο μελος
- leoeos
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85912
από leoeos
Νεο μελος δημιουργήθηκε από leoeos
Χαιρετω την παρεα
Λεωνιδας απο Αθηνα ,αποκτησα απο σποντα ενα μεαχειρισμενο eos ,
το εχω καταευχαριστηθει μου αρεσει τρελα ,εχω διαβασει την τελευταια βδομαδα παρα πολλα θεματα εδω
Ευχομαι η συμβιωση μαζι του να ειναι ευχαριστη οπως ξεκινησε
Παντα μου αρεσε αλλα ειχα στραφει στα καινουργια οπου μετα απο συγκυρίες και ατυχιες κατεληξα εδω
Ευχαριστω για την φιλοξενια ,καταλαβαινω οτι ειναι σχετικα ανενεργο το φορουμ εδω αλλα μου ειναι αρκετα χρησιμο
με τα θεματα που βρισκω
Λεωνιδας απο Αθηνα ,αποκτησα απο σποντα ενα μεαχειρισμενο eos ,
το εχω καταευχαριστηθει μου αρεσει τρελα ,εχω διαβασει την τελευταια βδομαδα παρα πολλα θεματα εδω
Ευχομαι η συμβιωση μαζι του να ειναι ευχαριστη οπως ξεκινησε
Παντα μου αρεσε αλλα ειχα στραφει στα καινουργια οπου μετα απο συγκυρίες και ατυχιες κατεληξα εδω
Ευχαριστω για την φιλοξενια ,καταλαβαινω οτι ειναι σχετικα ανενεργο το φορουμ εδω αλλα μου ειναι αρκετα χρησιμο
με τα θεματα που βρισκω
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": ESTHER
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85913
από dragonfighter
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Νεο μελος
Καλώς ήρθες Λεωνίδα! Εύχομαι να έχεις πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και να το ευχαριστηθείς το αμάξι! Για πες μας περισσότερα λόγια για το EOS σου, χρονολογία, κινητήρα, χρώμα, εξοπλισμό κτλ.
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- leoeos
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85914
από leoeos
Απαντήθηκε από leoeos στο θέμα Re:Νεο μελος
Καλώς σας βρήκα
Είναι το 1400tsi με τους 160hp χρονολογία 8/2008
Χρώματος μαύρου σε άριστη κατάσταση μηχανικά και λειτουργικά σε όλα, καλοσυντηρημενο ,με λίγα χιλιόμετρα σχετικά (117000),από έξτρα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο σαλοναρα με φοβερό δέρμα ,με φιμε τζάμια ηλιοροφή ,ακόμα το μαθαίνω, στις ρυθμίσεις κτλ
Του άλλαξα ένα φανάρι γιατί είχε θολώσει από μέσα δεν ξέρω πως αλλά πολύ ,βρήκα μεταχ σε άριστη κατάσταση και το έβαλα μόνος εύκολα ,φοράει το απλό αλογόνου λάμπες .
Ο κινητήρας φανταστικός τον έλεγξε φίλος μηχανικός σε vw ,ένα καλό σέρβις θα του κάνω άμεσα έχει βιβλίο με όλα τα σέρβις ενημερωμένο τα πάντα .
Εύχομαι σε όλους καλά χιλιόμετρα ,πρώτη φορά με Γερμανό ήμουν στα ιαπωνικά χρόνια με πρώτη επαφή αν και επιφυλακτικός με τα διάφορα που άκουγα πολύ καλή και εύχομαι να συνεχίσει ετσι
Είναι το 1400tsi με τους 160hp χρονολογία 8/2008
Χρώματος μαύρου σε άριστη κατάσταση μηχανικά και λειτουργικά σε όλα, καλοσυντηρημενο ,με λίγα χιλιόμετρα σχετικά (117000),από έξτρα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο σαλοναρα με φοβερό δέρμα ,με φιμε τζάμια ηλιοροφή ,ακόμα το μαθαίνω, στις ρυθμίσεις κτλ
Του άλλαξα ένα φανάρι γιατί είχε θολώσει από μέσα δεν ξέρω πως αλλά πολύ ,βρήκα μεταχ σε άριστη κατάσταση και το έβαλα μόνος εύκολα ,φοράει το απλό αλογόνου λάμπες .
Ο κινητήρας φανταστικός τον έλεγξε φίλος μηχανικός σε vw ,ένα καλό σέρβις θα του κάνω άμεσα έχει βιβλίο με όλα τα σέρβις ενημερωμένο τα πάντα .
Εύχομαι σε όλους καλά χιλιόμετρα ,πρώτη φορά με Γερμανό ήμουν στα ιαπωνικά χρόνια με πρώτη επαφή αν και επιφυλακτικός με τα διάφορα που άκουγα πολύ καλή και εύχομαι να συνεχίσει ετσι
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": ΣΑΡΑΦΗΣ, totio
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 164
2 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85915
από nikitas tsi
Νikitas TSi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Re:Νεο μελος
Λεωνιδα καλωσηεθες,θα χαρουμε να σε γνωρισουμε κι απο κοντα καποια στιγμη.
Αθηνα μενεις; Περιοχη;
Αθηνα μενεις; Περιοχη;
Νikitas TSi
- leoeos
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85916
από leoeos
Απαντήθηκε από leoeos στο θέμα Re:Νεο μελος
Μένω Μελίσσια
Μακάρι γιατί όχι
Μακάρι γιατί όχι
Συντονιστές: nikitas tsi