μια μικρη βοηθεια

• cdoum
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #20695 από cdoum
μια μικρη βοηθεια δημιουργήθηκε από cdoum
καλησπερα παιδες .εχω προβλημα στο να βαλω μια φωτο μου εδω μεσα και ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμε καρτα μελους διοτι δεν μπορω να δω ποθ γραφει τον αριθμο των επισκεψεων μου ..μπαινω εδω μεσα για τα νεα του εος αλλα ακομα δεν ταχω καταφερει να ερθω εκδρομη:whistle: ευχαριστω για την βοηθεια και καλη χρονια ευχομαι σε ολους-ες.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #20697 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:μια μικρη βοηθεια
cdoum έγραψε:

καλησπερα παιδες .εχω προβλημα στο να βαλω μια φωτο μου εδω μεσα και ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμε καρτα μελους διοτι δεν μπορω να δω ποθ γραφει τον αριθμο των επισκεψεων μου ..μπαινω εδω μεσα για τα νεα του εος αλλα ακομα δεν ταχω καταφερει να ερθω εκδρομη:whistle: ευχαριστω για την βοηθεια και καλη χρονια ευχομαι σε ολους-ες.

Χρήστο καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της λέσχης, κάρτα δικαιούνται τα μέλη που έχουν 70 δημοσιεύσεις και πάνω στο φόρουμ (οι δικές σου είναι 15 προς το παρόν). Όσο για τη φωτογραφία, εξήγησε μας τι ακριβώς εννοείς: φωτογραφία για την εικόνα του προφίλ σου (avatar) ή φωτογραφία κανονική (του αυτοκινήτου σου πχ) ;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• cdoum
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #20703 από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Απ:μια μικρη βοηθεια
εννοω στο anvatar θελω να βαλω μια φωτο δικια μου μεσα στο eos μου γιατι δεν μπορω να την βαλω στο mail που θα στειλω για την καρτα μελους...θα προλαβω μπαινοντας καθημερινα να φτασω τις 70 τουλαχιστον για να βγαλω την καρτα μελους;χρονια πολλα και ευτυχισμενο το νεο ετος

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #20704 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:μια μικρη βοηθεια
cdoum έγραψε:

εννοω στο anvatar θελω να βαλω μια φωτο δικια μου μεσα στο eos μου γιατι δεν μπορω να την βαλω στο mail που θα στειλω για την καρτα μελους...θα προλαβω μπαινοντας καθημερινα να φτασω τις 70 τουλαχιστον για να βγαλω την καρτα μελους;χρονια πολλα και ευτυχισμενο το νεο ετος

Μια χαρά προλαβαίνεις, μην σε αγχώνει...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #20725 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:μια μικρη βοηθεια
cdoum έγραψε:

Χρήστο για το θέμα με τη φωτογραφία, έχεις pm... mailhappy
Xρόνια πολλά και χαρούμενο 2010...

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi