- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
μια μικρη βοηθεια
- cdoum
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Χρήστο καλησπέρα και χρόνια πολλά.καλησπερα παιδες .εχω προβλημα στο να βαλω μια φωτο μου εδω μεσα και ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμε καρτα μελους διοτι δεν μπορω να δω ποθ γραφει τον αριθμο των επισκεψεων μου ..μπαινω εδω μεσα για τα νεα του εος αλλα ακομα δεν ταχω καταφερει να ερθω εκδρομη:whistle: ευχαριστω για την βοηθεια και καλη χρονια ευχομαι σε ολους-ες.
Σύμφωνα με τον κανονισμό της λέσχης, κάρτα δικαιούνται τα μέλη που έχουν 70 δημοσιεύσεις και πάνω στο φόρουμ (οι δικές σου είναι 15 προς το παρόν). Όσο για τη φωτογραφία, εξήγησε μας τι ακριβώς εννοείς: φωτογραφία για την εικόνα του προφίλ σου (avatar) ή φωτογραφία κανονική (του αυτοκινήτου σου πχ) ;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- cdoum
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Μια χαρά προλαβαίνεις, μην σε αγχώνει...:agree:εννοω στο anvatar θελω να βαλω μια φωτο δικια μου μεσα στο eos μου γιατι δεν μπορω να την βαλω στο mail που θα στειλω για την καρτα μελους...θα προλαβω μπαινοντας καθημερινα να φτασω τις 70 τουλαχιστον για να βγαλω την καρτα μελους;χρονια πολλα και ευτυχισμενο το νεο ετος
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
εννοω στο anvatar θελω να βαλω μια φωτο δικια μου μεσα στο eos μου γιατι δεν μπορω να την βαλω στο mail που θα στειλω για την καρτα μελους...θα προλαβω μπαινοντας καθημερινα να φτασω τις 70 τουλαχιστον για να βγαλω την καρτα μελους;χρονια πολλα και ευτυχισμενο το νεο ετος
Χρήστο για το θέμα με τη φωτογραφία, έχεις pm... mailhappy
Xρόνια πολλά και χαρούμενο 2010...
Δημήτρης