ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #52446 από djlgm
Σκοπεύω σε λίγο καιρό να φύγω εξωτερικό για δουλειά και θα λείψω για 4 μήνες. Θα ήθελα τις συμβουλές/προτάσεις σας για το αυτοκίνητο μιας και θα μείνει στο γκαράζ σε ακινησία για αυτό το διάστημα...

Για παράδειγμα, μου λένε πως καλό θα είναι να αποσυνδέσω την μπαταρία αν θέλω να ξαναπάρει μπρος όταν γυρίσω.

Τι άλλο έχετε υπόψην σας για το EOS μας σχετικά με το τι πρέπει να προσέξει κάποιος αν πρόκειται να λείψει τόσο καιρό;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα μείνει σε υπόγειο φυλασσόμενο γκαράζ...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #52447 από Coo
Νομίζω ότι ο "ειδικός" σε αυτή την περίπτωση είναι (δυστυχώς) το Γελάδι μας. Αυτό για την μπαταρία το έχω ακούσει και εγώ, αλλά τί γίνεται με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου (εγκέφαλος κλπ) μετά;

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #52449 από Corbil
καλό ειναι αν υπάρχει κάποιος συγγενής σου να στο βάζει μπροστά να δουλεύει για 5 λέπτα τουλάχιστον 1 φορά τη βδομάδα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #52452 από editor
Φιλε μου για δες και αυτό
www.elektronik.gr/es...7

Takis 2.0 Fsi

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #52453 από PETROS
ή βαζεις καποιον να το δουλευει για λιγο καθε εβδομαδα ή αποσυνδεεις τη μπαταρια.στη δευτερη περιπτωση εκτος του οτι θα πρεπει μαλλον να ξαναπερασεις καποιον κωδικο για το ηχοσυστημα,δεν πιστευω να εχεις καποιο αλλο προβλημα.βαζεις και ενα vag-com μετα να σβησεις τυχον σφαλματα και εισαι τζιτζι πιστευω.στην πρωτη περιπτωση(που ειναι και η καλυτερη για εμενα)πρεπει απλα να θυμασαι ποσα χλμ εδειχνε το κοντερ πριν δωσεις σε καποιον τα κλειδια του eos σου... :lol: :ole:

Πέτρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #52503 από djlgm
PETROS έγραψε:

ή βαζεις καποιον να το δουλευει για λιγο καθε εβδομαδα ή αποσυνδεεις τη μπαταρια.στη δευτερη περιπτωση εκτος του οτι θα πρεπει μαλλον να ξαναπερασεις καποιον κωδικο για το ηχοσυστημα,δεν πιστευω να εχεις καποιο αλλο προβλημα.βαζεις και ενα vag-com μετα να σβησεις τυχον σφαλματα και εισαι τζιτζι πιστευω.στην πρωτη περιπτωση(που ειναι και η καλυτερη για εμενα)πρεπει απλα να θυμασαι ποσα χλμ εδειχνε το κοντερ πριν δωσεις σε καποιον τα κλειδια του eos σου... :lol: :ole:

καλά έχεις δίκιο γιαυτό αλλά για την περίπτωσή μου δεν υπάρχει κίνδυνος για τα χιλιόμετρα... Κλειδώνω πάντα το EOS και με το συναγερμό αλλά βάζω και σίδερο/μπαστούνι στο τιμόνι και δεν πάει πουθενά το EOSάκι.. ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ, ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ!

Γιατί το βάζω? Απλά σκεφτείτε το εξής: ένας επίδοξος κλέφτης όταν θα έχει να διαλέξει ποιό αυτοκίνητο να κλέψει, και το δικό σας είναι δίπλα σε ένα άλλο χωρίς μπαστούνι... μάλλον θα διαλέξει το άλλο χωρίς το μπαστούνι.... απλή λογική!

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

• betoven
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #52544 από betoven
Απαντήθηκε από betoven στο θέμα Απ:ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
η καλυτερα μην φυγεις και κατσε εδω περα :good: :shy: :clap:

Συντονιστές: nikitas tsi