- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Παιδια βοήθεια 2 μερες μεινανε
- lancias
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Με μια προχειρη ματια που ερηξα στο forum σας (που ειναι πολυ βολικο για κατοχους eos) ,καταλαβα οτι οι περισσοτεροι προτιμουν το Γρατσια στην Αγια παρασκευη για λυπανση της κουκουλας.
Λεω λοιπον με το που το παραλαβω την ιδια μερα να περασω απο Γρατσια να κανω λιπανση (γιατι στην επαρχια απο οτι εχω ακουσει στην περιοχη μου δεν υπαρχει κ πολυ γνωση πανω στο αντικειμενο) κ στο καπακι να γιρισω......
εσεις τι λετε να το κανω?αμα δεν τρηζει το αμαξι αξίζει να το κανω ετσι κ αλλιως? το αμαξι εχει 50.000 χιλλιομετρα κ δεν ξερω τι συντηρηση εχει κανει ο προιγουμενος που το ειχε......το μονο που ξερω ειναι οτι εχει κανει ολα τα service σε αντιπροσωπεια.....
μου ειπανε γυρω στα 75 ευρω ειναι το κοστος..
ευχαριστω :good:
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Επίσης καλό θα ήταν να ρίξεις και μια ματιά στον καιρό, αν υπάρχει περίπτωση βροχής στην Αθήνα ή το μέρος που μένεις, δεν έχει νόημα να την κάνεις, το λιπαντικό θα φύγει από την βροχή πριν προλάβει να απορροφηθεί...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- lancias
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Δυστηχως ο καιρος σημερα λεει οτι τη δευτερα θα ριχνει καρεκλοποδαρα στην αθηνα.
Λες αμα βρεχει να μην την κανω?Καλητερα μια ηλιολουστη μερα σε υποκαταστημα της επαρχιαςκ οπως την κανουν?Αυτος μου ειπε οτι χρειαζεται μια ωρα για τη λυπανση του αυτοκινητου....Σ ε αυτην την ωρα δεν αποροφαται το λυπαντικο??
ευχαριστω :shades:
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Πληροφοριακά σου αναφέρω ότι μπορείς να βρεις εδώ έναν ιδιαίτερα καταποτιστικό οδηγό για να κάνεις βήμα-βήμα τη λίπανση μόνος σου και σωστά. Ίσως τον χρειαστείς!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- lancias
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
ξερετε κανενα μαγαζι στο internet που μπορω να παραγγειλω το σπρει κ το λιπαντικο??
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- lancias
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Στα "+"
η πολυ καλη εξωτερικη εμφανιση
η αρκετα καλη εικονα του κινητηρα
η πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα (εβαλα κ καινουργια λαστιχα) κ η μικρη καταναλωση 40 ευρω Λευκαδα αθηνα σε 4 ωρες
Στα "-"
δεν θα ξαναδιαμαρτυρηθω για τριγμους στο γκολφ,αφου σημερα εμαθα τι παει να πει τριγμος
επισης επειδη σε ολη τιν εθνικη οδο εβρεχε, εσταζε απο τα δυο μπροστινα κολωνακια... :bye:
Τι να κανω ρε παιδια?εδω βρεχει 360 μερες το χρονο....
Πυστευετε με ενα καθαρισμο κ μια λυπανση θα μαζεψω τα νερα η θα πρεπει να κανω αποχετευση?
Λετε να εχει καμια σοβαρη ζημια αμα μπαζει νερο απο τα κολωνακια?
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Τριγμοί: Βρές μια μέρα που δε βρέχει (κατα προτίμηση με πρόγνωση για καλό καιρό και για την επόμενη) ή βάλτο σε ένα υπόστεγο. Ανοίγεις την οροφή και του πατάς ένα καλό καθάρισμα στα λάστιχα.
Προτεινόμενος τρόπος:
- Ένα υγρό πανάκι.
- Αν το επιτρέπει ο καιρός και λίγο λίπανση
Σημεία sos για καθαρισμό:
(1) Λάσπη/σκόνη στο νίκελ κάτω από το πίσω παρπριζ. Αν είναι εκεί βρώμικο μπορεί να σου δημιουργεί σπαστικούς συνεχόμενους τριγμούς.
(2) Λάστιχο πάνω από το μπροστινό παρπρίζ, εκεί που ανοίγει ο ανεμοθράυστης και πατάει πάνω η ηλιοροφή όταν κλείνει.
(3) Τα κάθετα λάστιχα στα πίσω παραθυράκιαΑυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Το ότι στάζει από τα δύο μπροστά κολωνάκια οφείλεται μάλλον σε βουλωμένες υδροροές. Δες εδώ πως να το φτιάξεις..
Αν τις καθαρίσεις σωστά και πάλι έχεις θέμα πέρνα μια βόλτα από μια αντιπροσωπεία να το τσεκάρουν τι παίζει. Άλλωστε διάγνωση από μακριά δε γίνεται.
Τσέκαρε και τα παράθυρα σου αν δεν κλείνουν ερμητικά μέχρι πάνω. Αν δεν κλείνουν καλά μπορεί να "γλείφει" νερό μέσα, οπότε σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ρυθμιστής (μια βίδα) στην πόρτα σου.. Πρόσεξε μόνο μην ανεβάσεις περισσότερο από ότι πρέπει το παράθυρο γιατί μετά θα έχεις τριγμούς από το τζάμι!
Ερώτηση: Πριν το αγορασεις δεν το δοκίμασες να ρίξετε νερό με το λάστιχο; Είναι από τα πιο σημαντικά τεστ που πρέπει να κάνει κάποιος σε κάποιο κάμπριο, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για μεταχειρισμένο..
Προφανώς ο τύπος που το είχε δεν έκανε την ελάχιστη συντήρηση στην οροφή.
ΥΓ. Από πού είσαι;
Δημήτρης
- lancias
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Απο Λευκαδα ειμαι κ το αυτοκινητο το πηρε η κοπελα μου απο μια μαντρα στην Αθηνα.
δεν ξεραμε οτι επρεπε στα καμπριο να τα λουζουμε πρωτα μιας κ ειναι το πρωτο :whistle:
με το που θα κανει καλη μερα θα ειμαι ετοιμος για λυπανση κ υδροροες....
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Αν πρόκειται για σταγόνες και όχι για ποτάμια τότε θα θέλει καθάρισμα σε όλα τα λάστιχα, υδροροές κτλ διότι λογικά θα είναι μές την λάσπη εαν ο προηγούμενος δεν το φρόντιζε.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- PETROS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- vw eos 2.0T fsi
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
ελα ρε πατριδα...! (που λεει ο λογος.απο Αθηνα ειμαι,αλλα μενω Λευκαδα λογω δουλειας.)Σας ευχαριστω πολυ παιδια ολους.
Απο Λευκαδα ειμαι κ το αυτοκινητο το πηρε η κοπελα μου απο μια μαντρα στην Αθηνα.
..
Πέτρος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- lancias
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
τωρα οσο αφορα τα κολωνακια το δοκιμασα σημερα αλλα φοβομουνα μη σπασω το πλαστικο πανω απο το σκιαδιο...δεν ξερω μηπως θα εβγαινε ευκολετρα (αν ειχα ανοιχτη την οροφη )το κολωνακι μιας κ ξεχασα να το δοκιμασω
μαλλον θα παω στην αντιπροσωπεια της περιοχης μου για να μου ανοιξουν το πλαστικο....
κ παλι πολα ευχαριστω σε ολους τους φιλους....
υ.γ. για σου πατριδα πετραν..... :good: αμα σε πετυχω στο δρομο θα σου φωναξω...αν εισαι. εσυ βεβαια....κ δεν πεσω σε κανα ασχετο :shy:
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Το σημείο είναι αυτό. (Φωτό από τον οδηγό του Vabatzis)
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
και φαίνεται κάπως έτσι το κενό που δημιουργείται όταν έχει ξεκολλήσει.
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Πρέπει να το ανοίξεις για να το δεις. Εγώ αυτό το πρόβλημα είχα στην μεριά του οδηγού, το έλυσα όπως λέει ο οδηγός του Βαγγέλη, αλλά τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα από του συνοδηγού. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι το ίδιο πρόβλημα.
Τριγμούς όπως λένε και τα παιδιά θα έχεις πάντα. Απλά ο σκοπος είναι να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν είναι κάτι το περίεργο.
Κατά τα άλλα καλορίζικο να είναι και καλά - ασφαλή χιλιόμετρα!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- vedetas
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Διαγράφηκε για ευνόητους λόγους
edited από Guardian