Καθαριστικά Κ&Ν

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #71355 από vabatzis
Καθαριστικά Κ&Ν δημιουργήθηκε από vabatzis
Την προηγούμενη εβδομάδα παρήγγειλα ένα σετ καθαριστικό+λάδι Κ&Ν για το φίλτρο, μιας και μου τελείωσε το καθαριστικό. Η παραγγελία μου ήταν για τον κωδικό 99-5000, ο οποίος περιλαμβάνει το καθαριστικό και το λάδι σε σπρέι. Αυτό που τελικά παρέλαβα ήταν ο κωδικός 99-5050, ο οποίος περιλαμβάνει το λάδι σε συσκευασία squeeze. Μιλώντας λοιπόν χθες με το κατάστημα, με ενημέρωσαν ότι το τελευταίο τρίμηνο ο εισαγωγέας φέρνει μόνο το 99-5050, δίνοντας το μάλιστα και με τον κωδικό 99-5000. Δεν είχε πάρει χαμπάρι κανένας, και βέβαια δεν το είχε αναφέρει και κάποιος άλλος αγοραστής, μέχρι τη στιγμή που ενημέρωσα. Οι άνθρωποι μου υποσχέθηκαν ότι θα μου το αντικαταστήσουν με τον σωστό κωδικό μόλις το παραλάβουν, απλώς το αναφέρω κι εδώ για να το γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται ή σχεδιάζουν να κάνουν παρόμοια αγορά στο μέλλον...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #71415 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Καθαριστικά Κ&Ν
Πριν καν κλείσουμε μια εβδομάδα, η αντίδραση του καταστήματος ήταν άμεση και το θέμα τακτοποιήθηκε. Μου έστειλαν χωρίς χρέωση το σωστό σετάκι, προς αντικατάσταση του άλλου. Μιας και η εξυπηρέτηση ήταν καθόλα άψογη, μπορώ ανεπιφύλακτα να προτείνω το συγκεκριμένο κατάστημα για μελλοντικές αγορές. Για όποιον ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ να του δώσω τα στοιχεία...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: nikitas tsi