ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ABS/ESP

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84560 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ABS/ESP
Από τη στιγμή που είναι μέσα στην ανάκληση δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει βλάβη και η μονάδα ABS. H διαδικασία είναι: Πρώτα κάνουν κάποιες δοκιμές στο αυτοκίνητο και αν βγάλει σφάλμα στην αλλάζουν, αν όχι είσαι ΟΚ. Αν θέλει αλλαγή να παρακαλάς να εχει ανταλλακτικό έστω στην Αθήνα και να μείνει μέσα το αυτοκίνητο έστω 1-2 μέρες γιατί έχω ακούσει και μήνα που περιμένουν με το αυτοκίνητο μέσα

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84561 από polivios89
Απαντήθηκε από polivios89 στο θέμα ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ABS/ESP
Εμενα μου ειπαν αν θελει αλλαγη οτι μπορει να το κρατησουν 4 ωρες το αμαξι παντως. Σε vagcom εδειξε ecu abs χαμηλη ταση. Ερωτηση εστω οτι δεν φταιει ο εγκεφαλος abs και δεν τν αλλαζουν. καθε φορα που θα αναβει λαμπακι abs esp θα κλεινω ραντεβου για να δουν μηπως φταιει ο εγκεφαλος? πως θα γινει τ πραγμα

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84562 από thodoris
Σου είπαν ότι είναι εντος της ανάκλησης αλλά δεν έχουν δει αυτοί το αυτοκίνητο για να σου πουν αν όντως θες αλλαγή. Εκτός κι αν σου έχουν κάνει ήδη διάγνωση;

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84563 από polivios89
Μου ειπαν οτι ειναι εντος ανακλησης ναι. την αρχικη διαγνωση την εκανε συνεργειο με vcds τωρα θα τη κανει και η αντιπροσωπεια και βλεπουμε..

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84564 από thodoris
Άρα επίσημη διάγνωση δεν έχει γίνει. Διάγνωση (και καλά) με vcds κάνει οποιοσδήποτε που το έχει.

1,4 TSI 2?? PS

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84565 από polivios89
Εξουσιοδοτημένο συνεργειο vw την εκανε.Τωρα θα γινει η επισημη. Επισημη ανεπισημη το θεμα ειναι να βρουν τι φταιει και το αμαξι εχει γινει χριστουγεννιάτικο δεντρο. Εφυγα απ τα opel γ να ηρεμησω αλλα...

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84572 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ABS/ESP
Ναι,ισχυει,πιθανον να διορθωθει με αναβαθμιση,θα την κανουν και στα πρωτα 50 μετρα θα διξει αν πετυχε η οχι.
Αν οχι,τοτε πας για αλλαγη μοναδας ABS.
Ειναι δωρεαν ολα.

Νikitas TSi

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84573 από polivios89
Τι δωρεαν με το καλημερα σημερα πηγα θελαν 60 ευρω συν φπα μονο για τη διαγνωση. Και πριν καν το φλασαρουν μ ειπαν πως μαλλον δεν ειναι αυτο πρεπει ν γινει διαγνωση 60 ευρω κ βλεπουμε..τωρα περιμενω τηλ ν δουμε τι θα γινει.Α

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84579 από polivios89
Τελικα μου ειπαν οτι εχει βλαβη η μοναδα abs.οποτε πρεπει να βρω καμια μεταχειρισμενη γτ στην αντιπροσωπεια θελουν 1600 χωρις εργατικα!

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84580 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ABS/ESP

polivios89 έγραψε: Τελικα μου ειπαν οτι εχει βλαβη η μοναδα abs.οποτε πρεπει να βρω καμια μεταχειρισμενη γτ στην αντιπροσωπεια θελουν 1600 χωρις εργατικα!

Δεν είχες αναφέρει παραπάνω ότι το αυτοκίνητο σου περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα ανάκλησης; Γιατί σου ζητάνε τώρα 1600 ευρώ;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84582 από polivios89
Η ανακληση απ οτι μου ειπαν αφορα μονο τον εγκεφαλο abs. Εμενα λεει χαλασε η μοναδα abs εκαναν την αναβάθμιση δεν διορθωθηκε το προβλημα. τι να πω ρ παιδια αν ξερετε κατι παραπανω περιμενω τα φωτα σας. Φοραω 1K0614517BD αλλα στη κολλα αναφορα με το τι πρεπει να βαλω για να διορθωθει η βλαβη γραφει 1κ0614517 BJ BEEF. Προς το παρων ψαχνω κάποιο μαγαζι Θεσσαλονικη που να επισκευαζει abs

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84584 από nikitas tsi
Σωστα η ανακληση αφορα τον εγκεφαλο του ABS,αλλα εχω την εντυπωση οτι εγκεφαλος και μοναδα πανε μαζι.

Νikitas TSi

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84588 από polivios89
Για αρχη θα αλλαξω ignition switch στη μιζα γιατι παιζει να φταιει κ αυτο αφου εχω το θεμα που μιαζαρω κ ανεβοκατεβαζει τα παραθυρα.Εγκεφαλος μοναδα Ναι πανε μαζί! Αλλα η αντιπροσωπεια Μανδυλας Θεσσαλονικης ειπε οτι το προβλημα εντοπιστηκε στην μοναδα abs κ οχι στον εγκεφαλο.Τωρα αυτο πως το καταλαβαν μαλλον εχουν αλλες ικανοτητες. Θα το ψαξω το θεμα απο Kosmocar μεχρι Γερμανια..αν αποδειχθεί οτι με δουλευουν ψιλο γαζι θα πεσει πέλεκυς.

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84590 από nikitas tsi
Ας σου αλλαξουν τον εγκεφαλο μιας και χρηζει αλλαγης λογο ανακλησης και ισως φτιαξει και η μοναδα ABS.
Ισως την επηρεαζει.

Νikitas TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": DIMITRISD

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84591 από polivios89
Ειπαν οτι η ανακληση ειναι μονο για update. Σου κανουν το UPDATE και αν καει ο εγκεφαλος κατα την εγκατασταση τοτε σου αλλαζουν και εγκεφαλο. Εμενα λενε οτι καναν το update. τωρα πως καναν το update ενω εχει το αμαξι βλαβη στο abs δεν ξερω.Ας μας πει καποιος που πηγε το αμαξι για ανακληση abs

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84594 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ABS/ESP
Θα σου πρότεινα να πας σε άλλη αντιπροσωπεία, πολύ ύποπτα μου ακούγονται όλα αυτά.
Σε κανέναν δεν κάηκε ο εγκέφαλος ABS κατά την αναβάθμιση, εγώ μάλιστα πήρα το αυτοκίνητο πίσω μετά το αποτυχημένο update και το πήγα μετά από αρκετές μέρες μιας και δεν είχαν διαθέσιμο εγκέφαλο εκείνη τη στιγμή. Ίσως να τους αναφέρεις στην KOSMOCAR.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84595 από polivios89
Για αρχη θα αλλαξω ingition switch σε εναν καλο ηλεκτρολογο που βρηκα και ενημερωνω

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84606 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Re:ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ABS/ESP
Σε ποια αντιπροσωπεία πήγες;; Γιατί κάτι από εξυπηρέτηση ΕΤΕΑ μου θυμίζει αυτό.. 60€ + ΦΠΑ για απλό διαγνωστικό;;;

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84609 από polivios89
Απαντήθηκε από polivios89 στο θέμα Re:ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ABS/ESP
Μανδυλας Θεσσαλονικη φιλε..

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84612 από polivios89
Φοραω 1k0614517bd μοναδα abs. Αν βαλω π.χ 1k0614517bj πρεπει να κανω και εμsoftware update τον εγκεφαλο?

Περισσότερα
5 Χρόνια 8 Μήνες πριν #84614 από polivios89
Τελικα πηγα τη μοναδα abs σε 2 ηλεκτρολονικους που διορθωνουν μονο μοναδες abs και μου ειπαν το προβλημα δεν διορθωνεται γιατι βρισκεται στον εγκεφαλο της μοναδας!! ο Μανδυλας Θεσσαλονικης επιβεβαιωσε πως η ανακληση δεν με καλυπτει γιατι το προβλημα δεν ειναι στον εγκεφαλο αλλα στη μοναδα!!! Εν ολιγης ψευτης για να μην μπει σε διαδικασια αλλαγης μεσω ανακλησης. Μην πατε απο Μανδυλα.

Συντονιστές: nikitas tsi