- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Λίπανση οροφής
- Aurora
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Στην βόλτα που έκαναν το αυτοκίνητο για γενικό έλεγχο, το μόνο πρόβλημα που παρατηρήθηκε ήταν οι τριγμοί στην οροφή (γνωστό).
Μου είπαν οτι τα λάστιχα της οροφής εχουν ξεραθεί, αφού το έχω 7 μήνες και δεν έχω κάνει ακόμα λίπανση. Επίσης με ενημέρωσαν οτι κάθε 4 μήνες πρέπει να το πηγαίνω εκεί για λίπανση. Αυτό που με εξέπληξε είναι οτι για την λίπανση, πρέπει να αφήσω εκεί το αυτοκινητο για μία μέρα!
Και τώρα αναρωτιέμαι, η λίπανση που θα μου κάνουν είναι το γνωστό μαντηλάκι ή κάποια άλλη διαδικασία? και γιατί πρέπει να πάρει μία ολόκληρη μέρα η διαδικασία? Δεν είναι υπερβολικό το κάθε 4 μήνες?
Καλομοίρα
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Παντως να πρεπει να το αφησεις μια ολοκληρη μερα μου φεναιτε υπερβολικο...αν και δεν εχω ακομα να το εχω παει να ξερω
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Όσον αφορά στη συχνότητα της λίπανσης, αν το κάνεις κάθε 6 μήνες είναι αρκετό (κι εγώ εκτός γκαράζ το έχω και δεν έχει πάθει τίποτα).
Σχετικά με τη διάρκεια της όλης διαδικασίας, δεν είναι απίθανο. Αφού το αυτοκίνητο πλυθεί και στεγνώσει, θα περαστεί με το λιπαντικό το οποίο πρέπει να αφήσουν να "τραβήξει" πριν κλείσουν οροφή κλπ κλπ. Θεωρητικά, το ασφαλέστερο σημείο για την όλη διαδικασία είναι μέσα στο συνεργείο, όπου το αμάξι μένει ακίνητο σε επίπεδη επιφάνεια.
Πέραν όλων αυτών, είναι μια διαδικασία σχετικά εύκολη, που μπορεί να κάνεις και μόνη σου αν έχεις κατάλληλο χώρο. Από την άλλη, μπορείς στηριζόμενη στην εγγύηση να αποτανθείς στην αντιπροσωπεία.
Απ'όσο ξέρω πάντως, το γελάδι και κάποια άλλα παιδιά που πήγαν στο Κορωπί ξεμπέρδεψαν σχετικά γρήγορα, χωρίς να μείνει το αυτοκίνητο μέσα...:agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Aurora
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
ένας λόγος που θεώρησα υπερβολικό το 4μηνο είναι οτι το αμαξάκι μου φυλάσσεται συνεχώς σε κλειστό parking...
μόνη μου, δεν κατάφερα να το κάνω, λόγω έλλειψης χρόνου... κι αφού θα το ξαναπάω για να μου περάσουν το καινούργιο cd player, είναι καλή ευκαιρια να μου το περιποιηθούν.
Καλομοίρα
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλη ευχαριστώ,
ένας λόγος που θεώρησα υπερβολικό το 4μηνο είναι οτι το αμαξάκι φυλάσσεται συνεχώς σε κλειστό parking...
μόνη μου, δεν κατάφερα να το κάνω, λόγω έλλειψης χρόνου... κι αφού θα το ξαναπάω για να μου περάσουν το καινούργιο cd player, είναι καλή ευκαιρια να μου το περιποιηθούν.
Αυτό είναι και το καλύτερο Καλομοίρα :agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εγώ το έχω από τον περασμένο Μάϊο και δεν έχω λιπάνει ποτέ τα λάστιχα. Κάποια μικροτριξίματα τα έχει, όχι σε ενοχλητικό βαθμό, και το φυλάω σε ανοιχτό γκαράζ (λείπει η γκαραζόπορτα, κατά τα άλλα είναι σκεπασμένο
Άν είναι να το πάω και εγώ μια βόλτα να μου κάνουν τα 'ξεφτέρια' μια λίπανση-συντήρηση.
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Η λίπανση οροφής είναι μέσα στην εγγύηση; Εννοώ ότι χρεώνουν 'εργατικά' αν θέλει κάποιος να το πάει ;;;
Εγώ το έχω από τον περασμένο Μάϊο και δεν έχω λιπάνει ποτέ τα λάστιχα. Κάποια μικροτριξίματα τα έχει, όχι σε ενοχλητικό βαθμό, και το φυλάω σε ανοιχτό γκαράζ (λείπει η γκαραζόπορτα, κατά τα άλλα είναι σκεπασμένο).
Άν είναι να το πάω και εγώ μια βόλτα να μου κάνουν τα 'ξεφτέρια' μια λίπανση-συντήρηση.
Δημήτρη, εξαρτάται πως θα το ζητήσεις!
Εάν κλείσεις ραντεβού αναφέροντας ότι έχεις πρόβλημα με τριγμούς στην οροφή, είσαι εντός εγγύησης. Αν τους πεις ότι θέλεις ραντεβού για συντήρηση οροφής, τότε πληρώνεις εργατικά κλπ κλπ.
Γι'αυτό προσέξτε τί θα πείτε :whistle: :whistle: :whistle:
Καλομοίρα και για εσένα ισχύει αυτό...:agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Aurora
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Η λίπανση οροφής είναι μέσα στην εγγύηση; Εννοώ ότι χρεώνουν 'εργατικά' αν θέλει κάποιος να το πάει ;;;
Εγώ το έχω από τον περασμένο Μάϊο και δεν έχω λιπάνει ποτέ τα λάστιχα. Κάποια μικροτριξίματα τα έχει, όχι σε ενοχλητικό βαθμό, και το φυλάω σε ανοιχτό γκαράζ (λείπει η γκαραζόπορτα, κατά τα άλλα είναι σκεπασμένο).
Δημήτρη, μου είπαν οτι δεν θα με χρεώσουν τίποτα για όλη την διαδικασία αφού είναι εντός εγγύησης (και μάλιστα για 3,5 χρόνια ακόμα θα το κάνουν δωρεάν). Αλλωστε δεν τους το ζήτησα εγώ, αυτοί προσφέρθηκαν να το κάνουν...
- panos
- Senior Μέλος
-
- EOSis
- Senior Μέλος
-
αλλα γιατι 60€!!!
47,50€ κοστιζει με το φπα.:shades:
- panos
- Senior Μέλος
-
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σήμερα μου είπαν στην αντιπροσωπεία από την οποία το αγόρασα ότι η συντήρηση της οροφής κοστίζει 60 € επειδή το λιπαντικό της VW δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση....
Και άν στην κάνουν με wurth τους ενοχλεί ; Μήπως χάνεις και την εγγύηση ;; :rooleyes
Βρε τι τραβάμε με τους μάστορες.
EOSis έγραψε:
γεγονος!
αλλα γιατι 60€!!!
47,50€ κοστιζει με το φπα.
Χρήστο είναι και τα μεταφορικά από το διπλανό δωμάτιο....
Δημήτρης
- EOSis
- Senior Μέλος
-
Χρήστο είναι και τα μεταφορικά από το διπλανό δωμάτιο....
χαχαχαχ σωστος! :agree:
Πανο αν θες στην επομενη συναντηση φερνω λιπαντικο να το συντηρησουμε και επι την ευκαιρια να κανω και στο δικο μου.αρκει να μην :broxi,να μην εχει :mprrrrrrrrr και :sick γιατι θελει τον χρονο της η διαδικασια αυτη.
- panos
- Senior Μέλος
-
- EOSis
- Senior Μέλος
-
θα φερω εγω λιπαντικο,εχω ενα μισοκιλο που καθεται και δεν ξερω τι να το κανω:PPP
- panos
- Senior Μέλος
-
Σώπα ρε. Αυτό το έχεις για σένα... Από που το πήρες να πάρω και γω ένα και έτσι θα έχουμε 1 κιλό.:lol:οχι ρε τι να αγορασεις!:shades:
θα φερω εγω λιπαντικο,εχω ενα μισοκιλο που καθεται και δεν ξερω τι να το κανω:PPP
- EOSis
- Senior Μέλος
-
128€ με τα μεταφορικα.
μην αγορασεις! :shades:
- betoven
- Senior Μέλος
-
στις τιμες που λεει και ο Χριστος(για την ακριβεια 123.7)
δες και αυτο αλλα δεν ξερω αν ακομα ισχυε(0.5Kg)ι
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Χρήστο να φέρω κανένα τάπερ να μου βάλεις μέσα λιπαντικό να έχω ;; :lol:
Δημήτρης
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
- panos
- Senior Μέλος
-
Και γω στην VW πήγα Πασχάλη, αλλά αντιπροσωπεία απόι αντιπροσωπεία προφανώς διαφέρουν...Για λίπανση οροφής τα 2 χρόνια της εγγύησης εγώ θα το πηγαίνω στην VW. Κόστος 0!
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Θα προσφερόμουν να θυσιάσω το αμάξι μου για το καλό όλων αλλά θα είναι ήδη συντηρημένη η οροφή μου.. !
Εμένα δεν είναι !!!!! :too_much_co :rooleyes
Δημήτρης
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Αφού σου είπα...Γρά-τσι-ας!
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
- EOSis
- Senior Μέλος
-
Θα κάνουμε επείδηξη λίπανσης !!!!!!! :PPP
Χρήστο να φέρω κανένα τάπερ να μου βάλεις μέσα λιπαντικό να έχω ;; :lol:
χαχαχα!
το θεμα ειναι Δημητρη ποιος θα μας κανει την επιδειξη!γιατι εγω δεν εχω ιδεα! :mpouxaxaxax
μην μας κολλησουν τιποτα οροφες και τραβαμε τις κοτσιδες μας μετα! :girl_cry: :girl_cry: