Επέκταση εγγύησης

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18919 από entelost
Επέκταση εγγύησης δημιουργήθηκε από entelost
Τι γνώμη έχετε για την 2 ετή επέκταση εγγύησης που δείνει η vw? Κοστίζει περι τα 500 αλλά αν γίνει μέσα στον πρώτο μήνα έχει μια έκπτωση που νομίζω είναι περίπου 60-70 euro (αυτό θα το μάθω σίγουρα αύριο και θα ποστάρω τις ακριβείς τιμές).
Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει ,αν συμφέρει κτλ.
Δεν είδα σε κάποιο άλλο θέμα συγκεκριμένο να υπάρχουν σχόλια,εκτός αν δεν τοέχω προσέξει.
thanks

ENTE LOS T Χρήστος 122TSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18923 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Επέκταση εγγύησης
Εγώ είμαι από αυτούς που έχουν κάνει επέκταση εγγύησης. Την είχα πληρώσει 410€ και την είχα κάνει αμέσως μόλις παρέλαβα το αυτοκίνητο. Θεωρώ ότι συμφέρει να την κάνει κάποιος. Αχρείαστη να είναι, αλλά αν τύχει κάτι το οποίο καλύπτεται από την επέκταση σίγουρα μπορεί να σε βγάλει αλώβητο από πολλά έξοδα!

Στην ίδια ενότητα είχα αναφέρει ένα "πρόβλημα" που είχα με την άσκηση της εγγύησης, χωρίς να καταλήξει κάπου, αλλά εκτός ότι το θεωρώ ασήμαντο, επιπλέον δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι να ενημερωθείς πλήρως και εκτεταμένα για τις καλύψεις που προσφέρει, και μέχρι πόσα χιλιόμετρα για να μην σου λένε μετά διάφορες ιστορίες!! Εμένα για παράδειγμα μου έλεγαν ότι δεν ισχύει για το πλατό για τον λόγο ότι έχει περάσει τις 50.000χλμ πράγμα που δεν αναγράφεται πουθενά στο συμβόλαιο!! Επομένως, ή μιλούσαμε για διαφορετικό συμβόλαιο και ο τύπος επέμενε ενώ ήταν ασχετος (μιλάω για τον γενικό εισαγωγέα...) ή δε το γράφουν ούτε καν στα ψιλά γράμματα και μετά το παίζουν κινέζοι! Μόνο αυτό να προσέξεις και θεωρώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19011 από neTTor
Απαντήθηκε από neTTor στο θέμα Απ:Επέκταση εγγύησης
Την έκανα και εγω...Μπορείς να την κάνεις μέχρι τον 23ο μήνα απο την ημ/νια κυκλοφορίας και κοστίζει 513e.
Δηλαδη ~22e/μήνα (2 χρόνια επέκταση),νομίζω οτι αξίζει...

• gustavo
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19150 από gustavo
Απαντήθηκε από gustavo στο θέμα Απ:Επέκταση εγγύησης
εννοείται οτι αξίζει, για να έχεις το eos σου ήσυχο :agree:

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19157 από entelost
Απαντήθηκε από entelost στο θέμα Απ:Επέκταση εγγύησης
Ακουσα και κάτι αλλά δεν πιάστηκα απο αυτό.Λοιπόν κάποιος μου είπε οτι πιθανόν λόγω της καλής συμπεριφοράς του κινητήρα TSI δεν περιμένουν προβλήματα και για αυτό βάζουν άλλα 2 χρόνια για να τσιμπήσει κανείς,και να αγοράσει.Προσωπικά δεν έδωσα πολύ βάση αλλά το σκέφτηκα σχετικά.Μάλλον θα την βάλω εγώ.

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19162 από neTTor
Γενικά εγω το έχω σε πολύ κατάσταση το αμάξι και ούτε γενικά ζορίζω τον κινητήρα, δεν με νοιάζει καθόλου να τρέχω.Ποιο πολύ το έκανα για τα ηλεκτρικά και την οροφή....

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19163 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Επέκταση εγγύησης
neTTor έγραψε:

Γενικά εγω το έχω σε πολύ κατάσταση το αμάξι και ούτε γενικά ζορίζω τον κινητήρα, δεν με νοιάζει καθόλου να τρέχω.Ποιο πολύ το έκανα για τα ηλεκτρικά και την οροφή....

++1
Η οροφή είναι το κομμάτι που θα πονέσει πολύ όταν βρεθούμε εκτός εγγύησης αν γίνει κάτι, οπότε η επέκταση είναι must για να έχει κάποιος το κεφάλι του ήσυχο.

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19167 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Επέκταση εγγύησης
neTTor έγραψε:

και μόνο για αυτό τον λόγο πρέπει να την κάνεις...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19217 από neTTor
Ε ναι τόσα κινητά μέρη...Εκτός αυτου σχετικά πρόσφατα πήγα να μου καθαρίσουν τις υδρορρές και ρώτησα την ΚΑΡΕΝΤΑ,
πόσο θα κόστιζε πχ. να άλλαζα μόνο το μπροστά λάστιχο τησ οροφής -αυτο που είναι κάτω απο τον ανεμοθραυστη- και στο περίπου μου είπαν
~600e μαζι με εργατικά....

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19221 από Guardian
Ψέμματα σου είπαν...
Εγώ τα αλλάζω όλα με 800,00...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19222 από entelost
Απαντήθηκε από entelost στο θέμα Απ:Επέκταση εγγύησης
πιστεύω οτι εγώ καλύφθηκα προσωπικά και θα ακολουθήσω την αρχική μου επιλογή που είναι ναι στην επέκταση.
ευχαριστώ:clap:

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19245 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Επέκταση εγγύησης
Οπότε αυτό μπαίνει και στα δικά μου υπόψιν!

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19302 από Guardian
neTTor έγραψε:

Την έκανα και εγω...Μπορείς να την κάνεις μέχρι τον 23ο μήνα απο την ημ/νια κυκλοφορίας και κοστίζει 513e.
Δηλαδη ~22e/μήνα (2 χρόνια επέκταση),νομίζω οτι αξίζει...

Όταν το πήρα μου είχαν πεί ότι μπορείς να την κάνεις μέχρι 30 μέρες μετά την παράδοση...Φαντάζομαι ότι για να έδωσαν τέτιοα εναλλακτική κάποιον λόγο θα είχαν...

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19614 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Επέκταση εγγύησης
Όταν το είχαμε πάρει εμείς Σπύρο αυτό ίσχυε. Μπορούσες όμως να την κάνεις με αυξημένη τιμή και μετά από 30 ημέρες και για κάποιους μήνες. Δεν θυμάμαι ακριβώς το επιπλέον ποσό μιας κι εγώ το έκανα εξ' αρχής.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #19620 από neTTor
Όταν πήραμε το Passat πριν ~2 χρόνια,μπορούσες να κάνεις επέκταση με ~450e αλλα μέχρι τον 1ο μήνα,μετα ~550 μέχρι τον 18 νομίζω.Όταν πήρα εγω το Eos είχε αλλάξει το όριο σε 23 μήνες...

Συντονιστές: nikitas tsi