Αλλαγές στην ασφάλιση των αυτοκινήτων

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #67893 από sdv
Αγαπητοί φίλοι,
Θα έχετε φυσικά παρατηρήσει όλοι τις μειώσεις ασφαλίστρων στα αυτοκίνητα σας. Ο λόγος είναι ότι οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες έχουμε υιοθετήσει τον νέο τρόπο τιμολόγησης που μεταξύ άλλων λαμβάνει υπόψη πέραν των γνωστών στοιχείων, τη μάρκα του αυτοκινήτου, τον τύπο, την ακριβή ηλικία του οδηγού, την ημερομηνία του διπλώματος, δεν δέχεται την μικτή ασφάλιση για αυτοκίνητα που είναι από 5 ετών και πάνω εκτός αν την είχαν μέχρι τώρα, δεν προσφέρουν φωτιά και κλοπή αν τα αυτοκίνητα είναι πέραν των 10 ετών.
Όλες οι παραπάνω παράμετροι, συνθέοτυν το παραμετρικό σύστημα τιμολόγησης που κατ ουσίαν δημιουργεί μια προσωπική τιμολόγηση.Πχ το ίδιο αυτοκίνητο με τις ίδιες καλύψεις είναι ακριβότερο για έναν 30άρη από ότι σε έναν 40άρη.
Εγώ θέλω να ενημερώσω ότι η εταιρία μου, International Life, ακολουθεί αυτόν τον οικονομικό τρόπο τιμολόγησης, διατηρεί την έκπτωση του 15% για όλα τα μέλη του VW EOS και εξακολουθώ να προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ την κάλυψη των αερόσακων για τα EOS μας.
Τέλος ευχαριστώ όλα τα μέλη του Club μας (30 σχεδόν), για την πολυετή εμπιστοσύνη τους τόσο σε εμένα όσο και στην Inernational Life.

Don't look back.....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: nikitas tsi