Εργοστασιακά φώτα Bi-Xenon

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #12895 από vaggelis4
Εργοστασιακά φώτα Bi-Xenon δημιουργήθηκε από vaggelis4
Γεια χαρα....! λοιπον αφου επιτελους πηρα και γω το δικο μου EOS, διαπιστωσα οτι τα εργοστασιακα φωτο Xenon (αυτα τα οποια περιστεροφονται στις στροφες) εχουν μια αδυναμια στις λακουβες, δηλαδη, οπουε το αυτοκινητο τρανταζεται λογω των υπεροχων ελληνικων δρομων τα φωτα τρανταζονται και αυτα σε σημαντικο βαθμο πραγμα που ειναι αρκετα κουραστηκο ειδικα υστερα απο ωρες οδηγησης.... :driver
Το εχει διαπιστωσει κανεις αλλος αυτο;;
Υπαρχει περιπτωση να ρυθμιστουν ωστε να μην τρανταζονται τοσο πολυ;; :den katalav

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #12897 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Εργοστασιακά φώτα Bi-Xenon
Ομολογώ ότι ξαφνιάζομαι λίγο. Έχω και εγώ τα εργοστασιακά xenon και πράγματι στις λακούβες οι κραδασμοί είναι αναπόφευκτοι. Αυτό οφείλεται στο ότι τα εργοστασιακά xenon έχουν τον μηχανισμό κίνησης, οπότε δεν είναι απόλυτα "δεμένοι" στο υπόλοιπο φανάρι και κατά συνέπεια έχουν περισσότερους κραδασμούς.
Το σημείο στο οποίο ξαφνιάζομαι είναι που λές ότι είναι κουραστικό. Ο κραδασμός είναι στιγμιαίος και όχι σε τέτοιο βαθμό που να σου τρελαίνει τα μάτια ή να σε κουράζει. Εκτός και αν οδηγείς μόνιμα σε χωματόδρομο...
Δεν υπάρχει τρόπος ρύθμισης σφιξίματος ή κάτι αντίστοιχο, η σταθερότητα ορίζεται γυροσκοπικά ώστε τα φώτα να είναι πάντα στο δρόμο άσχετα της κλίσης του αυτοκινήτου.

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #12904 από thanosk6
Απαντήθηκε από thanosk6 στο θέμα Απ:Εργοστασιακά φώτα Bi-Xenon
Ούτε εγώ εχω παρατηρήσει κατι τέτοιο!!!
Αντιθέτως μπορώ να πώ οτι τα φώτα Bi-Xenon ειναι το καλύτερο από όλα τα αξεσουάρ που έχω βάλει το έχω χαρεί περισσότερο από όλα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου πάρα το κόστος του!!!!

H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #12915 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Εργοστασιακά φώτα Bi-Xenon
thanosk6 έγραψε:

Ούτε εγώ εχω παρατηρήσει κατι τέτοιο!!!
Αντιθέτως μπορώ να πώ οτι τα φώτα Bi-Xenon ειναι το καλύτερο από όλα τα αξεσουάρ που έχω βάλει το έχω χαρεί περισσότερο από όλα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου πάρα το κόστος του!!!!

Πραγματικά... :good:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #12916 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Εργοστασιακά φώτα Bi-Xenon
Κι εγώ είναι το μοναδικό που μετάνοιωσα που δεν έβαλα!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #12919 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Εργοστασιακά φώτα Bi-Xenon
ναι δεν τρανταζονται και παρα πολυ αλλα επειδη τουλαχιστον εδω στη Σαλαμινα οι δρομοι ειναι καπως χειροτεροι απο τους χειροτερους της υπολοιπης Ελλαδας FTOY με πιανει ενα σφυξιμο στη καρδια οποτε το παθαινουν αλλα αφου το παθαινετε και σεις πιστευω θα το ξεπερασω...!
Ευχαριστω παντως

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

• nikos73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13714 από nikos73
Απαντήθηκε από nikos73 στο θέμα Απ:Εργοστασιακά φώτα Bi-Xenon
Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο
Αντιθέτως μπορώ να πω ότι τα φώτα Bi-Xenon είναι το δεύτερο καλύτερο από όλα τα αξεσουάρ που έχω βάλει το έχω χαρεί και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου πάρα το κόστος του.
Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να βάζουμε αυτό το έξτρα για την δίκια μας ασφαλεια.οταν στρίβω είναι όλα τα λεφτά που μου φωτίζει την σκοτεινή γωνία.

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13716 από djlgm
Απαντήθηκε από djlgm στο θέμα Απ:Εργοστασιακά φώτα Bi-Xenon
Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Θα μου είχε κάνει σίγουρα ολύ κακή εντύπωση αν συνέβαινε αυτό. Πάντως όπως είπατε και οι προηγούμενοι τα εργοστασιακά xenon είναι κάτι που ζηλεύουν πολλοί στο αμάξι μου που έχουν δώσει περισσότερα χρήματα για άλλο αμάξι χωρίς αντίστοιχα φώτα. Μια βραδυνή βόλτα μέχρι το Σούνιο και θα καταλάβετε τι εννοώ!

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13910 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Εργοστασιακά φώτα Bi-Xenon
nikos73 έγραψε:

Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο
Αντιθέτως μπορώ να πω ότι τα φώτα Bi-Xenon είναι το δεύτερο καλύτερο από όλα τα αξεσουάρ που έχω βάλει το έχω χαρεί και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου πάρα το κόστος του.
Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να βάζουμε αυτό το έξτρα για την δίκια μας ασφαλεια.οταν στρίβω είναι όλα τα λεφτά που μου φωτίζει την σκοτεινή γωνία.

Κι εγώ είμαι από αυτούς που μετάνιωσαν που δεν το έβαλαν!! Χαζομάρα γιατί θα μου φαινόταν αρκετά χρήσιμο μιας και τα ταξίδια που κάνω (ή μάλλον που έκανα μέχρι πριν λίγο καιρό) ήταν συχνά-πυκνά... Κρίμα! Θα μάθουμε για το επόμενο Eos!!! :agree:

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi