Ρύθμιση στήριξης μέσης

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #82365 από ΣτεφανοςΜαρινα
Ρύθμιση στήριξης μέσης δημιουργήθηκε από ΣτεφανοςΜαρινα
Την βοηθεια σας παρακαλω.Εχω το eos 1.6 fsi μοντελο 2007.Παρατηρησα οτι σε ολα τα eos που εχω δει ανεξαρτητως επιπεδου εξοπλισμου υπαρχει στα καθισματα οδηγου και συνοδηγου η αντιστοιχη ροδα που ρυθμιζει την στηριξη της μεσης στα πλαγιατου καθισματος.Στο δικο μου δεν υπαρχει.....Ψηλαφιζοντας τα καθισματα διαπιστωσαοτι υπαρχουν οι τρυπες μεσα απο τα υφασματα για αυτην ροδα ρυθμισης.Υπαρχει καποιος αλλος που να εχει την συγκεκριμενη ελλειψη;;;;μου φαινεται πολυ περιεργο......

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #82366 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Ρύθμιση στήριξης μέσης
Τα καθίσματα αυτά ήταν μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού. Αναφέρονται ως "Σπορ καθίσματα με ρύθμιση μέσης, ύψους, σύστημα easy entry..." κλπ. Μάλιστα όσοι ήθελαν να τοποθετήσουν δερμάτινο σαλόνι aftermarket, έπρεπε να επιλέξουν τα συγκεκριμένα καθίσματα, τουλάχιστο σ'εμένα έτσι είχαν πει.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #82368 από ΣτεφανοςΜαρινα
Απαντήθηκε από ΣτεφανοςΜαρινα στο θέμα Ρύθμιση στήριξης μέσης
Δηλαδη το εαν καθισμα ειναι σπορ το χαρακτηριζει απλα εαν εχει ρυθμιση στηριξης μεσης;γιατι κατα τα αλλα το δικο μου δεν εχει καμια διαφορα.....συστημα easy entry,ρυθμιση υψους εχει και επισης δεν διαφερει σε τιποτα εμφανισιακα απο αυτα που ονομαζεις σπορ και εχουν την συγκεκριμενη ρυθμιση

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #82369 από Sinner
Απαντήθηκε από Sinner στο θέμα Ρύθμιση στήριξης μέσης
Εδώ θα δεις οτι το εξοπλισμός με το κωδικό PU2 αναφέρεται στο COMFORT κάθισμά σου, ενώ ο WSS στο SPORT.

Γιώργος
EOS Tsi by Overload 122 to 156 hp stage II

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #82381 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Ρύθμιση στήριξης μέσης
Έτσι ακριβώς, τα σπορ καθίσματα είχαν ρύθμιση μέσης, θήκες στο πίσω μέρος και διαφορετικό ύφασμα.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Συντονιστές: nikitas tsi