Re:Android Multimedia System και Μικροφωνο για κλήσεις

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85731 από giorgostd
Γεια σας!

Εγκατέστησα πρόσφατα ένα android multimedia system (από τα ακριβά, ~500€) και αυτός που μου έκανε την εγκατάσταση μου έβαλε και μικροφωνάκι στην πλαφονιέρα (δεν είχε από μόνο του το αυτοκίνητο).
Εν τέλει, ο ήχος στις κλήσεις δεν είναι και πολύ καλός και μου λένε πως όταν έχω ανοιχτό τον κλιματισμό έχει παραπάνω θόρυβο.

Όσοι έχετε εγκαταστήσει αντίστοιχα προϊόντα εκεί που δεν υπήρχε από πριν μικρόφωνο κλπ, είχατε τέτοια θέματα; Μπορούμε να κάνουμε κάτι να το βελτιώσουμε;

Ευχαριστώ!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85732 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Android Multimedia System και Μικροφωνο για κλήσεις
Η οθόνη πρέπει να έχει ρύθμιση για το gain του μικροφώνου στο setup του.
Αν δεν θες να γαργαλάς πράγματα, πήγαινε στον εγκαταστάτη και πες του να σου ανεβάσει το gain. Φυσικά, πρώτα θα πρέπει να μπει σε σημείο που δεν θα έχει παρεμβολές από αέρα.
Από που είσαι;

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85733 από giorgostd
Απαντήθηκε από giorgostd στο θέμα Android Multimedia System και Μικροφωνο για κλήσεις
Το μικρόφωνο τοποθετήθηκε στην πλαφονιέρα, εκεί που είναι η θέση για το εργοστασιακό.
Έψαξα λίγο στις ρυθμίσεις, δεν βρήκα κάτι για το μικρόφωνο...

Αθήνα, Καλλιθέα βρίσκομαι.

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85734 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Android Multimedia System και Μικροφωνο για κλήσεις
Δεν είναι στις βασικές ρυθμίσεις.
Δες εδώ για να πάρεις μια ιδέα. Αλλά όπως και να έχει, το μικρόφωνο πρέπει να μπει σε σημείο χωρίς παρεμβολές.

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85735 από sealine150
Απαντήθηκε από sealine150 στο θέμα Android Multimedia System και Μικροφωνο για κλήσεις
Καλησπερα, ειχα το ιδιο θεμα και στο EOS και στο δευτερο μου αυτοκινητο.
2 λυσεις δοκιμασα διαφορετικη στο καθε αυτοκινητο.

1. Στο EOS χρησιμοποιω το μικροφωνο της οθονης ανεβαζοντας το gain και δουλευει αρκετα καλα ακομη κ με κατεβασμενα παραθυρα.
2. διαφορετικα στο καλωδιο του μικροφωνου χρησιμοποιησε ο δικος μου "μαστορας" ενα πλαστικο κουτακι αντιπαρασιτικο το οποιο εξαφανισε την βοη και τα παρασιτα του μικροφωνου.

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85737 από giorgostd
Απαντήθηκε από giorgostd στο θέμα Android Multimedia System και Μικροφωνο για κλήσεις
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Το βρήκα το gain τελικά με παρόμοιο τρόπο με αυτό του βίντεο, το μεγάλωσα τέρμα, αλλά και πάλι...

Συνεπώς θα μιλήσω σε αυτόν που μου έκανε την εγκατάσταση, για αντιπαρασιτικό.

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85738 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Android Multimedia System και Μικροφωνο για κλήσεις
Η καλύτερη θέση για μη εργοστασιακό μικρόφωνο είναι πίσω από το τιμόνι. Δοκιμασμένη λύση πάνω από 10 χρόνια

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85739 από giorgostd

Η καλύτερη θέση για μη εργοστασιακό μικρόφωνο είναι πίσω από το τιμόνι. Δοκιμασμένη λύση πάνω από 10 χρόνια
Θα μπορούσες να μου στείλεις φωτογραφία να δω; Για να το δείξω και σε αυτόν που κάνει την εγκατάσταση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85740 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Android Multimedia System και Μικροφωνο για κλήσεις
Δες εδώ:

www.rns-systems.eu/e...n

Είναι οι 2 τελευταίες φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85741 από giorgostd
Απαντήθηκε από giorgostd στο θέμα Re:Android Multimedia System και Μικροφωνο για κλήσεις
Τέλεια, ευχαριστώ πολύ!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": dragonfighter

Συντονιστές: nikitas tsi