Κοτσαδόρος.

Περισσότερα
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85888 από dperoulakis
Κοτσαδόρος. δημιουργήθηκε από dperoulakis
Καλημέρα , για κοτσαδόρο ήθελα να ρωτήσω έχουμε κάποιον και βέβαια τι γίνεται με τον προφυλακτήρα πρέπει να πειραχθεί ;;;;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85889 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Κοτσαδόρος.
Επειδή έχω εγκαταστήσει κοτσαδόρο εκ των υστέρων (μη εργοστασιακή εγκατάσταση), να σου πω κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις.
Πρώτον, έχε υπόψιν σου ότι υπάρχουν 2 διαφορετικές εκδόσεις, μία με την καλωδίωση που καταλήγει στον εγκέφαλο και μια χωρίς.
1. Χωρίς καλωδίωση.
Σε εμένα αυτή η λύση δεν έπαιξε, επειδή το ρεύμα δεν επαρκούσε ώστε να ανάψει τα φώτα της σχάρας ποδηλάτου (συνδέει με κλέφτη τα πίσω φώτα).
Επιπλέον, χωρίς την καλωδίωση αν έχεις εργοστασιακούς αισθητήρες κάθε φορά που θα βάζεις όπισθεν θα ακούγεται συνέχεια ήχος καθώς θα βλέπει την σχάρα (ή το trailer) ως εμπόδιο.
2. Με την καλωδίωση.
Είναι πολύ πιο ακριβή λύση (διπλή τιμή), χρειάζεται κωδικοποίηση στον εγκέφαλο αλλά όλα λειτουργούν σωστά (φώτα - φλας - οπισθεν του trailer) και με τους εργοστασιακούς αισθητήρες δεν ακούγεται τίποτα όταν βάζεις όπισθεν και έχεις πάνω συνδεδεμένη σχάρα ποδηλάτου ή trailer.
Εγώ την εγκατάσταση την έκανα σε ένα συνεργείο της Westfalia αλλά δεν μπορώ να στο προτείνω καθώς μπέρδεψαν τα καλώδια της καλωδίωσης και έχασα δυο μέρες μετά για να φτιάξω το αμάξι μόνος μου. Το πρόβλημα είναι ότι τότε, απ'οσο είχα ψάξει, δεν είχα βρει άλλον κοτσαδόρο που να κάνει στο EOS εκτός αυτόν της Westfalia.

Τέλος, για τον προφυλακτήρα να σου πω ότι είτε θα έχεις μια αρκετά μεγάλη τρύπα, είτε θα πρέπει να αλλάξεις προφυλακτήρα και να βάλεις αυτόν με το καπάκι. Μπορείς βέβαια να κάνεις και πατέντα εφόσον πιάνουν τα χέρια σου. Προσωπικά έμεινα με την τρύπα μέχρι να το κάνω facelift όπου και έβαλα καινούργιο προφυλακτήρα με καπάκι.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": dperoulakis

Περισσότερα
2 Χρόνια 3 Μήνες πριν #85891 από dperoulakis
Απαντήθηκε από dperoulakis στο θέμα Κοτσαδόρος.
Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για την λεπτομερή ενημέρωση !!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": dragonfighter

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85902 από dlamaris
Απαντήθηκε από dlamaris στο θέμα Κοτσαδόρος.
Έχω βάλει κοτσαδόρο διότι ήθελα σ' αυτόν να τοποθετώ σχάρα ποδηλάτων για την μεταφορά τους.Τον παρήγγειλα από εξωτερικό και τοποθετείται χωρίς να κόψεις τον προφυλακτήρα.Δεν τοποθέτησα ηλεκτρολογική εγκατάσταση διότι ήθελα απλά να μεταφέρω τα ποδήλατα μας σε μικρή απόσταση και πάντα μέρα.(κυρίως όμως επειδή η τιμή ήταν λίγο τσουχτερή).Βουλευτικά έτσι και είναι μια χαρά.Αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες για να δείτε τον συγκεκριμένο κοτσαδόρο.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": dperoulakis

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85906 από dperoulakis
Απαντήθηκε από dperoulakis στο θέμα Κοτσαδόρος.
Αν θέλετε να ανεβάσετε φωτογραφίες θα με διευκολύνετε .
                                                           Ευχαριστώ.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85908 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Κοτσαδόρος.
dperoulakis,εχω ατομο που το γνωριζει το θεμα,αν θες μπορω να σε φερω σε επικοινωνια μαζι του οσον αφορα τη συνδεσμολογια και τη κωδικοποιηση του.

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi