Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ:

Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #55563

  • vabatzis
  • Το Άβαταρ του/της vabatzis Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Δημοσιεύσεις: 6706
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 136

Εγκαινιάζω το παρόν θέμα ώστε αν κάποιο μέλος έχει οποιοδήποτε παράπονο, να μπορεί να το εκφράσει εδώ και να το θέσει προς συζήτηση με όλους, εφόσον το επιθυμεί.

Θα χρησιμοποιήσω ως αφορμή τους χθεσινούς σχολιασμούς περί του manual για το RCD-510 που έχει ανεβάσει αρχικά ο Σάκης (Kathikaki) και μετέτρεψε ο Γιάννης (Dragonfighter).

Φίλε Σάκη, παρόλο που έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις σχετικά με το πως έχει στηθεί αυτό το φόρουμ, και σχετικά με το πως έχουμε καταφέρει να το διατηρήσουμε μέχρι σήμερα, με λύπη μου παρατηρώ ότι συνεχίζετε να κρατάτε μια εριστική στάση απέναντι μας, κατακρίνοντας σε κάθε ευκαιρία τους χειρισμούς μας. Συγχρόνως διατηρείτε μια επιθετική στάση, κυρίως απέναντι μας, αλλά και οποιουδήποτε άλλου μέλους τύχει να σας "προκαλέσει". Αναφορικά με το χθεσινό συμβάν, το αρχείο τροποποιήθηκε από τον Γιάννη, ο οποίος όμως είχε αναφέρει σε προηγούμενο ποστ ότι το ανέβασε άλλος. Εσύ θεώρησες σωστό να σχολιάσεις απευθείας με τον τρόπο που σχολίασες, και κατ'επέκταση να επιτεθείς και στον Coo περί σημάτων του club και τα σχετικά. Πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα, για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή: Εδώ δεν υποχρεώνουμε κανέναν να συμμετέχει. Όποιος το κάνει, το κάνει κατόπιν επιλογής του, και γιατί "γουστάρει" να είναι μέλος αυτής της παρέας. Το ίδιο ισχύει και για τα πράγματα τα οποία μοιραζόμαστε, είτε αυτά λέγονται κωδικοποιήσεις, είτε manuals, είτε οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε κοινή θέα. Χρήματα δεν ζητήσαμε ποτέ από κανέναν, και ούτε πρόκειται να το κάνουμε. Όλο αυτό το παραμύθι είναι φτιαγμένο με προσωπικά μας έξοδα, και έτσι θα συνεχίσει να λειτουργεί, όσο βέβαια μπορούμε και αντέχουμε κι εμείς. Αν αυτό δεν σας αρέσει, πολύ απλά μην συμμετέχετε, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε. Σε παρακαλώ θερμά να σεβαστείς την προσπάθεια αυτή και, αν το επιθυμείς, να συνδράμεις, αν όχι πάλι φίλοι θα είμαστε, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.

Φίλε Γιάννη (Dragonfighter), η πρωτοβουλία που πήρες ήταν, κατά τη γνώμη μου, σωστή, αφού ο σκοπός ήταν να γίνει περισσότερο ευανάγνωστο το κείμενο για τα υπόλοιπα μέλη. Η προσωπική μου ένσταση έγκειται στο ότι ανέβασες το αρχείο σε κάποιο site το οποίο πραγματεύεται τεχνικής υποστήριξης σε ηχοσυστήματα vw - αυτό είναι λάθος. Το αρχείο έχει δημιουργηθεί από άλλον χρήστη και για αυτό χρειάζεσαι την άδεια του. Θα πρότεινα, για να είμαστε σωστοί απέναντι σε όλους, να αλλάξεις το link βάζοντας το σε κάποια υπηρεσία file hosting, όπως π.χ. mediafire κλπ.
Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #55570

  • dragonfighter
  • Το Άβαταρ του/της dragonfighter
  • Αποσυνδεμένος
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
  • Προγραμματιστής
  • Δημοσιεύσεις: 1080
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 131
Αν και δεν υπάρχει ως download link στο άλλο site, έχεις δίκιο Βαγγέλη, άλλαξα το link.
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #55571

  • vabatzis
  • Το Άβαταρ του/της vabatzis Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Δημοσιεύσεις: 6706
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
dragonfighter έγραψε:

Αν και δεν υπάρχει ως download link στο άλλο site, έχεις δίκιο Βαγγέλη, άλλαξα το link.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση :goodjob:
Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #55589

  • KATHIKAKI
  • Το Άβαταρ του/της KATHIKAKI
  • Αποσυνδεμένος
  • Junior Μέλος
  • Junior Μέλος
  • Impossible is Nothing
  • Δημοσιεύσεις: 83
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Η επιθετική στάση είναι αποτέλεσμα της πρόκλησης. Εγώ έχω μάθει να απαντάω. Πάω να προσφέρω κάτι που ΔΕΝ υπάρχει τόσα ΧΡΟΝΙΑ στο φόρουμ αυτό, ούτε τα έχω βρει κάπου αλλού, οπότε από το ΜΕΡΑΚΙ μου και την ΤΡΕΛΑ μου είπα να το κάνω αφού δεν έχει γίνει από κάποιον άλλο. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο το να σκανάρεις κάτι, χρόνο θέλει. Δεν ανακάλυψα τον τροχό. Αλλά δεν μπορώ τον κόπο αυτό που έκανα και τον χρόνο που μου πήρε, για να βοηθήσω κάποια παιδιά που τα χρειάζονται τα manual, να τον παίρνει κάποιος άλλος και να τον ανεβάζει κάπου αλλού, με αστείες αλλαγές, ενώ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ link στο φόρουμ!!! Θα παρακαλέσω να δείχνετε κάποιο σεβασμό στον κόπο του άλλου και να μην ειρωνεύεστε, αλλιώς δεν έχει νόημα να συνεχίζω να γράφω εδώ, όπως και δεν το κάνουν πολλοί που παρακαλοθούν μόνο για τους δικούς τους λόγους. Αυτό το πράγμα το είχα επισημάνει και στην τελευταία συνάντηση στη Θεσ/νικη αλλά με λύπη μου βλέπω ότι δεν ασχολείται κανένας.....
Eismeer Blue
1.4 TSI 160ps
model year 2009

sakisk81.blogspot.com/

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #55591

Και η ειρωνεία είναι απόρροια της επιθετικής στάσης...
Το ότι ξόδεψες αρκετό απο τον χρόνο σου για να κανείς αυτή την εργασία δε στο αφαίρεσε κανείς. Απεναντίας αναγνωρίζεται από όλους και επικροτειται! Θα μπορούσες να κανείς encrypting και να προστατεψεις αυτο που θεωρείς πνευματική σου ιδιοκτησία (που στην ουσία δεν είναι εκτός αν έχεις έγγραφη άδεια για αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση) από παρεμβάσεις. Ή ας το εκανες rotate απο την αρχη. Αλλά η ουσία δεν είναι ούτε τα rotate, ούτε τα encrypting...

Θεωρώ ότι βαθύτερα θίγεις το θέμα της αντιγραφής χωρίς αναφορά στην πηγή.

Εσύ αποφασισες (πολυ καλώς και το επικροτώ ξανά) να ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ τις πληροφορίες που έχεις στα χέρια σου ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ τες στο Ίντερνετ, άρα είναι λογικό κάποια στιγμή να ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ σε πολλά φόρουμ και ιστοσελίδες απο σχετικούς και ασχετους με το αντικείμενο. Δεν είναι δυνατό όλοι να έχουν το reference. Το να χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος αυτο που έκανες εσύ είναι καλώς ή κακώς αναμενόμενο, έτσι λειτουργεί το μεγαλύτερο μέρος του ίντερνετ.

Αν δώ π.χ. ένα how to που με ΚΟΠΟ έκανα αναδημοσιευμένο ή και αναβαθμισμένο σε άλλο φόρουμ θα χαρώ (και ας μην έχει link στο forum μας), γιατί σημαίνει ότι προσέφερα μια γνώση σε κάποιους, έστω και αν δεν εμαθαν ποτέ ότι ήμουν εγώ αυτός που το έκανε.

Αυτό που καταλαβαίνω μετά το τελευταίο post σου, είναι πως σε ενόχλησε ο ΤΡΟΠΟΣ που έγινε.. Αν και καταλαβαίνω μέρος της αντίδρασής σου, θα σου αντιπαραθέσω τα μηδενικά ΟΦΕΛΗ που μπορεί να έχει το άλλο μέλος στη συγκεκριμένη περίπτωση μέσω της αναδημοσίευσης έστω και με αυτή την μικρή αλλαγή.

Αυτό που μοιραζομαστε σε αυτη τη σελιδα ειναι οι λίγες γνωσεις μας πανω στο αυτοκινητο που θα μπορέσουν σε κάποια στιγμή να βοηθήσουν όπως λες και εσύ κάποιον που θα ήθελε να μάθει ή που έχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό το κάνουμε είτε μέσω κουβέντας, κάποιου how to κλπ. Το αν το έγραψε ο Νίκος ή ο Τάκης η ο Κίτσος για μένα δεν έχει πρόσθετη σημασία. Η κίνηση όμως και η θέληση να μοιραστούμε έχει, και αυτή πάντα μετραει!! Αν ένα μπράβο ή ευχαριστώ πιστευεις οτι δεν είναι αρκετό για την προσπάθεια σου τότε θα σου πρότεινα να μη "μοιραζεσαι" πουθενά στο Ίντερνετ το παραμικρό (ούτε καν αστείο email. υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να το αποστείλουν σε εκατομμύρια αντίγραφα, πολλές φορές και παραποιημένο και με λογότυπα) διότι δε θα βρεις την αναγνώριση με τον τροπο που από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι επιθυμείς. Και πάντα κάποιος θα πάρει αυτό που έχεις να το κάνει καλύτερο, είναι η φυσική εξέλιξη..

Κανένας δε θα στήσει ..αδριάντα σε κανένα για το τι προσέφερε ή όχι, για το αν διαβάζει ή όχι, για το αν συμμετέχει ή όχι, και βάζω μέσα και τον εαυτό μου.

Αλλά μην παραβλέπουμε ότι και αυτοί που γνωρίζουν 1000 πράγματα παραπάνω, ειτε συμμετεχουν ειτε οχι για τους δικούς τους λογους,απο κάπου τα διάβασαν και αυτοί, κάποιου αλλού τον "κόπο" ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΝ, και ας μην το έμαθε ποτέ εκείνος..Το αν θέλουν ή όχι με τη σειρά τους να μεταλαμπαδεύσουν αυτές τις πληροφορίες και με ποιό τροπο ή φοβούνται μην τους κλέψουν τις πολύτιμες γνώσεις τους χωρίς να γίνει ειδική μνεία, είναι δικό τους θέμα. Το συγκεκριμένο φόρουμ λειτουργεί με προαιρετική συμμετοχή για όσους επιθυμούν να προσφέρουν.

Για να επανέλθω λοιπόν, σεβασμός (ή αναγνώριση αν προτιμάς) στον κόπο σου υπάρχει. Και είναι πραγματικά αξιόλογο που σκανάρισες το manuaΙ το οποίο όπως πολύ σωστά σημείωσες δεν υπήρχε πουθενά! Συμφωνώ με τον Βαγγέλη ότι θα έπρεπε να έχεις ενημερωθεί εξ΄άρχής, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και ο Γιάννης και εσύ είστε μέλη του ίδιου φόρουμ ή τουλάχιστον να υπάρξει αναφορά στο αρχικό (σου) λινκ αν αυτό θεωρείς ότι σε καλύπτει.
Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #55593

  • lancelot
  • Το Άβαταρ του/της lancelot
  • Αποσυνδεμένος
  • Premium Μέλος
  • Premium Μέλος
  • Games & TV-Series fan
  • Δημοσιεύσεις: 200
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Καλημέρα,

Η συζήτηση είναι σε ανοιχτό thread άρα λογικά μπορεί να γράψει ο καθένας την άποψη του. Νομίζω πως το μόνο "μεμπτό" του Γιάννη είναι πως θα μπορούσε να παραθέσει το link από το thread του Kathikaki (το όνομα σου φίλος;) αν και έγραψε πως "που ανέβασε ένας φίλος πριν λίγο καιρό". Δηλαδή η αναφορά έγινε, απλά θα μπορούσε να είχε και το link.
Μετά έκανε edit (καθώς φαίνεται) και έβαλε και ένα link με το pdf σε view-rotate, πάλι με μεμπτό στοιχείο (προσωπικά δεν το πρόσεξα καν βέβαια, μου άνοιξε το pdf, το έβαλα dropbox, το είδα στο κινητό μου - απλά το αναφέρω γιατί το είπατε εσείς) ότι το ανέβασε σε προσωπικό Site.

Οκ θα μπορούσε να το χειριστεί καλύτερα, αλλά δεν το θεωρώ τόσο σοβαρό από την μεριά μου, ώστε να καταναλώνουμε walltexts για αυτό. Του έβαλε κάποιο logo γιατί ούτε αυτό το πρόσεξα;

Εγώ από το post του Kathikaki καταλαβαίνω πως υπάρχουν άλλα θέματα, παλιότερα που έχουν ενοχλήσει όπως πχ από την έκφραση:
"Αυτό το πράγμα το είχα επισημάνει και στην τελευταία συνάντηση στη Θεσ/νικη αλλά με λύπη μου βλέπω ότι δεν ασχολείται κανένας"

Να τα συζητήσουμε όλα προτείνω, είτε εδώ ή στον επόμενο καφέ (αν έρχεσαι Αθήνα βέβαια :PPP ) και να νοιώθεις και εσύ ανάμεσα σε φίλους.
Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #55595

  • Corbil
  • Το Άβαταρ του/της Corbil
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
  • Δημοσιεύσεις: 6445
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει....το να κατανοεί ένας άνθρωπος που έχει 1 μήνα όλο όλο στο forum, και εννοώ εσένα Λευτέρη, το ότι όλα αυτά δημιουργούνται όπως είπες για "άλλα θέματα παλαιότερα", και συγκεκριμένα για την στάση των φίλων μας (γιατι δεν είναι μονο ο Kathikakis) οι οποίοι κάθε φορά με επικριτικό τρόπο και τις περισσότερες φορές στο παρελθόν με ειρωνικό τρόπο συμμετείχαν στις συζητήσεις.
Πραγματικά δε μπορώ να αντιληφθώ απο που πηγάζει αυτή η δυσχέρεια για το forum το οποίο προσπαθούμε να το κρατήσουμε σε ενα επίπεδο Α και χρειαζόμαστε και τη συνδρομή τών φίλων μας απο τη Θεσσαλονίκη γι αυτό.
Η συμμετοχή όλων και η γνώση αν υπάρχει, θεωρώ οτι πρέπει να μοιράζεται σε Ελληνικό forum και όχι στα διάφορα Αμερικάνικα-Αγγλικά-Γερμανικά forum του οποίου είσαστε μέλη και επιζητείτε με παρακαλετά τα δικά τους Know How για να έρθετε να το παίξετε γκουρού σε εμάς. Αυτο το κάνετε αγαπητοί Κύριοι της Βορειας Ελλάδας? Κάντε μια αυτοκριτική πρώτα στους εαυτούς σας και έπειτα είμαστε ανοιχτοί στο να συζητήσουμε ότι θέλετε. Και για να στο θέσω και ποιο απλά......τι είναι χειρότερο, να γνωρίζεις κάτι και να μη θές να το μοιραστεις? και αν δε θέλεις να το μοιραστείς ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που δε θέλεις να το κάνεις?
Να προσπαθείς να μάθεις κάτι, να σου δίνουν τη γνώση και να μη θέλεις να την διαδώσεις εδώ?
Να μην αναφέρεις την πηγή απο κάτι που αντέγραψες απο κάπου?
Πραγματικά θέλω τη άποψή σου.
Εαν επιζητείτε δόξα και χρήματα γι αυτά που μοιράζεστε μαζί μας σίγουρα αυτός ο ιστότοπος δε θα σας βοηθήσει . Εαν επιζητείτε να δημιουργείτε εκρηκτικό κλίμα σε οπόια δημοσίευση κι αν αναρτείται εδώ και να απαντάτε με ειρωνικά σχόλια ή φατσούλες χωρίς τεκμηριωμένο λόγο και σκέψεις, και πάλι δεν έχετε θέση ανάμεσά μας.
Εαν επιθυμείτε να συμμετέχετε ενεργά και όχι επιλεκτικά σε συζητήσεις , να κανονίζετε τις συναντήσεις σας στη Βόρεια Ελλάδα όπου εσείς νομίζετε να κάνετε μαζικές αγορές και να μοιράζεστε τις γνώσεις σας μαζί μας θα είμαστε στο πλαϊ σας να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την προσπαθεια σας με το καλύτερο τρόπο που μπορούμε.
E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #55597

  • vabatzis
  • Το Άβαταρ του/της vabatzis Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Δημοσιεύσεις: 6706
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
@Lancelot

Πριν από λίγο καιρό είχα ανέβει εγώ στην τελευταία συνάντηση που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη και είχα κάνει μια συζήτηση με τα παιδιά εκεί αναφορικά και με το παρελθόν του φόρουμ αλλά και τον τρόπο που λειτουργούμε γενικότερα...

@Kathikaki

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω βρε Σάκη σε ποιό σημείο από όσα συζητήσαμε τότε σε (σας) απογοητεύσαμε. Αναφέρεις ότι δεν ασχολείται κανένας...πιστεύεις κάτι τέτοιο; Αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα γινόταν αυτή η συζήτηση, και μάλιστα ανοιχτή προς όλους; Επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη...
Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #55608

  • dragonfighter
  • Το Άβαταρ του/της dragonfighter
  • Αποσυνδεμένος
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
  • Προγραμματιστής
  • Δημοσιεύσεις: 1080
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 131
@KATHIKAKI
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι σου έκλεψα την δουλειά από τη στιγμή που: πρώτον αναφέρω ότι το εγχειρίδιο χρήσης το ανέβασε ένας φίλος πριν λίγες μέρες και δεύτερον: το δικό μου αρχείο ανέβηκε εκ των υστέρων με επεξεργασία της δημοσίευσης και μόνο αφού διαπίστωσα ότι πρέπει να γίνει περιστροφή για να μπορέσει να το διαβάσει ο Λευτέρης.

Φυσικά δεν υπήρχε καμία παραπομπή στην ιστοσελίδα μου, ούτε logo στο αρχείο. Το μόνο μεμπτό σημείο (ίσως) είναι ότι φαινόταν στο url (διεύθυνση), το οποίο έγινε άθελά μου, αφού θεώρησα πιο εύκολο να το ανεβάσω εκεί παρά στο rapidshare πχ.

Επ'ουδενί δεν το παρουσίασα ως δική μου δουλειά! Και αν μου είχες στείλει κάποιο pm προηγουμένως, δεν θα χρειαζόταν να γράφουμε τόσα πράγματα για μια παρεξήγηση.
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #57360

  • PETROS
  • Το Άβαταρ του/της PETROS
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • vw eos 2.0T fsi
  • Δημοσιεύσεις: 855
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
εχω να κανω ενα παρα πολυ σοβαρο παραπονο μετα τις κατα τα αλλα πολυ ομορφες αλλαγες στο forum.

που πηγαν οι τοοοοσες φατσουλες ??? :klaps: :tsantila:
Πέτρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #57389

  • vabatzis
  • Το Άβαταρ του/της vabatzis Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Δημοσιεύσεις: 6706
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Χεχε...λογοκρισία...
Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #57392

Θα μπουν κι άλλες σταδιακά.. Γκρινιάρη!! :PPPP
Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #57741

Κατάλαβες; Να γκρινιάζει ξέρει, τώρα που έχουν μπει νέες φατσούλες δεν είπε τίποτα.. :hippy: :P
Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #57744

  • PETROS
  • Το Άβαταρ του/της PETROS
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • vw eos 2.0T fsi
  • Δημοσιεύσεις: 855
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
τωρα τις ειδα... ουαου...!!! GAMO!!! :wink:
Πέτρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #62980

  • thodoris
  • Το Άβαταρ του/της thodoris
  • Αποσυνδεμένος
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
  • Δημοσιεύσεις: 1885
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 121
Παράπονα για τη χθεσινή ακύρωση του Beach Party.

Το παράπονο μου είναι η χθεσινή ακύρωση του Beach Party για λόγο τον οποίο είχαμε προβλέψει εντος της εβδομάδας και αυτός ήταν λόγο κακών καιρικών συνθηκών από τη στιγμή που είχαμε προβλέψει εναλλακτική λύση καθώς και το άμεσο κλείδωμα του θέματος που δεν έδωσε τη δυνατότητα στα μέλη να πουν την άποψη τους.

Θεωρώ επιπλέων απαράδεκτο το ότι η ακύρωση έγινε 2-3 ώρες πριν το ραντεβού στις Αφιδνες. Μπορεί γι'αυτό ο καθένας να επικαλεστεί διάφορους οικονομικούς ή και προσωπικούς λόγους που τελευταία στιγμή τον οδήγησαν να μην έρθει στη συνάντηση. Δυστυχώς όμως δε σκεφτήκατε ότι κάποιοι είχαν κάνει προετοιμασία που αυτή είναι είτε να κάνουν τα ψώνια τους είτε να κανονίσουν το πρόγραμμα της ημέρας τους ή ακόμα και να έχουν ρεπό εκείνη τη μέρα από τη δουλεία τους για να έρθουν.

Πιστεύω ότι εδώ είμαστε όλοι μια παρέα πλέων και δε λειτουργούμε σαν μονάδες. Το να ακυρώνουμε μια συνάντηση και ταυτόχρονα να κλειδώνουμε και το θέμα χωρίς να δίνουμε τη δυνατότητα στους άλλους να εκφέρουν την άποψη τους το θεωρώ μεγάλο λάθος.
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα για τη χθεσινή ακύρωση του Beach Party. 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #62983

  • lyrakisdimitris
  • Το Άβαταρ του/της lyrakisdimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
  • Δημοσιεύσεις: 149
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Η χθεσινή ακύρωση του Beach Party ήταν επιεικώς απαράδεκτη! Όταν δημιουργείς μία συνάντηση, βρίσκεις κάποιες εναλλακτικές λύσεις και συγκεκριμένα λόγω καιρού. Αναφέρεις ότι ο καθένας θα προβλέψει τα ατομικά του αντικείμενα για προσωπική του χρήση. Δεν το ακυρώνεις τελευταία στιγμή! Γράψατε πως η συνάντηση ακυρώνεται λόγω καιρικών συνθηκών. Αφού είχατε ενημερώσει το club πως λόγω καιρού η συνάντηση δεν θα ακυρωθεί και πως θα πάμε σε κάποια κοντινή καφετέρια σε περίπτωση βροχής... Ο καθένας είχε κανονίσει τις υποχρεώσεις του και συγκεκριμένα εγώ είχα κανονίσει την δουλειά μου έτσι ώστε να μην δουλεύω (δήλωσα άδεια) και έκανα τα πάντα για να παρευρεθώ στην συνάντηση γι' αυτό και δήλωσα τελευταία στιγμή συμμετοχή για να είμαι 100% σίγουρος ότι θα έρθω! Είχα κανονίσει τα οικονομικά μου για βενζίνες και προμήθειες! Και πιστεύω πως στις μέρες μας δεν περισσεύουν από κανένα να πετάει έτσι άσκοπα τα λεφτά του! Άρα εμένα και κάποιων άλλων που είχαν κάνει τα κουμάντα τους δεν μας σκεφτήκατε καθόλου! Αφού λοιπόν το ακυρώσατε για πιο λόγο κλειδώσατε το θέμα αμέσως και δεν δίνετε την δυνατότητα στους χρήστες να γράψουν τα παράπονα τους? Εγώ ότι έκανα το έκανα για την παρέα! Το να πράξεις ατομικά και όχι ομαδικά το θεωρώ ασέβεια σε μένα αλλά και στους άλλους. Μπορεί να πει κάποιος πως ακυρώθηκε λόγω πολλών αποχωρήσεων, όμως όταν οργανώνεις κάτι, έχεις ενημερώσει και έχεις προβλέψει τα πάντα σαν διοργανωτής και για ένα άτομο δεν το ακυρώνεις έτσι και προπάντων τελευταία στιγμή!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Απ:Παράπονα για τη χθεσινή ακύρωση του Beach Party. 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #62985

  • Guardian
  • Το Άβαταρ του/της Guardian
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
  • Δημοσιεύσεις: 3905
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Δημήτρη,Θοδωρή και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι φίλοι. Αντιλαμβάνομαι την πικρία σας και θέλω προσωπικά να ξέρετε πως έτσι ακριβώς αισθανόμαστε και εμείς (οι ας πούμε συντονιστές-διοργανωτές των συναντήσεων) όταν δηλώνουν τριάντα μέλη και εμφανίζονται δεκαπέντε ή όταν αρχίζουν και δηλώνουν κάποιοι τελευταία στιγμή ότι δεν θα παρευρεθούν επικαλούμενοι προσωπικά προβλήματα εειδή θεωρούν ότι έτσι διακιολογούνται.
Ακριβώς έτσι λοιπόν, απογοητευμένοι αισθανόμαστε κι εμείς πολλές φορές ή ότι δεν μας υπολογίζουν. Δεν έχεις άδικο.
Βέβαια, χαρακτηρισμούς όπως απαράδεκτη κλπ, καλό θα ήταν να μην αναφέρουμε, γνωρίζετε όλοι τί προσφέρει αυτός ο χώρος στους φίλους του eos και χωρίς κανένα προσωπικό όφελος ή αντάλλαγμα πέραν της παρέας που όλοι γουστάρουμε.
Τελευταία στιγμή ακύρωσαν μέλη ή και συντονιστές (όπως εγώ) είτε γιατί είδαν τον καιρό και θεώρησαν ότι αφού δεν θα γίνει το event που να τρέχουν ή όπως καλή ώρα συνέβη σε εμένα δεν βόλευε η ώρα. (στο event θα προλάβαινα γιατί θα τραβούσε μέχρι αργά ενώ στον καφέ δεν προλάβαινα).
Σε κάθε περίπτωση δεν δικαιολογώ την εξέλιξη μιας και έχουμε βρεθεί και λιγότερα άτομα σε συναντήσεις και events.
Όσο για το κλείδωμα του θέματος δε νομίζω ότι έγινε και κάτι από τη στιγμή που μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο θέμα για να πείς τα παράπονα σου όπως καλώς έκανε ο Θοδωρής. Άλλωστε μετά από κάθε αναβολή ή γενικότερη αλλαγή προγράμματος πάντα κλειδώνουμε τα θέματα.

Χωρίς να έχει η απάντηση μου απολογητικό χαρακτήρα, αντιλαμβάνομαι όλα όσα λές και ελπίζω αυτό να μην σταθεί εμπόδιο στις μετέπειτα παρουσίες σου στο club.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #62986

  • vabatzis
  • Το Άβαταρ του/της vabatzis Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Δημοσιεύσεις: 6706
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Νομίζω ότι όσα ανέφερε ο Σπύρος καλύπτουν και με το παραπάνω τα όσα έγιναν. Σκεφτείτε και τον Πάνο που έτρεχε αρκετές μέρες τώρα για να προετοιμάσει κάποια πράγματα, όπως και την περίπτωση της εναλλακτικής επιλογής. Όλα για το τίποτα...Αυτό το αναφέρω για να μη θεωρήσει κανείς ότι και για εμάς μια ακύρωση είναι εύκολη (ή ευχάριστη επιλογή). Εξάλλου είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Για να συνέβη λοιπόν, σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λόγος ουσιαστικός, που μάλιστα αφορά όλους. Τελικά ευτυχώς που δεν κατεβήκαμε, γιατί λίγο αργότερα από την ώρα που θα βρισκόμασταν έριξε καρέκλες...

Εμείς παιδιά είμασταν στα τηλέφωνα από το πρωί για να δούμε πως εξελίσσεται ο καιρός, προσπαθώντας να το τραβήξουμε όσο μπορούμε για να αποφύγουμε την ακύρωση - ίσως εκεί είναι το λάθος μας, το αφήσαμε πάρα πολύ με αποτέλεσμα κάποια παιδιά να προβούν σε έξοδα που θα μπορούσαν να αποφύγουν. Σας ζητούμε συγγνώμη για αυτό. Τέλος, και σύμφωνα με όσα έχω μάθει τηλεφωνικά, η συνεννόηση και η τελική επιλογή του να πάτε στο Terra Petra ήταν επιλογή όλων, οπότε δε νομίζω ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα εκεί, ίσα ίσα που νομίζω βόλεψε και τους περισσότερους από εσάς που ακολουθήσατε γιατί είσασταν κοντά.

Όπως και να'χει, στην επόμενη συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε από κοντά. Εμείς να ξέρετε προσπαθούσαμε και προσπαθούμε για το καλύτερο για όλους σας, παρόλα τα προβλήματα και τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο καθένας μας χωριστά. Μια παρέα είμαστε άλλωστε...
Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #62990

  • Corbil
  • Το Άβαταρ του/της Corbil
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
  • Δημοσιεύσεις: 6445
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Την επόμενη φορά θα το συζητήσουμε απο κοντά με ποιο ηρεμία. Μη πυροβολείτε τον πιανίστα. Ο σεβασμός πρέπει να είναι πάντα αμφίρδομος και όχι μονόπλευρος.

Θοδωρή και Δημήτρη καταλαβαίνω την πικρία σας και τα έξοδά που κάνατε όπως όλοι κάναμε και θα κάναμε κι άλλα για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά. Δυστυχώς εχθές καταλάβατε πως είναι όταν ακυρώνεται κάτι τελευταία στιγμή και ξαφνικά μένεις εκτεθειμένος απέναντι σε ξένους ανθρώπους. Ποσο μάλλον εμείς που πλέον έχουμε γίνει όλοι φίλοι και μια όμορφη παρέα θα πρέπει να υπαρχει αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Δεν προκειται να επεκταθώ άλλο σε εξηγήσεις. Τα υπολοιπα είμαι σίγουρος οτι θα τα λυσουμε απο κοντά.
E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #62992

  • lyrakisdimitris
  • Το Άβαταρ του/της lyrakisdimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
  • Δημοσιεύσεις: 149
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ίσως ο τόνος μου ήτανε πιο έντονος από ότι ίσως έπρεπε και αυτό επειδή εξαιτίας της φύσεως της δουλειάς μου προσπάθησα με κάθε δυνατό τρόπο να μπορέσω να παρευρεθώ στην συνάντηση όχι μόνο λόγω του ότι ανήκω στο club αλλά και επειδή αυτή η παρέα η οποία έχει δημιουργηθεί μου προσφέρει διασκέδαση και χαρά. Καταλαβαίνω τις οποιεσδήποτε δυσκολίες γι' αυτό και απογοητεύτηκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω παρεξηγηθεί προσωπικώς με κανέναν και προς θεού ήμαστε όλοι άνθρωποι! Γι' αυτό λοιπόν όσο είμαι μέλος σε αυτό το club θα προσπαθώ με κάθε τρόπο να παρευρίσκομαι στις συναντήσεις αλλά και να βοηθάω όποιον φίλο χρειαστεί την βοήθειά μου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Παράπονα χρηστών 12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #62993

Νομίζω πως τα υπόλοιπα -αν χρειαστεί- θα ειπωθούν από κοντά στην επόμενη συνάντηση.
Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: nikitas tsi
Ελληνικό Club Φίλων και Ιδιοκτητών Volkswagen Eos ©2024
Λέξη-Κλειδί