- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Video σοκ στα βρετανικά σχολεία. Στα ελληνικά;
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13643
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Video σοκ στα βρετανικά σχολεία. Στα ελληνικά; δημιουργήθηκε από vabatzis
Το αναδημοσιεύω ακριβώς όπως γράφτηκε, αξίζει τον κόπο:
Μία παρέα νεαρών κοριτσιών στέλνει μήνυμα μέσω κινητού, την ώρα που ένα από αυτά οδηγεί σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας χωρίς προστατευτικά διαζώματα. Η προσοχή της οδηγού χάνεται και χωρίς να το καταλάβει βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Ακολουθεί σφοδρή μετωπική σύγκρουση, ενώ και τα υπόλοιπα διερχόμενα αυτοκίνητα εμπλέκονται σε απανωτά τροχαία.
Τέσσερις νεκροί, δεκάδες τραυματίες και ένα «γιατί» να πλανάται. Όλα τα παραπάνω είναι μέρος μιας νέας καμπάνιας της αστυνομίας του Gwent της Μεγάλης Βρετανίας, που στοχεύει να σοκάρει τους θεατές και να τους ενημερώσει για τις ολέθριες συνέπειες της αποστολής μηνυμάτων SMS κατά την ώρα που οδηγούν.
Το video αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο You Tube και το έχουν δει ήδη 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Σε ανακοίνωσή τους στο site τους, οι Αρχές της αστυνομίας του Gwent αναφέρουν ότι ελπίζουν το εν λόγω υλικό να προβληθεί στα σχολεία όλης της χώρας, ώστε να λειτουργήσει αποτρεπτικά.
Για τη δημιουργία του video συμμετείχαν σπουδαστές δραματικών σχολών. Πάντως, η προβολή του έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις για το εάν πρέπει να απαγορευτεί εντελώς η αποστολή μηνυμάτων την ώρα της οδήγησης ή, μέσω τεχνολογικών αλλαγών, να γίνεται η αποστολή χωρίς την απασχόληση χεριών.
Εξαιρετική πρωτοβουλία...
Πηγή: Zougla.gr
Μία παρέα νεαρών κοριτσιών στέλνει μήνυμα μέσω κινητού, την ώρα που ένα από αυτά οδηγεί σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας χωρίς προστατευτικά διαζώματα. Η προσοχή της οδηγού χάνεται και χωρίς να το καταλάβει βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Ακολουθεί σφοδρή μετωπική σύγκρουση, ενώ και τα υπόλοιπα διερχόμενα αυτοκίνητα εμπλέκονται σε απανωτά τροχαία.
Τέσσερις νεκροί, δεκάδες τραυματίες και ένα «γιατί» να πλανάται. Όλα τα παραπάνω είναι μέρος μιας νέας καμπάνιας της αστυνομίας του Gwent της Μεγάλης Βρετανίας, που στοχεύει να σοκάρει τους θεατές και να τους ενημερώσει για τις ολέθριες συνέπειες της αποστολής μηνυμάτων SMS κατά την ώρα που οδηγούν.
Το video αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο You Tube και το έχουν δει ήδη 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Σε ανακοίνωσή τους στο site τους, οι Αρχές της αστυνομίας του Gwent αναφέρουν ότι ελπίζουν το εν λόγω υλικό να προβληθεί στα σχολεία όλης της χώρας, ώστε να λειτουργήσει αποτρεπτικά.
Για τη δημιουργία του video συμμετείχαν σπουδαστές δραματικών σχολών. Πάντως, η προβολή του έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις για το εάν πρέπει να απαγορευτεί εντελώς η αποστολή μηνυμάτων την ώρα της οδήγησης ή, μέσω τεχνολογικών αλλαγών, να γίνεται η αποστολή χωρίς την απασχόληση χεριών.
Εξαιρετική πρωτοβουλία...
Πηγή: Zougla.gr
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13644
από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Video σοκ στα βρετανικά σχολεία. Στα ελληνικά;
οντως πολυ καλη πρωτοβουλια, και πολυ συγκηνιτικο το βιντεακι.
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13646
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Video σοκ στα βρετανικά σχολεία. Στα ελληνικά;
Ανατριχιαστικό 4λεπτο. Ξυπνάει συνειδήσεις. Θα έκανε πολύ καλή δουλειά αλλά είναι πολυ σοκαριστικό για να το δούν παιδάκια μικρής ηλικίας.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13651
από Jimmy LarisEOS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Video σοκ στα βρετανικά σχολεία. Στα ελληνικά;
Όταν βλέπεις κάτι σοκαριστικό αποτυπώνεται στην μνήμη σου. Νομίζω ότι είναι πολύ σωστή η πρωτοβουλία των Άγγλων
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- touzas088
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13663
από touzas088
Έντυ
Απαντήθηκε από touzas088 στο θέμα Απ:Video σοκ στα βρετανικά σχολεία. Στα ελληνικά;
Πολυ σοκαριστικο για μικρες ηλικιες οπως και να εχει. Σαν θριλερ ειναι
Έντυ
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13670
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Video σοκ στα βρετανικά σχολεία. Στα ελληνικά;
touzas088 έγραψε:
Έτσι πρέπει να είναι!
Υπήρχε ακόμα μια διαφήμιση στην αγγλική τηλεόραση που την πρώτη φορά που την είχα δεί είχα μείνει. Αφορούσε τους συνεπιβάτες στο πίσω κάθισμα που δε φοράνε ζώνη και πραγματικά ήταν φρικιαστικό να ακούς το κρανίο να σπάει και να πετάγονται αίματα παντού... Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή αλήθεια και δεν είναι χαζοί αυτοί που λένε ότι η ζώνη σώζει ζωές. Εγώ όταν είμαι πίσω συνεπιβάτης από τότε φοράω ζώνη - αν το είχαν κάνει και δύο συγγενικά μου πρόσωπα πρόσφατα δεν θα ήταν τώρα με σπασμένα πλευρά, χέρια και ράματα στο πρόσωπο. :no:
ΦΟΡΑΤΕ ΖΩΝΕΣ !
Kαι "αν έχετε χρόνο" δείτε και αυτό:
Πολυ σοκαριστικο για μικρες ηλικιες οπως και να εχει. Σαν θριλερ ειναι
Έτσι πρέπει να είναι!
Υπήρχε ακόμα μια διαφήμιση στην αγγλική τηλεόραση που την πρώτη φορά που την είχα δεί είχα μείνει. Αφορούσε τους συνεπιβάτες στο πίσω κάθισμα που δε φοράνε ζώνη και πραγματικά ήταν φρικιαστικό να ακούς το κρανίο να σπάει και να πετάγονται αίματα παντού... Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή αλήθεια και δεν είναι χαζοί αυτοί που λένε ότι η ζώνη σώζει ζωές. Εγώ όταν είμαι πίσω συνεπιβάτης από τότε φοράω ζώνη - αν το είχαν κάνει και δύο συγγενικά μου πρόσωπα πρόσφατα δεν θα ήταν τώρα με σπασμένα πλευρά, χέρια και ράματα στο πρόσωπο. :no:
ΦΟΡΑΤΕ ΖΩΝΕΣ !
Kαι "αν έχετε χρόνο" δείτε και αυτό:
Δημήτρης
Συντονιστές: nikitas tsi