- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Multimedia interface νέας γενιάς στα Audi το 2010
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #21593
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Multimedia interface νέας γενιάς στα Audi το 2010 δημιουργήθηκε από vabatzis
Η συνεχιζόμενη αύξηση της υπολογιστικής ισχύος σε αυτοκίνητα αποφέρει τη βελτίωση της ασφάλειας παρέχοντας ταυτόχρονα στους οδηγούς περισσότερο έλεγχο από ποτέ για την εμπειρία τους πίσω από το τιμόνι. Η NVIDIA και η Audi αξιοποιούν το δυναμικό αυτό με την τεχνολογία διεπαφής πολυμέσων τρίτης γενιάς, ή 3G MMI, το οποίο απασχολεί επεξεργαστή γραφικών NVIDIA για την καλύτερη παροχή βασικών δεδομένων και των μέσων ενημέρωσης των οδηγών στα ταξίδια τους. Η NVIDIA ανακοίνωσε την πρώτη ημέρα του Διεθνούς Consumer Electronics Show ότι οι επεξεργαστές της θα χρησιμοποιούνται σε όλα τα μοντέλα της Audi που χρησιμοποιούν την τεχνολογία 3G ΜΜΙ το 2010.
Τη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να τη βρείτε εδώ .
Τη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να τη βρείτε εδώ .
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #21645
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Multimedia interface νέας γενιάς στα Audi το 2010
Σίγουρα θα αποτελέσει ένα βήμα μπροστά στα παρεχόμενα "μελλοντικά" βοηθήματα, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ! Θα το πω!!
Αυτό με το να γράφεις γράμματα με το δάκτυλο είναι μεγάλη παπάτζα!!! Εδώ λέμε "αμάν και πως" να σταματήσουμε να μιλάμε στα κινητά ενώ οφηγούμε, σιγά μην καθόμαστε να γράφουμε και εκθέσεις ιδεών χειρόγραφα!!! trelos
Αυτό με το να γράφεις γράμματα με το δάκτυλο είναι μεγάλη παπάτζα!!! Εδώ λέμε "αμάν και πως" να σταματήσουμε να μιλάμε στα κινητά ενώ οφηγούμε, σιγά μην καθόμαστε να γράφουμε και εκθέσεις ιδεών χειρόγραφα!!! trelos
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #21715
από Jimmy LarisEOS
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Multimedia interface νέας γενιάς στα Audi το 2010
Που θα πάει θα βγάλει και ο Mr Witson κάτι αντίστοιχο. Ετοιμαστείτε για ομαδική παραγγελία σε καναδυό χρόνια!!!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Συντονιστές: nikitas tsi