Η επιστροφή του schumacher είναι γεγονός...

• Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #26443 από Guardian
Ο Michael Schumacher θα επιστρέψει στην F1 με Mercedes Grand Prix, όπως επίσημα έχει ανακοινωθεί από τη Mercedes. Ο επτά φορές πρωταθλητής Michael Schumacher είπε ότι είναι έτοιμος για ένα καυτό αγώνα και ο απόλυτος στόχος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 το 2010.
Η ομάδα με τον Ross Brawn θα είναι ξανά ενωμένη, εφόσον ο Ross έχει οδηγήσει το Schumacher σε επτά νίκες του παγκόσμιου πρωταθλήματος F1 σε ομάδες όπως η Benetton και η Ferrari.

Μιλώντας στο BBC ο Schumacher επιβεβαίωσε την πρόταση που του έγινε το Νοέμβριο του και επέμεινε ότι η συνεργασία με το Brawn ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στην απόφασή του να επιστρέψει. Ο Michael Schumacher δήλωσε ότι ο Ross είναι ένας μακράς διάρκειας φίλος και μαζί έχουμε κερδίσει πολλούς αγώνες και αποτελούν τον τέλειο συνδιασμό που θα οδηγήσει στη νίκη.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Schumacher δήλωσε: _Μέχρι πρόσφατα, ήμουν απολύτως βέβαιος ότι θα είχε τελειώσει την καριέρα μου ως οδηγός αγώνα στη Ferrari. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά και αναπάντεχα. Ξαφνικά, οι όροι-πλαίσιο δεν είναι πια το ίδιο. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να επανεξετάσω τις αποφάσεις μου. Και, για να πω την αλήθεια, η αποτυχημένη απόπειρα επιστροφή το περασμένο καλοκαίρι μου έδωσε λόγο να επανεξετάσω την κατάσταση μου. Ήμουν έκπληκτος πόσο γρήγορα και πόσο ισχυρά δεσμεύτηκα σε αυτό το θέμα και πάλι. Προφανώς, οι μπαταρίες μου επαναφορτισαν τελείως κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών. Και χάρη στο Ross η ευκαιρία παρουσιάστηκε με τη Mercedes GP και συνειδητοποίησα ότι τα παλιά κίνητρα μου ήταν πίσω, γεμάτα από φρέσκια ενέργεια και μεγάλη δύναμη. Michael Schumacher .

Ο Schumacher είχε οδηγήσει για τη Mercedes στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αθλητισμού αυτοκινήτου στην περίοδο 1990-1991.

Ο Michael Schumacher έχει τώρα την ευκαιρία να προσθέσει στο αρχείο του καινούριες νίκες. Μέχρι τώρα έχει επιτύχει 91 νίκες σε αγώνες F1, 68 poll positions, 76 ταχύτερους γύρους και φυσικά επτά παγκόσμια πρωταθλήματα F1.
πηγή

GAMO!!!

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #26497 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Η επιστροφή του schumacher είναι γεγονός...
:lol: GAMO!!! oleeeeeeee :ole:

Πέτρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: nikitas tsi