Κίνηση με LPG

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #33035 από Corbil
Κίνηση με LPG δημιουργήθηκε από Corbil
Το είδα χθές στις ειδήσεις και τρελάθηκα. Σύστημα άμεσου ψεκασμού με υγραέριο αντι για βενζίνη. Εκει που έχει φτάσει η βενζίνη και που θα πάρει και άλλο ακόμα με τους απανωτούς φόρους μια πολυ καλή οικονομική λύση ειναι το υγραέριο.
Με ένα κόστος απο 900 εως 3000€ ανάλογα με την παλαιότητα και τον τύπο του αυτοκινήτου μετατρέπεις το καύσιμο του κινητήρα απο βενζίνη σε υγραέριο. Δυο ειναι τα μείον μέχρι τώρα ..... ο χώρος της γκαζοφιάλης που πιάνει σχεδόν όλο το πορτμπαγκαζ και τα ελάχιστα βενζινάδικα που μπορούν να σε προμηθεύσουν υγραέριο...20 τον αριθμό σε όλη την Αθήνα. Το αυτοκίνητο δε χάνει τις ιδιότητες που είχε όταν έκαιγε βενζίνη κάνοντας αυτη τη μετατροπή.

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω στο αυτοκίνητο της δουλειάς μου το οποίο μεσα σε 2 χρόνια έχει κάνει 65.000 χλμ. Ενδεικτικά να αναφέρω οτι η μέση τιμή της βενζίνης έχει φτάσει το 1,50€/lt ενώ το υγραέριο κοστίζει μόλις 0,66 €/lt!!!!!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ygraeriokinisi.gr

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #33043 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Κίνηση με LPG
Ναι το έχω δει κι εγώ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο μιας και δεν νομίζω να κρατήσω για πολύ καιρό ακόμα το αυτοκίνητο λόγω χιλιομέτρων...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #33105 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Κίνηση με LPG
Αυτό που έχω μάθει όμως τώρα τελευταία είναι ότι και αυτοί που τα εγκαθιστούν έχουν αυξήσει κατά πολύ το κόστος εγκατάστασης. Τώρα που όλοι σφίγγονται, θα τα πλερώκουν παραπάνω... Έτσι πάει εδώ στην Ελλάδα!

Εννοείται ότι δεν αναφέρομαι στο παραπάνω κατάστημα, αλλά γενικά έχει παρατηρηθεί μία αρκετά μεγάλη αύξηση στο κόστος εγκατάστασης.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi