- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Θα αγοράζατε tablet-pc???
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Η ουσιαστική απορία είναι αν θα επιλέγατε ταμπλέτα που παράλληλα είναι και κινητό με τη χρήση handsfree φυσικά ή αν θα επιλέγατε αποκλειστικά ως χρήση netbook...
Τέλος αν επιλέγατε χωρίς χρήση τηλεφώνου, θα σκεφτόσασταν ταμπλέτα ή κάποιο mini laptop?
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- thodoris
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 122
1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3
- lancelot
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
Εξαρτάται για πια χρήση θέλεις το Tablet και φυσικά τι ποσό έχεις να διαθέσεις. Αν δεν έχεις Laptop και έχεις μόνο πχ τον προσωπικό σου υπολογιστή, θα έλεγα πως αξίζει να αγοράσεις κάποιο tablet. Η καλύτερη λύση δεν είναι το Ipad για μένα, αλλά να πας στην λύση του Tranformer Prime - Προσωπικά και εγώ αυτό θα έπαιρνα για τα Χριστούγεννα, αλλά προέκυψε το αμάξι άρα θα πάει λίγο πιο πίσω. -> www.asus.com/Eee/Eee.../
Το καλό με το συγκεκριμένο, είναι πως αποτελεί και Tablet αλλά και Laptop και φυσικά πως είναι τετραπύρινο
Λογικά θα το φέρουμε και στο ηλεκτρονικό κατάστημα που δουλεύω, αλλά δεν είναι γνωστή η τιμή ακόμα.
Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Προσωπικά θεωρώ το tablet άχρηστο ή αν θέλετε ανούσιο γιατί: Με ένα καλό smartphone έχεις πρόσβαση στο internet και μεγάλο χώρο αποθήκευσης για φωτογραφίες και φυσικά μικρό μέγεθος. Ένα laptop ή αν θέλετε netbook σου προσφέρει τη φωρητοτητα που θες με πολλαίς δυνατότητες και φυσικά μπορείς να το έχεις και ως μόνιμο υπολογιστή. Το tablet είναι δύσκολο στη μεταφορά για χρήση ως κινητό και δεν έχει τόσες δυνατότητες και ευκολίες όσο ένα laptop.
Για τις δυνατότητες φωτογραφίας κλπ δε διαφωνώ, αλλά είναι άλλο να χαζεύεις στο ίντερνετ σε μια οθονούλα και άλλο σε 10.1"..
Εγώ θα το έπαιρνα μόνο για το χαζευτήρι, νομίζω το λάπτοπ είναι πιο χρήσιμο. Τα netbook δεν τα συμπαθώ λόγω επιδόσεων (τουλάχιστον τα φτηνά).
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- lancelot
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Games & TV-Series fan
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον φίλο μας lancelot, το asus αποτελεί εξαιρετική επιλογή (αν και την τιμή του την περιμένω κοντά στα επίπεδα του ipad2), δείτε σχετικές πληροφορίες κι εδώ ...
Πάντως αν το πάρεις και σου κάνουν δώρο την κοπέλα της φωτογραφίας και λέμε τώρα δεν έχεις τι να την κάνεις, μην διστάσεις πες μου και έρχομαι και την παίρνω εγώ :shy:
Guardian έγραψε:
απλώς η απορία μου εστιάζεται κυρίως στον αν θα παίρνατε ταμπλέτα η οποια χρησιμοποιήται και ως κινητό τηλέφωνο..
Κοίτα γενικότερα τα Tablets δεν έχουν σχέση με τα κινητά τηλέφωνα. Είναι μια συσκευή που υποκαθιστά τα ξεπερασμένα πια Laptops. Προσωπικά επειδή δεν έχω και laptop θα μου είναι πολύ χρήσιμο είτε για παίξιμο στο σπίτι και να μην κάθομαι πάντα στον υπολογιστή ή σε laptop δυνατότητες αν υπάρχει λόγος (πχ επεξεργασία κάποιων excel, μπορώ και στο κινητό δεν λέω, αλλά είναι κάπως να το βλέπεις εκεί) ή απλά να διαβάσω ένα βιβλίο ή να κάνω περιήγηση στο Internet.
Το κακό με τα tablets είναι πως όποιος δεν έχει εμπειρία με αυτά, του φαίνονται άχρηστα ως λειτουργία. Είναι παλιό το φαινόμενο αυτό,μάλιστα έχουν γίνει και κάποιες έρευνες με "πριν και μετά" όπου μετά από χρήση το μεγαλύτερο ποσοστό που τα δοκίμασε, τους φάνηκαν πολύ χρήσιμα. Εξαρτάται τι ψάχνεις γενικότερα, πάντως τηλέφωνα δεν είναι
Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον φίλο μας lancelot, το asus αποτελεί εξαιρετική επιλογή (αν και την τιμή του την περιμένω κοντά στα επίπεδα του ipad2), δείτε σχετικές πληροφορίες κι εδώ ...
++1
Δημήτρης
- thodoris
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 122
Για τις δυνατότητες φωτογραφίας κλπ δε διαφωνώ, αλλά είναι άλλο να χαζεύεις στο ίντερνετ σε μια οθονούλα και άλλο σε 10.1"..
Δεν έχεις άδικο αλλά συνήθως μπαίνεις στο internet από το κινητό για κάτι γρήγορο και δεν πιστεύω πως αξίζουν τα €€€ για κάτι τέτοιο.
Εγώ θα το έπαιρνα μόνο για το χαζευτήρι, νομίζω το λάπτοπ είναι πιο χρήσιμο. Τα netbook δεν τα συμπαθώ λόγω επιδόσεων (τουλάχιστον τα φτηνά).
++1 Αλλά μη το λες υπάρχουν και καλά netbook με πολλές δυνατότητες σε πολύ καλές τιμές (λιγότερο από tablet)
1,4 TSI 2?? PS