Ηλεκτρονικές προσφορές μέσω διαφημιστικών site...

• Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #59112 από Guardian
Όπως αναφέρει και ο τίτλος φαντάζομαι οι πεισσότεροι είμαστε εγγεγραμμένοι σε κάποιο από αυτά τα site ηλεκτρονικών προσφορών που προσφέρουν πολλές φορές και εκπτώσεις της τάξεως του 90%. Ήθελα να ρωτήσω πόσοι έχετε εμπιστευτεί αυτές τις εταιρείες για τον καλοπισμό του αυτοκινήτου σας και αν μείνατε ευχαριστημένοι..
Προσφέρουν για παράδειγμα βιολογικό καθαρισμός έναντι 40 ευρώ, ή κέρωμα - γυάλισμα με 50, υπηρεσίς που κάποτε στοίχιζαν τα τριπλά..
θεωρείτε ότι η ποιότητα δεν είναι η ίδια?

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #59114 από Coo
Η αλήθεια είναι πως κατα καιρούς έχω βρει εξαιρετικές προσφορές για βιολογικό καθαρισμό (μέχρι και με 24 ευρώ!) αλλά πο΄τε δεν έχω κάνει κίνηση, περισσότερο φοβούμενος μήπως αντί για καλό προκληθεί κάποια ζημιά στις ταπετσαρίες και κυρίως στην οροφή..
Έχει πάει κάποιος;

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #59118 από dragonfighter
Είχα πάει πριν 1μιση χρόνο σε μια τέτοια προσφορά των 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά (βιολογικό καθαρισμό σαλονιού, καθαρισμό ζαντών, πλύσιμο-κέρωμα, καθαρισμό μηχανής).
Μου μπλόκαραν την οροφή (δεν έκλεινε) και την ξεμπλόκαρα με τον χειροκίνητο τρόπο στο εγχειρίδιο. Τραγική εμπειρία.
Από τότε, έχω να ασχοληθώ με τέτοιου τύπου προσφορές.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

• Guardian
  • Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Μέλος
  • Platinum Μέλος
  • Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #59120 από Guardian
ναι αλλά το αποτέλεσμα πως ήταν?
φαντάζομαι ήταν κέρωμα με τα μπλέ και τα κόκκινα ζουμιά και όχι με αλοιφαδόρους..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #59122 από dragonfighter
Το αποτέλεσμα στο σαλόνι που με ενδιέφερε πιο πολύ, πέρα απ' το πρόβλημα με την οροφή, ήταν καλό. Όχι τέλειο όμως. Έφυγαν κάτι ρετσίνια που είχαν πέσει στα καθίσματα και στην οροφή αλλά πχ το βάψιμο από το μπλε τζιν δεν έφυγε τελείως.
Η προσφορά - μια που την βρήκα - έλεγε:

εσωτερικός βιολογικός καθαρισμός με ειδικό μηχάνημα Extraction, καθαρισμός - κέρωμα κινητήρα, κέρωμα χρώματος, καθαρισμός ζαντών, με προϊόντα Autoglym, 3M και Autosmart

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #59131 από Corbil
Εγώ πάλι -άσχετο με βιολογικό καθαρισμό - πρόσφατα έβαλα μεμβράνες της 3Μ στο corsaκι και μπορώ να πω ότι η δουλειά ήταν πολύ επαγγελματική......Η τιμή δε πολύ δελεαστική. Πλήρωσα μόλις 90 € για όλα τα παράθυρα πλήν του παρμπρίζ.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 9 Μήνες πριν #59139 από Coo
dragonfighter έγραψε:

Μου μπλόκαραν την οροφή (δεν έκλεινε) και την ξεμπλόκαρα με τον χειροκίνητο τρόπο στο εγχειρίδιο. Τραγική εμπειρία.
Από τότε, έχω να ασχοληθώ με τέτοιου τύπου προσφορές.

Πως τα κατάφεραν.. Κάτι τέτοια φοβάμαι γιατι δεν ξέρω και τον manual τροπο επαναφοράς ή να ξεκολλήσει καμία ταπετσαρια απο την οροφή.

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi