Νέα διόδια

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #67506 από mdsars
Νέα διόδια δημιουργήθηκε από mdsars
Έξω απο την περιοχή Μουσθενη στην Καβάλα ξεκίνησαν εργασίες για ίδρυση νέου σταθμού διοδίων. Στο ρεπορτάζ ο υπευθυνος της "εγνατιας οδού" μίλησε για τον νέο σταθμό ως "αναπτυξιακό έργο" , η ερώτηση μου ειναι , τι εννοεί ακριβώς όταν λέει πως τα διόδια ειναι αναπτυξιακό έργο ;;; Ειναι αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός που παραδίδει πινακίδες ακατάπαυστα για νέα διόδια ;;; Μα ειναι εντελώς παλαβοί πια !!!

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #67507 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Νέα διόδια
Αυτό ή που 10 χλμ μετά τα Μαλγαρα ξεφύτρωσε αλλο ενα με κοστος γυρω στο 2,60 και των Μαλγαρων που είναι το μόνο δημόσιο φτηνηνε 0.70. :tsantila: :tsantila:
Το εισιτήριο του τρένου πήγαινε έλα έρχεται σχεδόν ιδια τιμή με τα διόδια μόνο του πήγαινε. :tsantila:
Η για να δείτε πόσο κορόιδα είμαστε οι Ιταλοί φορτηγατζήδες δε πληρώνουν διόδια στην Αθηνών Πατρών γιατί δεν είναι Εθνικός Δρόμος.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #67508 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Νέα διόδια
Και το αστείο της υπόθεσης ειναι ότι οι δρόμοι μας συνεχίζουν να ειναι απο τους χειρότερους της Ευρώπης !!

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #67514 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Νέα διόδια
Η ιστορία με τα διόδια και το παραμύθι της ανάπτυξης ειναι γνωστή. Μας βάζουν ουσιαστικά φόρο ΠΡΙΝ γίνει το έργο για να γίνει (κάποτε) και ΟΤΑΝ γίνει θα το πληρώνεις ΠΑΛΙ για συντήρηση και ότι άλλη δικαιολογία μπορούν να σου λανσαρουν ενώ ΗΔΗ έχεις πληρώσει τέλη κυκλοφορίας. Με λίγα λόγια πληρώνεις ΤΡΕΙΣ φορές το ίδιο πράγμα.

Εγώ (και ας μη συμφωνούν πολλοί με αυτή την τακτική) μπορεί να μην κινουμαι πολυ συχνά σε δρόμο με διόδια, οταν όμως το κάνω έχω μελετήσει απο που μπορω να τα αποφύγω και αν με συμφέρει. Για παράδειγμα Χαλκίδα-Πλαταμωνας πληρώνω τα τρία απο τα έξι διόδια έχοντας μια συνολική καθυστέρηση των 10-15 λεπτών.

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #67516 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Νέα διόδια

Coo έγραψε: Εγώ (και ας μη συμφωνούν πολλοί με αυτή την τακτική) μπορεί να μην κινουμαι πολυ συχνά σε δρόμο με διόδια, οταν όμως το κάνω έχω μελετήσει απο που μπορω να τα αποφύγω και αν με συμφέρει. Για παράδειγμα Χαλκίδα-Πλαταμωνας πληρώνω τα τρία απο τα έξι διόδια έχοντας μια συνολική καθυστέρηση των 10-15 λεπτών.

Πίστεψε με θα το έκανα και εγω αυτο με μεγάλη ευχαρίστηση αν μπορούσα γιατί στη δικη μου περίπτωση τα διόδια Αθήνα Θεσ/νικη είναι πάνω απο το 1/3 του κόστους της βενζίνης αλλά θα έκανα και τις διπλές ωρες ταξιδι.

1,4 TSI 2?? PS