- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Γινεται αυτή η αλλαγη?????
- aceoscy
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Less
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42613
από aceoscy
ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009
Γινεται αυτή η αλλαγη????? δημιουργήθηκε από aceoscy
No eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configuration
ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42626
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Γινεται αυτή η αλλαγη?????
Δε σε πιάνω.. Έχεις κόκκινη οθόνη και μπλέ φωτισμό και θέλεις το καντράν το λευκό-MFI;
Δημήτρης
- aceoscy
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42632
από aceoscy
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42633
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Γινεται αυτή η αλλαγη?????
Έχω την εντύπωση ότι παίζει ρόλο και ο εγκέφαλος..
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42635
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Γινεται αυτή η αλλαγη?????
Δεν το είχαμε ψάξει και παλιότερα και τελικά δεν γινόταν; Μιλάω για την αλλαγή από το κόκκινο στο λευκό.
Το συγκεκριμένο θέμα το είχες ανοίξει πάλι εσύ Αντρέα...
Το συγκεκριμένο θέμα το είχες ανοίξει πάλι εσύ Αντρέα...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- andreas73
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42642
από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Γινεται αυτή η αλλαγη?????
Παιδιά για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Τα πάντα γίνονται. Αν είσαι διατεθημένος να τα σκάσεις δεν υπάρχει τίποτα που να μη γίνεται. Αν θυμάστε καλά σε παλιότερα post λέγαμε ότι δεν γίνεται να μπει το light & Sight πακέτο και ότι ήταν κρίμα που δεν το δείχνανε στην παραγγελία, μιας και το κόστος ήταν μικρό για όλα αυτά που προσφέρει. Όμως τελικά μαζέψαμε τα ανταλλακτικά, βρήκαμε τους οδηγούς και κάποιοι το κάναμε. Άρα όλα γίνονται
Προσωπικά μου αρέσει το μπλε κόκκινο και δεν θα το άλλαζα με τίποτα, αλλά γούστα είναι αυτά...
Προσωπικά μου αρέσει το μπλε κόκκινο και δεν θα το άλλαζα με τίποτα, αλλά γούστα είναι αυτά...
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42646
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Γινεται αυτή η αλλαγη?????
Αν δεν κάνω λάθος θυμάμαι ότι συγκεκριμένα για το Light & Sight δεν είχαμε πει ποτέ ότι δεν γίνεται. Είχαμε πει ότι θέλει πολύ δουλειά.
Αυτό για το οποίο είχαμε πει ότι "στην ουσία" δεν γίνεται είναι τα Xenon. Και αυτά όμως γίνονται. Επειδή, όμως έχω δει την διαδικασία πίστεψέ με ότι θα προτιμήσεις να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο ασυζητητί!
Τώρα από εκεί και πέρα αν σκάσεις πολλά λεφτά μπορείς να κάνεις τα πάντα. Μέχρι και 4θυρο Eos φτιάχνεις. Του σπανού τα γένια δεν γίνονται μόνο. (Αν και αυτά έτσι όπως πάμε θα αρχίσουν να φυτρώνουν...)
Είναι θέμα επιλογής.
Εγώ π.χ. δεν θα έσκαγα 300€ για κατράν και δεν ξέρω εγώ πόσα ακόμη για εγκεφάλους και ένα κάρο ώρες εργασίας με πιθανότητες αποτυχίας. Και άντε πες ότι κάτι πάει στραβά.
Πού θα πας να στο φτιάξουν μετά; Στους επιστήμονες τους δικούς μας που λένε ότι ούτε η κωδικοποίηση για τα παράθυρα δεν γίνεται ή ότι είναι φυσιολογικό το ένα παράθυρο της πόρτας να ανοίγει με το που τραβάς το χερούλι και το άλλο με χρονοκαθυστέρηση και προσπαθούν να σε πείσουν σόνι και ντε ότι είναι σωστό;;
Όχι ευχαριστώ... :oxi:
Αυτό για το οποίο είχαμε πει ότι "στην ουσία" δεν γίνεται είναι τα Xenon. Και αυτά όμως γίνονται. Επειδή, όμως έχω δει την διαδικασία πίστεψέ με ότι θα προτιμήσεις να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο ασυζητητί!
Τώρα από εκεί και πέρα αν σκάσεις πολλά λεφτά μπορείς να κάνεις τα πάντα. Μέχρι και 4θυρο Eos φτιάχνεις. Του σπανού τα γένια δεν γίνονται μόνο. (Αν και αυτά έτσι όπως πάμε θα αρχίσουν να φυτρώνουν...)
Είναι θέμα επιλογής.
Εγώ π.χ. δεν θα έσκαγα 300€ για κατράν και δεν ξέρω εγώ πόσα ακόμη για εγκεφάλους και ένα κάρο ώρες εργασίας με πιθανότητες αποτυχίας. Και άντε πες ότι κάτι πάει στραβά.
Πού θα πας να στο φτιάξουν μετά; Στους επιστήμονες τους δικούς μας που λένε ότι ούτε η κωδικοποίηση για τα παράθυρα δεν γίνεται ή ότι είναι φυσιολογικό το ένα παράθυρο της πόρτας να ανοίγει με το που τραβάς το χερούλι και το άλλο με χρονοκαθυστέρηση και προσπαθούν να σε πείσουν σόνι και ντε ότι είναι σωστό;;
Όχι ευχαριστώ... :oxi:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- andreas73
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #42648
από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Γινεται αυτή η αλλαγη?????
Συμφωνώ. Αν τους δείξουμε τι έχουμε φτιάξει θα μας κοιτάζουν σαν εξωγήινους... :whistle:
Συντονιστές: nikitas tsi