- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Φωτογραφίες Ετήσια Κοπή Πίτας 2014
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72750
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Re:Φωτογραφίες Ετήσια Κοπή Πίτας 2014
Εγώ ήμουν από τους άτυχους που δεν μπόρεσα να έρθω λόγω βάρδιας στην δουλειά. Χαίρομαι ιδιαίτερα όμως γιατί φαίνεται ότι περάσατε όλοι τέλεια.
Μπράβο σε όλους για την παρουσία τους, τα νέα μέλη που έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν και να γνωρίσουν από κοντά την παρέα μας, τα μέλη από τον κάμπο που για ακόμη μία φορά δήλωσαν παρόν στις συναντήσεις μας.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά που οργάνωσαν την εκδήλωση αυτή και κυρίως τον Σπύρο για το μαγαζί και τον Βαγγέλη για την πίτα. Και σε όσους βέβαια βοήθησαν στην οργάνωση της.
Τέλος μπράβο στον Στέλιο που για ακόμη μία φορά έκανε το μπαμ (όχι μόνο στο φαί...αλλά και) εξασφαλίζοντας για το κλαμπ μας ένα δώρο τέτοιας αξίας, οικονομικής αλλά και κυρίως ως προς την σημασία της.
Να είστε ολοι καλά!
Μπράβο σε όλους για την παρουσία τους, τα νέα μέλη που έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν και να γνωρίσουν από κοντά την παρέα μας, τα μέλη από τον κάμπο που για ακόμη μία φορά δήλωσαν παρόν στις συναντήσεις μας.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά που οργάνωσαν την εκδήλωση αυτή και κυρίως τον Σπύρο για το μαγαζί και τον Βαγγέλη για την πίτα. Και σε όσους βέβαια βοήθησαν στην οργάνωση της.
Τέλος μπράβο στον Στέλιο που για ακόμη μία φορά έκανε το μπαμ (όχι μόνο στο φαί...αλλά και) εξασφαλίζοντας για το κλαμπ μας ένα δώρο τέτοιας αξίας, οικονομικής αλλά και κυρίως ως προς την σημασία της.
Να είστε ολοι καλά!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- sdv
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72754
από sdv
Don't look back.....
Απαντήθηκε από sdv στο θέμα Φωτογραφίες Ετήσια Κοπή Πίτας 2014
Έτσι είναι Δημήτρης (Coo) κόβει και Δημήτρης (Γελάδι) ράβει.... 2-0
Don't look back.....
- ΤΣΙΟΥΛΟΣ
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72756
από ΤΣΙΟΥΛΟΣ
Απαντήθηκε από ΤΣΙΟΥΛΟΣ στο θέμα Φωτογραφίες Ετήσια Κοπή Πίτας 2014
[strike]ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.[/strike]
Παιδια σας ζηλευω. Πρεπει να περασατε υπεροχα. Ελπιζω στην επομενη συναντηση να μπορεσω να ερθω και εγω. Πολλα συγχαρητηρια στους διοργανωτες.
vweos.gr Webteam Παρακαλώ πολύ διάβασε τους όρους χρήσης. Στο φόρουμ απαγορεύονται τα κεφαλαία, όπως σε όλα τα φόρα γενικότερα. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Παιδια σας ζηλευω. Πρεπει να περασατε υπεροχα. Ελπιζω στην επομενη συναντηση να μπορεσω να ερθω και εγω. Πολλα συγχαρητηρια στους διοργανωτες.
vweos.gr Webteam Παρακαλώ πολύ διάβασε τους όρους χρήσης. Στο φόρουμ απαγορεύονται τα κεφαλαία, όπως σε όλα τα φόρα γενικότερα. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
- LioMidiS
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- LioMidEOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #72781
από LioMidiS
Αντώνης 1.4 ΤSi
o ΣφουγγαρΕΟS
Απαντήθηκε από LioMidiS στο θέμα Φωτογραφίες Ετήσια Κοπή Πίτας 2014
Ακόμη δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου, που έχασα αυτή τη συνάντηση :tsantila: αλλα προσωπικοί λόγοι με κράτησαν μακριά απο την συνάντηση που περίμενα πως και πως απο τη μέρα που έκανα εγγραφή στο φόρουμ.
Τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές και απο εμένα. Αν και απών ο θοδωρής και ο Χρήστος φρόντισαν να με βάλαν στο κλίμα με το τηλεφώνημα τους και τις έξτρα φωτογραφίες που μου έστειλε ο Θοδωρής. :friend:
Μπράβο στη μεγάλη παρέα για την συμμετοχή, είμαι σίγουρος ότι όλα ήταν υπέροχα "σας πρόδωσαν οι φωτογραφίες"!!!!
Τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές και απο εμένα. Αν και απών ο θοδωρής και ο Χρήστος φρόντισαν να με βάλαν στο κλίμα με το τηλεφώνημα τους και τις έξτρα φωτογραφίες που μου έστειλε ο Θοδωρής. :friend:
Μπράβο στη μεγάλη παρέα για την συμμετοχή, είμαι σίγουρος ότι όλα ήταν υπέροχα "σας πρόδωσαν οι φωτογραφίες"!!!!
Αντώνης 1.4 ΤSi
o ΣφουγγαρΕΟS
- billys1864
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- EOS Ανίκατε μάχαν..
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #72840
από billys1864
Απαντήθηκε από billys1864 στο θέμα Φωτογραφίες Ετήσια Κοπή Πίτας 2014
Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός...
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δε με άφησαν να σχολιάσω κι εγώ νωρίτερα στο θέμα...
Τα λόγια είναι περιττά για την συνάντηση μας...Περάσαμε πολύ όμορφα..γνωρίσαμε νέα αλλά και παλία μέλη που δεν τα ξέραμε από προσωπική επαφή.
Αξίζουν πολλά μπράβο(ίσως και λίγα λέω) για τους οργανωτές και τις επιλογές τους...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...
Αξίζει πραγαμτικά και είναι χαρά μας να κάνουμε τόσα κι ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα για να βρισκόμαστε κοντά σ'αυτό το παρεάκι.
Ανυπομονούμε μέχρι την επόμενη συνάντηση...
Φιλιά και χαιρετίσματα σε όλο το club!!! :clap:
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δε με άφησαν να σχολιάσω κι εγώ νωρίτερα στο θέμα...
Τα λόγια είναι περιττά για την συνάντηση μας...Περάσαμε πολύ όμορφα..γνωρίσαμε νέα αλλά και παλία μέλη που δεν τα ξέραμε από προσωπική επαφή.
Αξίζουν πολλά μπράβο(ίσως και λίγα λέω) για τους οργανωτές και τις επιλογές τους...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...
Αξίζει πραγαμτικά και είναι χαρά μας να κάνουμε τόσα κι ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα για να βρισκόμαστε κοντά σ'αυτό το παρεάκι.
Ανυπομονούμε μέχρι την επόμενη συνάντηση...
Φιλιά και χαιρετίσματα σε όλο το club!!! :clap:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Coo
Συντονιστές: nikitas tsi