Sprintbooster

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81736 από pavlito
Sprintbooster δημιουργήθηκε από pavlito
Καλησπέρα παίδες.
Ανοίγω νέο θέμα γιατί δεν έχω δει κάτι κάπου.

Σκέφτομαι να βάλω sprintbooster σε 1.6 FSi μιας και δεν προχωράει και πολύ καλά και τον έχω βαρεθεί τον κινητήρα του.. Να είναι λίγο πιο άνετο.

Έχει βάλει κανείς; Μπορεί να μας πει εντυπώσεις; Αν αξίζει να το κάνουμε και οι υπόλοιποι;

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81739 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Sprintbooster
Πόσο κοστίζει;;
Το ρωτάω γιατι αν βάλεις πρόγραμμα εχεις το ίδιο όφελος ως προς την αποκριση του γκαζιού χωρίς εξωτερικό μηχάνημα που εγω θα φοβόμουν λίγο να βάλω..
Επίσης θα παρεις και λιγα άλογα (κανα 10αρι υπολόγισε και λιγο ροπή)
Τα προγράμματα κανουν 300-350€

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81747 από Fixattos
Απαντήθηκε από Fixattos στο θέμα Sprintbooster
Τα προγραμματα που κοστιζουν 300-350 αφορουν τους TSI κινητηρες.Στα FSI η βελτιωση ειναι πολυπλοκη και συναμα αρκετα δαπανηρη.Στη cargate που ειχα ρωτησει μου ειπε πως δεν αξιζει να βελτιωθει διοτι αποδιδει περιπου 20-30 αλογα περιπου αλλα το κοστος ξεπερνα τα 800.Νομιζω πως αμα βαλεις ενα καλο φιλτρο αερος θα <αναπνεει> καλυτερα το αμαξι στις υψηλες στροφες (συν οτι κοστιζει λιγοτερο).Οσο για το spirntbooster oυσιαστικά το μόνο που κάνει είναι να δίνει σήμα στον εγκέφαλο ότι το γκάζι είναι παραπάνω πατημένο και να ανοίγει περισσότερο την πεταλούδα.(Οποτε πρακτικα ειναι σαν να πατας περισσοτερο το γκαζι..νομιζω το καταφερνεις και μονος σου αυτο. :PPP )

Eos-Φόρος

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81750 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Sprintbooster
Σε προγραμματιστή όλα τα προγράμματα πρώτου σταδίου τόσο κοστίζουν.Απλα στα TSI με αυτα τα χρήματα θα παρεις 30-60 άλογα αναλογα τον κινητήρα σε FSI 10-15.Απο έναν Έλληνα προγραμματιστή που συνργάζεται με εταιρεία εξωτερικό βρήκα αυτά.
VW EOS 1.6L FSI Stage1 Remap +15ps
Stock Power Tuned Power Stock Torque Tuned Torque
115 128 155 175

Τα προγράμματα σχεδόν πάντα βελτιώνουν παρα πολύ την απόκριση στο γκάζι αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι δν πρέπει να το ρωτήσεις στον προγραμματιστή πριν στο περάσει.

Άρα αν το sprint booster κάνει 200-250€ γιατι να μην βάλεις πρόγραμμα να παρει και λίγο τα πάνω του;Το Spint booster δεν δουλεύει ακριβως όπως λές,δεν μπορεις να κανεις κατι για να βελτιώσεις μόνος σου την απόκριση,εκτός αν ψιλοπατάς συνέχεια το γκάζι.Αυτο κανει το Sprint booster.

Στην Cargate βάζουν μόνο Revo και μιας αλλης θυγατρικής της Revo,και για 30άλογα σε ατμοσφαιρικο μην σου πω οτι πρεπει να αλλάξεις και εκκεντροφόρους :PPP για αυτο ειναι τοσο μεγάλο το κόστος.
Εγω θεωρώ οτι δεν αξιζει να βάλεις πρόγραμμα για 10 άλογα αλλα απο το να βάλεις ενα πλαστικό μαραφέτι να παρεμβάλλεται μεταξυ ηλεκτρογκαζου και φυσας...

EDIT: Επειδή δεν βγαίνει καλα απο το Copy-Paste να πω οτι τα αλογα απο 115 πανε 128 και η ροπη απο 155 παει 175NM

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Συντονιστές: nikitas tsi