Αντικλεπτικο συστημα

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27597 από aceoscy
Αντικλεπτικο συστημα δημιουργήθηκε από aceoscy
παιδια οταν αγορασα το αυτοκινητο εγραφε αντικλεπτικο συστημα στανταρ εξοπλισμος πως δουλευει και τι ειναι τα φωτα σας ευχαριστω

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27598 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Αντικλεπτικο συστημα
Θεωρώ ότι αναφέρεται στο immobilizer κτλ... Το ότι κλειδώνει και δεν μπορείς να ανοίξεις ούτε από μέσα μπλα μπλα μπλα μπλα.

Ο συναγερμός με ογκομετρικό είναι εξτρά (τουλάχιστον στην Ελλάδα). Χρεώνεται περίπου 400€ και έχει και ένα επιπλέον κουμπάκι στην πόρτα του οδηγού.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27658 από aceoscy
Απαντήθηκε από aceoscy στο θέμα Απ:Αντικλεπτικο συστημα
μπορω να το βαλω τωρα σαν aftermarket extra

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27673 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Αντικλεπτικο συστημα
γιατι δεν βάζεις εναν πολυ καλό συναγερμο, π.χ clifford που κάνει παπάδες?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27674 από Christaras
Απαντήθηκε από Christaras στο θέμα Απ:Αντικλεπτικο συστημα
Ακριβως αυτη την απαντηση θα σου εδινα και εγω! :good:

Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27676 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Αντικλεπτικο συστημα
Corbil έγραψε:

γιατι δεν βάζεις εναν πολυ καλό συναγερμο, π.χ clifford που κάνει παπάδες?

Πάνο μια που το ανέφερες έχεις ενδεικτικό κόστος εγκατάστασης Clifford με remote start k turbo timer?

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27685 από Corbil
Πασχάλη θες μονο κοστος εγκατάστασης η και ολα τα παρελκόμενα που χρειάζεσαι?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27686 από Magnum
Corbil έγραψε:

Πασχάλη θες μονο κοστος εγκατάστασης η και ολα τα παρελκόμενα που χρειάζεσαι?

both..

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27687 από Corbil
Πασχάλη πάρε χαρτί και γράφε
1) Συναγερμός clifford 50.7x(μονάδα) ----> 400€
2) can bus module
> 120€
3) Ογκομετρικό
> 90 €
4) By pass module για να κάνεις remote start ----> 40€
5) Αισθητήρας ελέγχου ταχύτητας (ποντίκι) ειναι το modulaki που πρεπει να μπει οπωσδηποτε για χειροκινητο κιβώτιο ωστε να αποτρεπει το remote start να λειτουργήσει όταν παρκάρεις με ταχύτητα ----> 30€
6) Εργασία
> 150 €
7) Τρίτο κλειδί που θα μείνει μόνιμα μέσα για να γίνεται το remote start ----> Αν θυμαμαι καλά 120 €
ΣΥΝΟΛΟ 950 €

P.s Υπάρχει δυνατότητα να μπει module στην γκαραζόπορτα σου ετσι ωστε να την ανοιγεις απο το χειρηστήριο
P.s 1 Εχοντας το remote start συνδεδεμενο μπορείς να του δώσεις εντολή με το που ξεκιναει τη μηχανη να ανοιξεις κλιματισμό ή να κάνεις defrost το πισω τζαμι εαν ειναι χειμώνας.
P.s 2 Για το turbo timer δε χρειαζεται αλλο module . Γι αυτο κανονιζει το can bus module και απο το χειρηστήριο κανονιζεις την ώρα που θέλεις να κρατησεις ωστε να κάνει cool down to turbo σου.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27688 από Magnum
Αυτά από 3S?

Πάντως τον Clifford αυτόν τον βρίσκω από ebay 200ευρώ..

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27689 από Corbil
ναι

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27690 από Corbil
πάρτον χωρις 2η σκέψη

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27691 από Magnum
Και ογκομετρικό δεν χρειάζομαι μάλλον μιας και έχω τον μαμά συναγερμό που έχει ογκομετρικό

ο 50.7 έχει αυτήν την λειτουργία που προειδοποιεί όταν κάποιος πλησιάζει το αυτοκίνητο;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27692 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Αντικλεπτικο συστημα
Να ρωτησο και εγω κατι...
Με αυτο το συστημα το autostart που εχεις μονιμα ενα κλειδη στο αυτοκινητο...δεν ειναι επικυνδινο...τα ματια που σε εχουν δη να ξερουν οτι εχεις τετειο συστημα...ετσι ωστε αν σου παραβιασουν το αυτοκινητο θα εχουν ετοιμο και το κλειδη να στο παρουν να φυγουν. Ε?

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27694 από Magnum
Λεύτερη αν μπορέσουν να σου παραβιάσουν τον Clifford τότε δεν θα είχαν πρόβλημα έτσι και αλλιώς στο κλειδί.
Ασε που εγώ φαντάζομαι ότι το κλειδί θα είναι χωμένο μέσα στο module πίσω από το τιμόνι..

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27701 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Αντικλεπτικο συστημα
Δε ξέρω βρε παιδιά, και να με συμπαθάτε, αλλά αυτά περι remote start και συναγερμός με iPhone κλπ τα βρίσκω λίγο υπερβολικά, πάντα για τα δικά μου δεδομένα.
Για παράδειγμα, δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να χρησιμοποιώ το remote start για πάνω από 1-2 φορές στη ζωή του αυτοκινήτου μου και αυτό τη μία για να δοκιμάσω το mod και την άλλη για να το δείξω όταν το χαρίσω στον μαντρά ή τον ιδιώτη αγοραστή αργότερα. Το αυτοκίνητο ζέσταμα δε χρειάζεται (άλλωστε ζεσταίνεται με ρυθμούς χελώνας όντας κρύο)... Χρηστικά δηλαδή δε βλέπω το λόγο να χρειαστεί να βάλω το αυτοκίνητο μπροστά χωρίς να είμαι μέσα. Εκτός και αν έχεις και το smart top module οπότε να το βάζεις από μακριά μπροστά το αυτοκίνητο για να κρατάς τα υδραυλικά ψηλά όταν ανοίγεις-κλείνεις την οροφή απομακρυσμένα.
Αν βέβαια αποτελεί πόθο σαν gadget και μόνο, είναι προσωπικό θέμα και πάω πάσο.
Και επιπλέον πιστεύω ότι ότι κλειδώνει ηλεκτρονικά, ξεκλειδώνει και από κάποιον που δεν θα έπρεπε.

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27704 από Corbil
Magnum έγραψε:

Και ογκομετρικό δεν χρειάζομαι μάλλον μιας και έχω τον μαμά συναγερμό που έχει ογκομετρικό

ο 50.7 έχει αυτήν την λειτουργία που προειδοποιεί όταν κάποιος πλησιάζει το αυτοκίνητο;

Πασχάλη χρειάζεσαι. Και μένα αυτο που ειχαν βάλει απο το εργοστάσιο ήταν της clifford αλλά ήταν παλιάς τεχνολογίας και δεν συνεργαζοταν με τον 50.7, οποτε αναγκαστικά τον αλλαξα.

ο συναγερμός εχει 2 προειδοποιησεις, ανάλογα με το ποσο ευαισθητα εχεις ρυθμισει το ογκομετρικό. Στην ουσία λειτουργεί με 2 ζώνες μια εξω και μια εσω. Η εξω απλώς προειδοποιεί με ενα απλο ηχητικό τον υποτιθεμενο κλέφτη ή αυτον που κοιτάει επίμονα μεσα στο αυτοκίνητο σου, και ο εσω ενεργοποιει τον συναγερμο σε περιπτωση παραβίασης πορτας καπό, κτλ. Φυσικά ολες αυτες οι προειδοποιησεις χτυπάνε και στο τηλεχειρηστήριο σου ακομα και οταν το αυτοκίνητο βρίσκεται 5 τετράγωνα μακριά.

Λευτέρη εαν περιμένεις να εχουν φτασει μεχρι το κλειδί, 2 τεινά συμβαίνουν. Ειτε κοιμασαι τον υπνο του δικαίου και δεν εχεις καταλάβει τίποτα, ειτε δε σε νοιαζει και να στο κλεψουνε τ αμαξι.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27706 από Magnum
Δημήτρη όταν κάθε μέρα μπαίνω μέσα το πρωί με -5 και πιο κάτω πιστεύω θα μου ήταν αρκετά χρήσιμο να ζεσταίνονται τουλάχιστον τα καθίσματα και η καμπίνα...σε καθιημερινή χρήση λοιπόν...

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27709 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Αντικλεπτικο συστημα
1ον οσον αφορα αυτα που ειπαι ο coo, το να ξεκιναει το αυτοκινητο απο μεσα απο το σπιτι...ειναι χρησιμο το χειμωνα διοτι το κλιματιστικο για να βγαλει ζεστο αερα θελει να ζεσταθει το αμαξι, οποτε το βαζεις μπροστα κανα 5 λεπτο πριν βγεις εξω και εχει ζεσταθει να ανοιξεις το κλιματιστικο και να μην ξεπαγιασεις μεχρι να ζεσταθει.

2ον σε αυτο που λες παναγιωτη μπορει να λυπεις και να εχεις αφησει το αμαξι σπιτι, πχ να εισαι καποιο ταξιδι, δεν θα το ξερεις οτι βαραει ο συναγερμος. Εξαλου υπαρχουν αρκετοι τροποι που τους ξεγελανε τους συναγερμους απο οτι εχω ακουσει και δεν χτυπανε.
Για να μην παρεξηγιθω...δεν ξερω τι δυνατοτητες ασφαλειας εχει ο cliford που αναφερεται...εγω μιλαω γενικα για το συστημα auto start αν το βαλεις...και τι ασφαλεια εχεις εφοσον εχεις μονιμα κλειδη στο αυτοκινητο.

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27710 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Αντικλεπτικο συστημα
Magnum έγραψε:

Δημήτρη όταν κάθε μέρα μπαίνω μέσα το πρωί με -5 και πιο κάτω πιστεύω θα μου ήταν αρκετά χρήσιμο να ζεσταίνονται τουλάχιστον τα καθίσματα και η καμπίνα...σε καθιημερινή χρήση λοιπόν...

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί για τα καθίσματα. Για να βγάζει αρκετά ζεστό αέρα και να ζεσταθεί η καμπίνα χρειάζεται να έχει ανέβει 3-4 γραμμούλες η ένδειξη της θερμοκρασίας και απο το -5 στο ρελαντί θα σου κάνει κανα 15' να ζεσταθεί.
Όπως και να έχει αν για σένα έχει αυτή τη χρησιμότητα και μπορείς να το βάλεις καλά θα κάνεις.
:surrender:

leftin3d έγραψε:

ειναι χρησιμο το χειμωνα διοτι το κλιματιστικο για να βγαλει ζεστο αερα θελει να ζεσταθει το αμαξι, οποτε το βαζεις μπροστα κανα 5 λεπτο πριν βγεις εξω και εχει ζεσταθει να ανοιξεις το κλιματιστικο και να μην ξεπαγιασεις μεχρι να ζεσταθει.

Καραχείμωνο πάντως τα 5' ρελαντί δε σου φτάνουν Λευτέρη. Εκτός αν το δικό μου αυτοκίνητο είναι κρυόκ*λο...

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27715 από Magnum
Ίσως θα ήταν έξυπνο από μεριάς τους (Clifford, Viper, Python) όταν το αμάξι χάσει επαφή με τηλεκοντρόλ του να "νεκρώνεται" και να μην παίρνει με τίποτα μπροστά.

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27716 από Magnum
coo έγραψε:

Magnum έγραψε:

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί για τα καθίσματα. Για να βγάζει αρκετά ζεστό αέρα και να ζεσταθεί η καμπίνα χρειάζεται να έχει ανέβει 3-4 γραμμούλες η ένδειξη της θερμοκρασίας και απο το -5 στο ρελαντί θα σου κάνει κανα 15' να ζεσταθεί.
Όπως και να έχει αν για σένα έχει αυτή τη χρησιμότητα και μπορείς να το βάλεις καλά θα κάνεις.
:surrender:

leftin3d έγραψε:

ειναι χρησιμο το χειμωνα διοτι το κλιματιστικο για να βγαλει ζεστο αερα θελει να ζεσταθει το αμαξι, οποτε το βαζεις μπροστα κανα 5 λεπτο πριν βγεις εξω και εχει ζεσταθει να ανοιξεις το κλιματιστικο και να μην ξεπαγιασεις μεχρι να ζεσταθει.

Καραχείμωνο πάντως τα 5' ρελαντί δε σου φτάνουν Λευτέρη. Εκτός αν το δικό μου αυτοκίνητο είναι κρυόκ*λο...

Μπορείς να το βάζεις μπρος μόλις ξυπνάς και να κατεβαίνεις στο τέταρτο. Το θεμα όμως δεν είναι αυτό.Αλλά ότι σου δίνεται η δυνατότητα αυτή. + το turbo timer που προσωπικά βαριέμαι να περιμένω κάθε φορά..

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27717 από Corbil
Δημήτρη εχεις δικιο. Ειναι ενα πολυ εξιδεικευμενο gadget και αρκετά ακριβός συναγερμός. Τώρα απο την αλλη το οτι ειναι καλο το remote start για να ζεσταινει τον κινητηρα ειναι, ή το turbo timer για την ψυξη του turbo πάλι ειναι.
Το οτι ειναι ενας συναγερμός καπως φιγουρατζιδικος με όλα αυτα που κάνει πάλι θα σου πω οτι είναι.

Με αυτή τη λογική το cruise control δε χρειάζεται αφού μπορείς να πατας και γκάζι. Αλλα απο την άλλη πάλι σε ξεκουράζει. Οι αισθητήρες με τα αυτοματα φώτα και τους καθαριστηρες πάλι δε χρειάζονται εφ οσον υπάρχουν διακόπτες γι αυτά.

Γεγονός ειναι οτι καποια gadgeτακια βγαίνουν για να διευκολύνουν τη ζωή μας, ειδάλλως ουτε υδραυλικό τιμόνι δε θα χαμε σήμερα. Ειναι καθαρά στην προσωπική επιλογή του καθενός το εαν χρησιμοποποιεί κάτι για φιγούρα ή για να κάνει ευκολότερη τη ζωή του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για μενα ειναι οι οθόνες στα προσκέφαλα για τα οποία γνωρίζεις πολύ καλά το λόγο που μπήκαν.(Οχι πως δεν ειναι και φιγουρατζίδικα)

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27718 από Corbil
Η απάντηση είναι απλή σ αυτό το θέμα που έθεσε ο Λευτέρης.
Οταν πατήσεις remote start ναι μεν ξεκιναέι ο κινητήρας και το αυτοκίνητο είναι ξεκλείδωτο, όμως κανεις δεν μπορεί να στο πάρει εαν δεν εχει μπει το κανονικό σου κλειδί να γυρίσει στη μίζα.
Με το που θα βάλεις ταχύτητα για να φύγεις αυτομάτως σβήνει.

Δε λεει κανεις οτι εαν εχεις συναγερμό δε στο κλέβουν. Ο συναγερμός ειναι ενα εργαλείο που λειτουργεί αποτρεπτικά προς τον κλέφτη. Απλά αυτός ο συναγερμός ξερει καλα να ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη του.

Ο καλύτερος συναγερμός για μένα ειναι μια καλή ασφάλεια που σε περιπτωση κλοπής θα σου δώσει το πακέτο και θα πας την επόμενη να αγοράσεις ενα καινουργιο.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #27742 από Magnum
Πάνο τον παρήγγειλα. 202 με μεταφορικά από Αμερική.
Το θέμα είναι ότι εγώ τώρα αν μου πεις να πάρω καινούριο EOS θα σου πω ότι προτιμώ το δικό μου.

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Συντονιστές: nikitas tsi