Led στα φώτα ομίχλης

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46697 από Coo
Led στα φώτα ομίχλης δημιουργήθηκε από Coo
Αυτό είναι το προβολάκι ομίχλης για το οποίο είχαμε πρόσφατα κάνει κουβέντα. Η φωτογραφία είναι από ένα παρκαρισμένο στην περιοχή μου. Είναι εργοστασιακό και φοριέται στα Skoda Fabia RS.

Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Αποτελείται από 4 led όπως φαίνεται και στη φωτογραφία και κατα πάσα πιθανότητα τιαριάζει και στο Eos (λόγω VAG Group που μας συνηθίζει να υπάρχουν πανομοιότυπα ανταλλακτικά στα αυτοκνίητα)
Αυτό που δε γνωρίζω πέρα από την τιμή (αν μπορεί να το βρεί κανείς σε κανένα ΕΤΚΑ) είναι η συμβατότητα με το VAGCom που υποθέτω ότι δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• betoven
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46703 από betoven
Απαντήθηκε από betoven στο θέμα Απ:Led στα φώτα ομίχλης
No eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configurationNo eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configurationNo eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configuration

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46704 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Απ:Led στα φώτα ομίχλης
Πως γίνεται να μάθουμε εάν ταιριάζουν για το EOS μας ;

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46807 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Led στα φώτα ομίχλης
το τρίτο είναι αυτό που εγώ θα ήθελα αλλά όπως ξαναείπα, αν δεν κουμπώνει στις βάσεις πατέντες δεν κάνω!!!!

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46818 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Led στα φώτα ομίχλης
το ειδα εχθες κι εγώ σε skoda. και σβησμένο και αναμμένο δε μου κανε και πολυ εντύπωση να πω την αλήθεια

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46822 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Led στα φώτα ομίχλης
Guardian έγραψε:

το τρίτο είναι αυτό που εγώ θα ήθελα αλλά όπως ξαναείπα, αν δεν κουμπώνει στις βάσεις πατέντες δεν κάνω!!!!

Νομίζω ότι θα σε απογοητεύσω.. Από όσο έχω καταλάβει τουλάχιστον. Πέραν του ότι θα πρέπει να ξεπεραστεί και το θέμα του canbus κάπως.

Corbil έγραψε:

το ειδα εχθες κι εγώ σε skoda. και σβησμένο και αναμμένο δε μου κανε και πολυ εντύπωση να πω την αλήθεια

Ε, λεωτοπρόβολα είναι τί να περιμένεις παραπάνω. Θεωρώ ότι τα παραπάνω angel eyes σίγουρα θα είναι πιο εντυπωσιακά, αλλά εκεί τίθεται θέμα συμβατότητας.

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi