Led στα φώτα ομίχλης
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46697
από Coo
Δημήτρης
Led στα φώτα ομίχλης δημιουργήθηκε από Coo
Αυτό είναι το προβολάκι ομίχλης για το οποίο είχαμε πρόσφατα κάνει κουβέντα. Η φωτογραφία είναι από ένα παρκαρισμένο στην περιοχή μου. Είναι εργοστασιακό και φοριέται στα Skoda Fabia RS.
Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.
Αποτελείται από 4 led όπως φαίνεται και στη φωτογραφία και κατα πάσα πιθανότητα τιαριάζει και στο Eos (λόγω VAG Group που μας συνηθίζει να υπάρχουν πανομοιότυπα ανταλλακτικά στα αυτοκνίητα)
Αυτό που δε γνωρίζω πέρα από την τιμή (αν μπορεί να το βρεί κανείς σε κανένα ΕΤΚΑ) είναι η συμβατότητα με το VAGCom που υποθέτω ότι δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.
Αποτελείται από 4 led όπως φαίνεται και στη φωτογραφία και κατα πάσα πιθανότητα τιαριάζει και στο Eos (λόγω VAG Group που μας συνηθίζει να υπάρχουν πανομοιότυπα ανταλλακτικά στα αυτοκνίητα)
Αυτό που δε γνωρίζω πέρα από την τιμή (αν μπορεί να το βρεί κανείς σε κανένα ΕΤΚΑ) είναι η συμβατότητα με το VAGCom που υποθέτω ότι δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- betoven
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46703
από betoven
Απαντήθηκε από betoven στο θέμα Απ:Led στα φώτα ομίχλης
No eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configurationNo eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configurationNo eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configuration
- mdsars
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46704
από mdsars
Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Απ:Led στα φώτα ομίχλης
Πως γίνεται να μάθουμε εάν ταιριάζουν για το EOS μας ;
Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46807
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Led στα φώτα ομίχλης
το τρίτο είναι αυτό που εγώ θα ήθελα αλλά όπως ξαναείπα, αν δεν κουμπώνει στις βάσεις πατέντες δεν κάνω!!!!
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46818
από Corbil
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Led στα φώτα ομίχλης
το ειδα εχθες κι εγώ σε skoda. και σβησμένο και αναμμένο δε μου κανε και πολυ εντύπωση να πω την αλήθεια
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #46822
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Led στα φώτα ομίχλης
Guardian έγραψε:
Νομίζω ότι θα σε απογοητεύσω.. Από όσο έχω καταλάβει τουλάχιστον. Πέραν του ότι θα πρέπει να ξεπεραστεί και το θέμα του canbus κάπως.
Corbil έγραψε:
Ε, λεωτοπρόβολα είναι τί να περιμένεις παραπάνω. Θεωρώ ότι τα παραπάνω angel eyes σίγουρα θα είναι πιο εντυπωσιακά, αλλά εκεί τίθεται θέμα συμβατότητας.
το τρίτο είναι αυτό που εγώ θα ήθελα αλλά όπως ξαναείπα, αν δεν κουμπώνει στις βάσεις πατέντες δεν κάνω!!!!
Νομίζω ότι θα σε απογοητεύσω.. Από όσο έχω καταλάβει τουλάχιστον. Πέραν του ότι θα πρέπει να ξεπεραστεί και το θέμα του canbus κάπως.
Corbil έγραψε:
το ειδα εχθες κι εγώ σε skoda. και σβησμένο και αναμμένο δε μου κανε και πολυ εντύπωση να πω την αλήθεια
Ε, λεωτοπρόβολα είναι τί να περιμένεις παραπάνω. Θεωρώ ότι τα παραπάνω angel eyes σίγουρα θα είναι πιο εντυπωσιακά, αλλά εκεί τίθεται θέμα συμβατότητας.
Δημήτρης
Συντονιστές: nikitas tsi