Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #67870 από Pantelos
Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...) δημιουργήθηκε από Pantelos
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους τους κατοχους της υπεροχης τετρατροχης απολαυσης που τοσο γενναιοδωρα μας χαρισαν οι σχεδιαστες της VW σε μια απο τις πιο εμπνευσμενες στιγμες της καριερας τους!

νεο μελος εδω, παρακολουθουσα παλαιοτερα ενα αλλο φορουμ που ειχε πρωτοδημιουργηθει για εμας, του οποιου καποια στιγμη εχασα τα ιχνη και πολλα nick names απο τοτε τα ξαναβρηκα εδω μεσα!
προφανως ειναι τα ιδια μελη με τοτε και χαιρομαι για αυτο...

για να συστηθω και ολοκληρωμενα, ειμαι κατοχος ενος 1.4 TSI, 122HP, απο τον 03/2008.
απολυτα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης.

το Σαββατο αργα το βραδυ λοιπον μου συνεβη το εξης:
(εχω μονιμη θεση σε υπογειο παρκινγκ.)
στο παρκινγκ δεν ενεργοποιω ποτε τον συναγερμο, για προφανεις λογους...
ξεκλειδωνω λοιπον με το κλειδι, μπαινω μεσα, φαινομενικα ολα καλα.
νεκρη ταχυτητα στο κιβωτιο, παταω συμπλεκτη και γυρναω μιζα (στανταρντ διαδικασια εκκινησης).
ακουω τα αγκομαχητα της μιζας και σβηνω.
ξαναπροσπαθω λιγο πιο επιμονα και παιρνει.
"ηρθε η ωρα της μπαταριας" σκεφτηκα, αλλωστε 5 χρονια κλεισμενα δεν την εχω αλλαξει. αλλα επειδη θα εκανα καμια 30ρια χιλιομετρα πηγαινε-ελα δεν το φοβηθηκα και το πηρα. επισης, την προηγουμενη εβδομαδα που το ειχα παρει δεν μου ειχε κανει κανενα προβλημα. τσακμακι οπως παντα. δεν με ειχε προειδοποιησει για τιποτα απολυτως...
ξεκιναω λοιπον, στον δρομο ολα νορμαλ.
φτανω στο μαγαζι, το παρκαρω, σβηνω και φευγω.
τα ξημερωματα που πηγα να το παρω, παλι τα ιδια...
αγκομαχητα, τρεμουλιασματα και τελικα πηρε.
αυτη τη φορα μου εκανε και κατι τρελα ο πινακας ενδειξεων καθως και τα παραθυρα οδηγου και συνοδηγου (σαν να ανεβοκατεβαιναν απο την αρχικη θεση στην θεση ανοιγματος της πορτας και παλι επανω!!).
εχω αγχωθει πλεον και λεω "θα φυγω μια Εθνικη μεχρι την Βαρυμπομπη και καπακι πισω, να του κανω καμια 70αρια χιλιομετρα καπακι, μπας και φορτισει λιγο".
ξημερωματα Κυριακης, αδεια τα παντα, πηγα και ηρθα Βαρυμπομπη με 130-140 χλμ ταχυτητα.
φτανω στο παρκινγκ, το κατεβαζω στην θεση του, σβηνω και ξαναδοκιμαζω καπακι να το βαλω μπρος.
τα ιδια, ισως και χειροτερα!
τρεμουλιασματα, ο πινακας ενδειξεων να αναβοσβηνει και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα πηρε μπρος.
απο εκεινη την ωρα με εχουν ζωσει τα φιδια μηπως δεν ειναι μονο μπαταρια και μπλεξω με χειροτερα!!!
ειναι λογικο ρε παιδια μετα απο τοση διαδρομη να μην εχει φορτισει ουτε στο ελαχιστο???
οσο νεκρη και να ηταν η μπαταρια, δεν θα επρεπε τουλαχιστον εκεινη την στιγμη να παρει αμεσως?

τι λετε??

πλησιαζει και η εποχη μου για το ετησιο service.
να το παω μια και καλη για ολα?
να το δω πρωτα με καποιον ηλεκτρολογο της γειτονιας?
(μενω Καλλιθεα)

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #67871 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)
Καλημέρα και καλώς μας ήρθες!

Μην ανησυχείς για κάτι παραπάνω, μπαταρία είναι το πρόβλημα, αποκλειστικά. Θα σου πρότεινα να μην περιμένεις για το σέρβις γιατί, σύμφωνα με τα όσα περιγράφεις, η κακομοίρα είναι ξελιγωμένη...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #67874 από mary_h
Απαντήθηκε από mary_h στο θέμα Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)
καλημερα....που να δεις εγω τι επαθα.....γυρναγα απο λουτρακι...και ενω ειχα 5η ταχυτητα μου την "πεταξε"....οταν ξαναπροσπαθησα δεν την επαιρνε με τιποτα....μου εκανε και ενα περιεργο θορυβο...οποτε σημερα πρωι πρωι μπηκε συνεργειο το μωρο....προφανως σασμαν.....καποιο γραναζι....θα δειξει....ηδη μου λειπει το γλυκακι μου..... :klaps: :klaps: :klaps: :klaps: :klaps: :klaps: :klaps:

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #67876 από tasos_sib84
Απαντήθηκε από tasos_sib84 στο θέμα Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)
Οσα χλμ και να κανείς αν έχει κάψει στοιχείο η μπαταρία δεν πρόκειται να κανείς κατι , αν έχεις κάποιο πολυμετρο η κάποιος φίλος σου η σε ένα συνεργείο μέτρησε την να δεις την τάση της .

Τασος

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #67877 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)
Mπαταρία είναι φίλε μου (καλώς μας ξαναβρήκες κι όλας) μάλιστα είμαστε σχεδόν στα ίδια (χρονικά) και εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι και εγώ την αλλαγή (κοντεύω στα 5 χρόνια κι εγώ). Αφού είχες όλες τις ενδείξεις από πριν γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε να είχες κάνει κίνηση άμεσα.
Τί μπαταρία φοράει το δικό σου; 60άρα; 70άρα;

Δημήτρης

• nuberlis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #67878 από nuberlis
Απαντήθηκε από nuberlis στο θέμα Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)
Όπως είπαν και τα παιδιά μπαταρία είναι μην ανησυχείς.Άλλαξέ την και θα είσαι ο.κ :good:

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #67944 από Pantelos
Απαντήθηκε από Pantelos στο θέμα Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)
σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες και καθησυχαστικες σας απαντησεις!
εκλεισα ραντεβου για αυριο το πρωι για service+μπαταρια+καρτα καυσαεριων, στην KARENTA Πειραια.
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω διαβασει και τις καλυτερες κριτικες για το εν λογω συνεργειο εδω μεσα, αλλα το πηγαινω 5 χρονια τωρα και συνεχιζω να το πηγαινω για λογους που ανεφερα σε αλλο σχετικο θεμα στην κατηγορια "συνεργεια".
απο Παρασκευη λοιπον θα σας εχω νεα

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #68080 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)
Τελικά φίλε μας λύθηκε το πρόβλημά σου; Ήταν όντως η μπαταρία ή κάτι άλλο;

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #68107 από Pantelos
εχετε δικιο, ξεχαστηκα και δεν απαντησα!
λοιπον, βασικα ηταν οντως η μπαταρια η οποια και αλλαχθηκε με μια ιδια (51ΑΗ), αλλα βρεθηκε και ενα σφαλμα σε εναν "διακοπτη αναφλεξης" (ετσι μου τον περιεγραψαν στην KARENTA Πειραια), ο οποιος βρισκεται κατω απο το τιμονι καπου πισω απο την μιζα και για να αλλαχθει χρειαστηκε να βγει το τιμονι και ο αεροσακος, (οποτε εφαγα κατι ψιλοεργατικα εκει περα γυρω στα 25€...
μου ειπαν οτι αν δεν τον αλλαζαν, θα υπηρχε προβλημα με τα ρευματα που ανεβαινουν απο το τιμονι στο καντραν και θα μου εβγαζε παλαβες ενδειξεις, αναβοσβηματα, κλπ...
αντε να αποδειξεις το αντιθετο...
γενικα παντως, επειδη 5 χρονια τωρα πηγαινω σταθερα στον ιδιο τεχνικο Συμβουλο, θεωρω οτι οντως επρεπε να γινει και δεν μου εκανε το "κλασσικο" ψειρισμα που κανουν οι αντιπροσωπειες...

ετσι λοιπον το κοντερ εγραψε:
γενικο service 30.000χλμ + καρτα καυσαερειων + αλλαγη λαδιων + αλλαγη του διακοπτη αναφλεξης + καινουργια μπαταρια + εργασια ολων αυτων + εκπτωση 10% σε ολα τα παραπανω = 510€.

με τις υγειες μου...

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #68112 από cdoum
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)
νομίζω πως σου πήρανε πολλά λεφτά.......

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #68162 από Pantelos
κοιτα, αν υπολογισεις (τα θυμαμαι στο περιπου):
90€ η μπαταρια, κανενα 90αρι ο διακοπτης αναφλεξης μαζι με τα βαλε-βγαλε τιμονι και αεροσακο, ενα 70αρι τα λαδια, ενα 100αρικο τα φιλτρα (λαδιου, αερος, βενζινης, κλιματισμου), και ενα 10ρικο την καρτα καυσαερειων, φτασαμε μανι-μανι στα 360€.
βαλε τωρα και το 150αρι εργασια για το γενικο service, νατα τα 510...

σιγουρα αν πηγαινα σε καποιο εξουσιοδοτημενο της γειτονιας θα γλυτωνα καποια εργατικα, (ισως με μια καλη γνωριμια να του εκοβα και λιγο ΦΠΑ...), αλλα τα ανταλλακτικα δεν νομιζω να τα γλυτωνα...
η αποδειξη εχει τους επισημους κωδικους της KARENTA επανω.
εκτος κι αν εβαζα ιμιτασιον ανταλλακτικα.

ηξερα περιπου εκ των προτερων το κοστουμακι στην KARENTA, αλλα τι να κανω που δεν εχω βρει καποιο συστημενο εξουσιοδοτημενο στην γειτονια μου (Καλλιθεα) προκειμενου να το πηγαινω εκει...
παντα στις αντιπροσωπειες, ενα 10-15% "νταβατζιλικι" το τρως και λες κι ευχαριστω...
δυστυχως...

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #68165 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)
Αν θες κανε ενα σκαναρισμα την αποδειξη του συνεργειου και στειλτην σε εναν συντονιστη ωστε να εχουμε μια πληρη εικονα των χρεωσεων που κανουν τα συνεργεια.
Εχουμε θεμα ειδικο με τις χρεωσεις
www.vweos.gr/kunena/...n

Νikitas TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #68177 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Εμεινα! (ελπιζω μονο απο μπαταρια...)

nikitas tsi έγραψε: Εχουμε θεμα ειδικο με τις χρεωσεις
www.vweos.gr/kunena/...n

Και εδώ.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Συντονιστές: nikitas tsi