- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Θέμα με μπαταρία
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Νikitas TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- mdsars
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI
- mdsars
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Αυτο που πιστευω εγω ειναι να σου εχει κρατησει καποιο σφαλμα το rns για καποιο αγνωστο ακομα λογο και οταν το σβησεις το σφαλμα μα το καλωδιο τοτε θα επανελθει στη κανονικη του λειτουργια.
Νikitas TSi
- mdsars
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- mdsars
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- mdsars
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Ποια εκδοση εχεις και ποιο sοftware περασες;
Προφανως υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με τη can-gateway.
Μηπως το rns σου ειναι ''σπασμενο'' και δεν δεχεται update?
με το vagcom κοιταξες για τυχον σφαλματα;
Νikitas TSi
- mdsars
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Κάθε καινούργια έκδοση διορθώνει προβλήματα παλαιότερης έκδοσης. Εγώ πχ. το έβρισκα υπερβολικά αργό, πέρασα την 4020 και είναι πολύ καλύτερο σε απόκριση.
@mdsars: Η λύση είναι απλή. Γράφεις το patch (ουσιαστικά μια επιδιόρθωση είναι για αυτοκίνητα με παλαιό gateway) σε ένα cd και το βάζεις στο RNS-510. 5 λεπτα παίρνει, δεν θα έχεις θέματα μετά με την μπαταρία.
Για τα υπόλοιπα δες τα pm σου
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Τώρα εάν το rns ειναι υπερβολικά αργό αν φοράει την 2610 η αν φοράει τη 4020 εγώ δεν έχω δει και τόσο μεγάλη διάφορα να πω την αλήθεια.
Καλό ειναι οι ανάβαθμισεις όταν υπάρχουν και μπορούν να περάσουν να γίνονται, αλλά εάν ειναι κάθε φορά να αλλάζω και 7 εγκεφάλους στο αμάξι για να πάρω τις min μετατροπές της αναβάθμισης, προτιμώνται μη το πειράζω.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
dragonfighter έγραψε: Διαφωνώ Δημήτρη στο σκεπτικο ότι αν κάτι λειτουργεί καλα να μην το αναβαθμιζεις. Δηλαδή εσυ στο iphone σου δεν περνάς τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν;
Κάθε καινούργια έκδοση διορθώνει προβλήματα παλαιότερης έκδοσης. Εγώ πχ. το έβρισκα υπερβολικά αργό, πέρασα την 4020 και είναι πολύ καλύτερο σε απόκριση.
Corbil έγραψε: Δημήτρη η 1200 δεν θα του προσέφερε σχεδόν τίποτα. Όλα τα gadgets και οι θύρες ανοίγουν από την 2610 που ειναι η εργοστασιακή reset version.
Τώρα εάν το rns ειναι υπερβολικά αργό αν φοράει την 2610 η αν φοράει τη 4020 εγώ δεν έχω δει και τόσο μεγάλη διάφορα να πω την αλήθεια.
Γιάννη αναφέρομαι αποκλειστικά στο RNS, αλλά αφού έφερες το παράδειγμα του iPhone θα σου απαντήσω "όχι πάντα". Οι αναβαθμίσεις που κάνουμε στο iPhone είναι από την Apple και όχι από κάποιον άλλο. Και είναι φορές που την έχω πατήσει με αναβαθμίσεις και το κινητό γινότανε πολύ χειρότερο. Τελευταίο παράδειγμα όταν η γυναίκα μου είχε το iPhone3 (όχι το S) και της έκανα ενημέρωση σε iOS4.x αν θυμάμαι καλά. Έκει το τηλέφωνο από φυσιολογικό έγινε πιο αργό και από νταλίκα σε ανηφόρα και η μπαταρία του τελείωνε στο πρώτο τηλεφώνημα. Οπότε κάθε αναβάθμιση αναφέρεται σε συγκεκριμένο hardware. Κάτι που στο RNS φυσικά δεν ισχύει αφού το hw παραμένει ίδιο αλλά αλλάζουν οι versions του εγκέφαλου και φέρνουν ως αποτέλεσμα το γνωστό θέμα με τη μπαταρία. Το σφάλμα είναι πως χωρίς να το ψάξουμε από την αρχή, όλοι θέλουμε την τελευταία έκδοση και όχι τη μέγιστη που "σηκώνει" το αυτοκίνητο μας. Πράγματι,αν είχε την 1200 είναι μια πολύ βασική έκδοση που δεν προσφέρει πολλά, και αυτό που τόνισα είναι πως από την 2610 το μηχάνημα δουλεύει τζιτζί, έχω δει και με νεότερες version και πραγματικά δεν κατάλαβα διαφορά στην ταχύτητα/απόκριση της οθόνης.
Δημήτρης
- mdsars
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρη την αναβάθμιση την εκανα γιατι μου είχε εμφανίσει εκείνο το πρόβλημα. Δεν θα την είχα κανει αλλιώς. Θα δοκιμάσω με το patch και εφόσον λειτουργεί άρτια θα το αφήσω αλλιώς πάω για downgradeCoo έγραψε: Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ντέ και καλά πρέπει να βάζετε τις τελευταίες αναβαθμίσεις, οι οποίες μάλιστα δεν είναι και του κατασκευαστή. Και μετά σας στεγνώνουν οι μπαταρίες και ψάχνεστε τί μπορεί να φταίει. Αν δουλεύει καλά το μηχάνημα γιατί να το πειράξεις; Εγώ έχω την 2610, και SDHC παίρνει, και μικρόφωνα λειτουργούν, και media in, και δίσκος, και gps..Tί παραπάνω προσφέρει η 3810;
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
mdsars έγραψε: Δημήτρη την αναβάθμιση την εκανα γιατι μου είχε εμφανίσει εκείνο το πρόβλημα. Δεν θα την είχα κανει αλλιώς. Θα δοκιμάσω με το patch και εφόσον λειτουργεί άρτια θα το αφήσω αλλιώς πάω για downgrade
Σύμφωνοι και καλά έκανες εφ'όσον είχες πρόβλημα. Είπα όμως πως θα πρέπει να γίνεται από την αρχή ένα ψάξιμο σχετικά με το ποιό sw σηκώνει το κάθε Eos και να μην πάμε ντουγρού σε ότι νεότερο (δε γνωρίζω αν αυτό ισχύει στην περίπτωσή σου γιατί δεν ξέρω τί είχες πρίν), πολύ περισσότερο όταν έχουμε ένα "υγιές" μηχάνημα χωρίς προβλήματα. Και όλα αυτά για να γλιτώνουμε από μπλεξίματα.
Εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα. :friend:
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Coo έγραψε: Γιάννη αναφέρομαι αποκλειστικά στο RNS, αλλά αφού έφερες το παράδειγμα του iPhone θα σου απαντήσω "όχι πάντα". Οι αναβαθμίσεις που κάνουμε στο iPhone είναι από την Apple και όχι από κάποιον άλλο. Και είναι φορές που την έχω πατήσει με αναβαθμίσεις και το κινητό γινότανε πολύ χειρότερο. Τελευταίο παράδειγμα όταν η γυναίκα μου είχε το iPhone3 (όχι το S) και της έκανα ενημέρωση σε iOS4.x αν θυμάμαι καλά. Έκει το τηλέφωνο από φυσιολογικό έγινε πιο αργό και από νταλίκα σε ανηφόρα και η μπαταρία του τελείωνε στο πρώτο τηλεφώνημα
Έβαλες την τελευταία έκδοση στο iphone και είδες ότι σέρνεται. Ωραία, κάνεις downgrade και το πρόβλημα λύνεται. Αν όμως είχε θετικά αποτελέσματα; Με το σκεπτικό σου δεν θα την είχες εγκαταστήσει, οπότε θα είχες χάσει τα οφέλη της καινούργιας έκδοσης μένοντας στάσιμος...
Coo έγραψε: Οπότε κάθε αναβάθμιση αναφέρεται σε συγκεκριμένο hardware. Κάτι που στο RNS φυσικά δεν ισχύει αφού το hw παραμένει ίδιο αλλά αλλάζουν οι versions του εγκέφαλου και φέρνουν ως αποτέλεσμα το γνωστό θέμα με τη μπαταρία. Το σφάλμα είναι πως χωρίς να το ψάξουμε από την αρχή, όλοι θέλουμε την τελευταία έκδοση και όχι τη μέγιστη που "σηκώνει" το αυτοκίνητο μας. Πράγματι,αν είχε την 1200 είναι μια πολύ βασική έκδοση που δεν προσφέρει πολλά
Το σφάλμα με την μπαταρία λύνεται με την εγκατάσταση της επιδιόρθωσης. Και εμφανίζεται μόνο σε αυτοκίνητα με παλαιότερης γενιάς canbus. Επίσης, όλα τα software είναι της VW, απλά μερικά έχουν υποστεί επεξεργασία μόνο για να μπορούν να εγκατασταθούν και σε παλαιότερα RNS.
Coo έγραψε: και αυτό που τόνισα είναι πως από την 2610 το μηχάνημα δουλεύει τζιτζί, έχω δει και με νεότερες version και πραγματικά δεν κατάλαβα διαφορά στην ταχύτητα/απόκριση της οθόνης.
Η 4020 προσφέρει τουλάχιστον 40% πιο γρήγορη εκκίνηση και καλύτερη απόκριση απ' ότι οι προηγούμενες εκδόσεις, το έχω διαβάσει, το έχουν αναφέρει και άλλα μέλη και επιπλέον το έχω εξακριβώσει στο δικό μου μηχάνημα.
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI