Θέμα με μπαταρία

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70836 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Re:Θέμα με μπαταρία
Λοιπον,παμε απο την αρχη,τι σου παρουσιαζε,τι εφτιαξες και με τι τροπο,και τι σου παρουσιαζει τωρα;

Νikitas TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": mdsars

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70840 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Re:Θέμα με μπαταρία
Και αυτο θα το κάνω ,,, αύριο.

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70847 από mdsars
Το αυτοκίνητο έμεινε για 15-20 μέρες στους γονείς μου οπου χρησιμοποιήθηκε το rns για μουσική με cd χωρίς να ειναι σε λειτουργία η μηχανή. Όταν πήγα εγω διαπίστωσα μια σχετική αδυναμία να ξεκινήσει με την μίζα και την Τρίτη ημέρα δεν έπαιρνε καθόλου μπροστά. Το ξεκίνησα με καλώδια απο του πατέρα μου το αμάξι το πήγα σε ηλεκτρολόγο ελέγξει την μπαταρία και είπε οτι ειναι για αλλαγή. Την φόρτισε να μου βγάλει την περίοδο του γάμου το οποίο και έκανε. Τα προβλήματα λοιπόν που εμφάνισε το αμάξι ειναι τα εξής. Το rns ουσιαστικα. Δεν ελέγχεται καθόλου απο τα χειριστήρια στο τιμόνι , δεν απενεργοποιειται αυτόματα βγάζοντας το κλειδί απο την μίζα , δεν φωτίζονται τα πλήκτρα του παρά μόνο για 3-4 δευτερόλεπτα όταν παίρνει μπροστά το αμάξι και σβήνει μόνο του στο μισάωρο περίπου όταν το αμάξι ειναι εν κινήσει. Εγω αυτά που εκανα ειναι η φόρτιση η αναβάθμιση και σήμερα η αλλαγή της μπαταρίας με μια μεγαλύτερη. Περιμένω να μου έρθει το καλώδιο αύριο μεθαύριο να δώ αν με εκείνο γίνει κατι. Αυτά τα ολίγα ...

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70848 από nikitas tsi
Δοκιμασες να αποσυνδεσεις τη μπαταρια για κανα τεταρτο;
Αυτο που πιστευω εγω ειναι να σου εχει κρατησει καποιο σφαλμα το rns για καποιο αγνωστο ακομα λογο και οταν το σβησεις το σφαλμα μα το καλωδιο τοτε θα επανελθει στη κανονικη του λειτουργια.

Νikitas TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70849 από mdsars
Για τέταρτο όχι δεν έμεινε. Θα το δοκιμάσω σήμερα. Αυτο με το καλώδιο ειναι αυτο που είπαμε λίγο πιο πάνω ;

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70850 από nikitas tsi
Oui

Νikitas TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70854 από mdsars
Νικηηηηηηητααααααααααα ,,,, η αποσύνδεση λειτούργησε !!! Ξεμπλοκαρε απο κοκομπλοκο που είχε φάει και έστρωσε !!! Ευχαριστωωωωω !!!

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70888 από mdsars
Λοιποοον το πρόβλημα άλλαξε κάπως. Μετα το reset αφαιρώντας τον πόλο έστρωσε το RNS όμως την μεθεπόμενη μέρα μετα από μια μέρα πλήρους ακινησιας η μπαταρία ήταν τελείως άδεια. Η καινούργια 77amp Bosch. Το μόνο που άλλαξε ήταν η αναβάθμιση στο software του. Παίζει να τραβάει συνέχεια το RNS ρεύμα και να ξελιγωσε τελείως ολοκαίνουργια μπαταρία ; Και αν ναι τι μπορω να κανω ;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70889 από nikitas tsi
Μηπως περασες software για πιο καινουργιο rns?
Ποια εκδοση εχεις και ποιο sοftware περασες;
Προφανως υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με τη can-gateway.
Μηπως το rns σου ειναι ''σπασμενο'' και δεν δεχεται update?
με το vagcom κοιταξες για τυχον σφαλματα;

Νikitas TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70892 από mdsars
Την 3810 πέρασα αν δεν κάνω λάθος. Το ποια έκδοση έχω πως το ελέγχω ; Επίσης το αν ειναι "σπασμένο" δεν το ξέρω. Ειναι του Σπύρου αυτο που είχε. Όχι δεν το κοίταξα για σφάλματα γιατι είμαι σε εκδρομή τώρα και δεν έχω το laptop. Επίσης παρατήρησα πριν απο μια ώρα οτι δεν βλέπει τον σκληρό δίσκο οπότε και το navigation δεν λειτουργεί. Μου ζητάει DVD να βάλω με χάρτες.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70893 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Re:Θέμα με μπαταρία
Την 3810 μπορείς να την έχεις μόνο εάν η gateway του αυτοκινήτου ειναι μεταγενέστερη από το γραμμα K. Ειδάλλως όσες μπαταρίες και να του βάλεις την άλλη μέρα θα τις βρεις άδειες. Για να μη μπλεξεις όπως είχα μπλέξει κι εγώ, βάλτου ένα patch που θα απενεργοποιοιει το ανεμιστηρακι και δε θα σου τραβάει πια ρεύμα το rns. Αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ doc θα βρεις όλες τις απαντήσεις σχετικά με το θέμα αυτό.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70894 από Corbil
....... Για τα προβλήματα που περιγράψεις φταίει σίγουρα η παλιά gateway που φοράς σε σχέση με την αναβάθμιση του rns που του έκανες. Έχει πάθει κόκο μπλόκο τώρα και χρειάζεσαι ή αλλη gateway και νέο εγκέφαλο τιμονιού ή downgrade του software του rns

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70896 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Re:Θέμα με μπαταρία
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ντέ και καλά πρέπει να βάζετε τις τελευταίες αναβαθμίσεις, οι οποίες μάλιστα δεν είναι και του κατασκευαστή. Και μετά σας στεγνώνουν οι μπαταρίες και ψάχνεστε τί μπορεί να φταίει. Αν δουλεύει καλά το μηχάνημα γιατί να το πειράξεις; Εγώ έχω την 2610, και SDHC παίρνει, και μικρόφωνα λειτουργούν, και media in, και δίσκος, και gps..Tί παραπάνω προσφέρει η 3810;

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70897 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Re:Θέμα με μπαταρία
Ο Σπύρος έχει version b, δεν είναι "σπασμένο" και είχε την 1200, είναι προφανές ότι έχει περάσει πολυ νέα έκδοση και του στεγνώνει η μπαταρία, downgrade και επανεγκατάσταση τους χάρτες!

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70898 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Θέμα με μπαταρία
Διαφωνώ Δημήτρη στο σκεπτικο ότι αν κάτι λειτουργεί καλα να μην το αναβαθμιζεις. Δηλαδή εσυ στο iphone σου δεν περνάς τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν;
Κάθε καινούργια έκδοση διορθώνει προβλήματα παλαιότερης έκδοσης. Εγώ πχ. το έβρισκα υπερβολικά αργό, πέρασα την 4020 και είναι πολύ καλύτερο σε απόκριση.

@mdsars: Η λύση είναι απλή. Γράφεις το patch (ουσιαστικά μια επιδιόρθωση είναι για αυτοκίνητα με παλαιό gateway) σε ένα cd και το βάζεις στο RNS-510. 5 λεπτα παίρνει, δεν θα έχεις θέματα μετά με την μπαταρία.

Για τα υπόλοιπα δες τα pm σου

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": mdsars

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70899 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Θέμα με μπαταρία
Δημήτρη η 1200 δεν θα του προσέφερε σχεδόν τίποτα. Όλα τα gadgets και οι θύρες ανοίγουν από την 2610 που ειναι η εργοστασιακή reset version.
Τώρα εάν το rns ειναι υπερβολικά αργό αν φοράει την 2610 η αν φοράει τη 4020 εγώ δεν έχω δει και τόσο μεγάλη διάφορα να πω την αλήθεια.
Καλό ειναι οι ανάβαθμισεις όταν υπάρχουν και μπορούν να περάσουν να γίνονται, αλλά εάν ειναι κάθε φορά να αλλάζω και 7 εγκεφάλους στο αμάξι για να πάρω τις min μετατροπές της αναβάθμισης, προτιμώνται μη το πειράζω.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70900 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Θέμα με μπαταρία

dragonfighter έγραψε: Διαφωνώ Δημήτρη στο σκεπτικο ότι αν κάτι λειτουργεί καλα να μην το αναβαθμιζεις. Δηλαδή εσυ στο iphone σου δεν περνάς τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν;
Κάθε καινούργια έκδοση διορθώνει προβλήματα παλαιότερης έκδοσης. Εγώ πχ. το έβρισκα υπερβολικά αργό, πέρασα την 4020 και είναι πολύ καλύτερο σε απόκριση.

Corbil έγραψε: Δημήτρη η 1200 δεν θα του προσέφερε σχεδόν τίποτα. Όλα τα gadgets και οι θύρες ανοίγουν από την 2610 που ειναι η εργοστασιακή reset version.
Τώρα εάν το rns ειναι υπερβολικά αργό αν φοράει την 2610 η αν φοράει τη 4020 εγώ δεν έχω δει και τόσο μεγάλη διάφορα να πω την αλήθεια.

Γιάννη αναφέρομαι αποκλειστικά στο RNS, αλλά αφού έφερες το παράδειγμα του iPhone θα σου απαντήσω "όχι πάντα". Οι αναβαθμίσεις που κάνουμε στο iPhone είναι από την Apple και όχι από κάποιον άλλο. Και είναι φορές που την έχω πατήσει με αναβαθμίσεις και το κινητό γινότανε πολύ χειρότερο. Τελευταίο παράδειγμα όταν η γυναίκα μου είχε το iPhone3 (όχι το S) και της έκανα ενημέρωση σε iOS4.x αν θυμάμαι καλά. Έκει το τηλέφωνο από φυσιολογικό έγινε πιο αργό και από νταλίκα σε ανηφόρα και η μπαταρία του τελείωνε στο πρώτο τηλεφώνημα. Οπότε κάθε αναβάθμιση αναφέρεται σε συγκεκριμένο hardware. Κάτι που στο RNS φυσικά δεν ισχύει αφού το hw παραμένει ίδιο αλλά αλλάζουν οι versions του εγκέφαλου και φέρνουν ως αποτέλεσμα το γνωστό θέμα με τη μπαταρία. Το σφάλμα είναι πως χωρίς να το ψάξουμε από την αρχή, όλοι θέλουμε την τελευταία έκδοση και όχι τη μέγιστη που "σηκώνει" το αυτοκίνητο μας. Πράγματι,αν είχε την 1200 είναι μια πολύ βασική έκδοση που δεν προσφέρει πολλά, και αυτό που τόνισα είναι πως από την 2610 το μηχάνημα δουλεύει τζιτζί, έχω δει και με νεότερες version και πραγματικά δεν κατάλαβα διαφορά στην ταχύτητα/απόκριση της οθόνης.

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70901 από mdsars

Coo έγραψε: Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ντέ και καλά πρέπει να βάζετε τις τελευταίες αναβαθμίσεις, οι οποίες μάλιστα δεν είναι και του κατασκευαστή. Και μετά σας στεγνώνουν οι μπαταρίες και ψάχνεστε τί μπορεί να φταίει. Αν δουλεύει καλά το μηχάνημα γιατί να το πειράξεις; Εγώ έχω την 2610, και SDHC παίρνει, και μικρόφωνα λειτουργούν, και media in, και δίσκος, και gps..Tί παραπάνω προσφέρει η 3810;

Δημήτρη την αναβάθμιση την εκανα γιατι μου είχε εμφανίσει εκείνο το πρόβλημα. Δεν θα την είχα κανει αλλιώς. Θα δοκιμάσω με το patch και εφόσον λειτουργεί άρτια θα το αφήσω αλλιώς πάω για downgrade ;-)

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70902 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Re:Θέμα με μπαταρία

mdsars έγραψε: Δημήτρη την αναβάθμιση την εκανα γιατι μου είχε εμφανίσει εκείνο το πρόβλημα. Δεν θα την είχα κανει αλλιώς. Θα δοκιμάσω με το patch και εφόσον λειτουργεί άρτια θα το αφήσω αλλιώς πάω για downgrade ;-)

Σύμφωνοι και καλά έκανες εφ'όσον είχες πρόβλημα. Είπα όμως πως θα πρέπει να γίνεται από την αρχή ένα ψάξιμο σχετικά με το ποιό sw σηκώνει το κάθε Eos και να μην πάμε ντουγρού σε ότι νεότερο (δε γνωρίζω αν αυτό ισχύει στην περίπτωσή σου γιατί δεν ξέρω τί είχες πρίν), πολύ περισσότερο όταν έχουμε ένα "υγιές" μηχάνημα χωρίς προβλήματα. Και όλα αυτά για να γλιτώνουμε από μπλεξίματα.
Εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα. :friend:

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70903 από Corbil
Σ αυτό που γράφει ο coo, διάβασε Σπύρο τι τράβηξα πριν κανά χρόνο με παρόμοια περίπτωση σαν τη δική σου. www.vweos.gr/kunena/...7

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #70904 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Θέμα με μπαταρία

Coo έγραψε: Γιάννη αναφέρομαι αποκλειστικά στο RNS, αλλά αφού έφερες το παράδειγμα του iPhone θα σου απαντήσω "όχι πάντα". Οι αναβαθμίσεις που κάνουμε στο iPhone είναι από την Apple και όχι από κάποιον άλλο. Και είναι φορές που την έχω πατήσει με αναβαθμίσεις και το κινητό γινότανε πολύ χειρότερο. Τελευταίο παράδειγμα όταν η γυναίκα μου είχε το iPhone3 (όχι το S) και της έκανα ενημέρωση σε iOS4.x αν θυμάμαι καλά. Έκει το τηλέφωνο από φυσιολογικό έγινε πιο αργό και από νταλίκα σε ανηφόρα και η μπαταρία του τελείωνε στο πρώτο τηλεφώνημα

Έβαλες την τελευταία έκδοση στο iphone και είδες ότι σέρνεται. Ωραία, κάνεις downgrade και το πρόβλημα λύνεται. Αν όμως είχε θετικά αποτελέσματα; Με το σκεπτικό σου δεν θα την είχες εγκαταστήσει, οπότε θα είχες χάσει τα οφέλη της καινούργιας έκδοσης μένοντας στάσιμος...

Coo έγραψε: Οπότε κάθε αναβάθμιση αναφέρεται σε συγκεκριμένο hardware. Κάτι που στο RNS φυσικά δεν ισχύει αφού το hw παραμένει ίδιο αλλά αλλάζουν οι versions του εγκέφαλου και φέρνουν ως αποτέλεσμα το γνωστό θέμα με τη μπαταρία. Το σφάλμα είναι πως χωρίς να το ψάξουμε από την αρχή, όλοι θέλουμε την τελευταία έκδοση και όχι τη μέγιστη που "σηκώνει" το αυτοκίνητο μας. Πράγματι,αν είχε την 1200 είναι μια πολύ βασική έκδοση που δεν προσφέρει πολλά

Το σφάλμα με την μπαταρία λύνεται με την εγκατάσταση της επιδιόρθωσης. Και εμφανίζεται μόνο σε αυτοκίνητα με παλαιότερης γενιάς canbus. Επίσης, όλα τα software είναι της VW, απλά μερικά έχουν υποστεί επεξεργασία μόνο για να μπορούν να εγκατασταθούν και σε παλαιότερα RNS.

Coo έγραψε: και αυτό που τόνισα είναι πως από την 2610 το μηχάνημα δουλεύει τζιτζί, έχω δει και με νεότερες version και πραγματικά δεν κατάλαβα διαφορά στην ταχύτητα/απόκριση της οθόνης.

Η 4020 προσφέρει τουλάχιστον 40% πιο γρήγορη εκκίνηση και καλύτερη απόκριση απ' ότι οι προηγούμενες εκδόσεις, το έχω διαβάσει, το έχουν αναφέρει και άλλα μέλη και επιπλέον το έχω εξακριβώσει στο δικό μου μηχάνημα.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Συντονιστές: nikitas tsi