Αισθητήρας φώτων , δυνατότητα auto

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72505 από angelakis
Αισθητήρας φώτων , δυνατότητα auto δημιουργήθηκε από angelakis
Το θέμα εχει αναπτυχθεί σε προηγούμενο άρθρο αλλά χαζεύοντας στο Ίντερνετ βρήκα ένα συνεργείο στη Πάτρα (μπορεί να το δει οποίος επιθυμεί στο car.gr στο τμήμα ανταλλακτικών για vw, με τίτλο " πωλείται αυτόματα φώτα vw με αισθητήρα φωτός" , δεν αναφέρω το όνομα του εμπόρου για προφανείς λόγους). Υποτίθεται λοιπόν ότι αντικαθιστούν το διακόπτη με τον ανάλογο με την δυνατότητα auto και παρέχεται και αισθητήρας φωτός με module. Ειναι δυνατόν; Και οι υαλοκαθαριστηρες; Σε προηγούμενο άρθρο (DIY Light and sight απο τον φίλο vabatzis) είδαμε πως χρειάζεσαι άλλο παρμπρίζ, καλωδιωση κλπ. Τέλος πάντων έχω σκοπό να μιλήσω μαζι τους απο βδομάδα για πληροφορίες αν και απο τεχνικά θέματα είμαι σκράπας (αμφίβολο αν θα καταλάβω και πολλά), ήλπιζα μήπως κάποιος το εχει ήδη ψάξει και ξέρει να μας πει. Το κόστος αναφέρεται στα 79€ με τοποθέτηση αλλά νομίζω το θέμα ειναι αν τελικά δουλεύει σωστά!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72509 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Re:Αισθητήρας φώτων , δυνατότητα auto
Θα βρεις τις απαντησεις σου στο θεμα auto headlights kit που βρισκεται στην ενοτητα τεχνικα θεματα/ηλεκτρολογικα

Sent from my iPhone using Tapatalk

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": angelakis

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72519 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Re:Αισθητήρας φώτων , δυνατότητα auto
Πάντως έριξα μία ματιά στην αγγελία και είδα ότι τουλάχιστον το αυτοκίνητο που δείχνει είναι το Tiguan με εργοστασιακά xenon οπότε εχει από μόνο του αισθητήρα καθώς πάει με τα φώτα μαζί... Μία ερώτηση θα σε πείσει

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72521 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Re:Αισθητήρας φώτων , δυνατότητα auto
Απο ότι κατάλαβα ειναι σημαντικό ο αισθητήρας να εχει μια κάποια δυνατότητα βαθμονομησης, προσωπικά η δυνατότητα c-h/l-h δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Επίσης η ελπίδα για τους υαλοκαθαριστηρες χάθηκε.. Πιο πολυ σαν ανέκδοτο μου ακούγεται. Θα κανω πάντως ένα τηλέφωνο στον έμπορο κ θα ενημερώσω.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72523 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Re:Αισθητήρας φώτων , δυνατότητα auto
Λεωνίδα, παρε μια αποφαση αφού το θες τόσο πολύ και καντο σωστα οπως το εχουμε κανει και οσοι το εχουμε βαλει.
Θα εχεις αυτοματα φωτα και υαλοκαθαριστηρες και θα εχεις και αυτοματο εσωτερικο καθρεφτη.
Οι τιμες για τα ανταλλακτικα εχουν πεσει πολυ και επιπλεον μπορεις να τα βρεις ολα μαζεμενα.
Ειναι μια μεγαλη ανανεωση, σαν να εχεις αλλο αμαξι.

Νikitas TSi

• Sofianos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72699 από Sofianos
Απαντήθηκε από Sofianos στο θέμα Αισθητήρας φώτων , δυνατότητα auto
καλημέρα και από μένα , είμαι καινούργιος στο club έχω πάρει ένα μεταχειρισμένο EOs 10/2008 και είναι το απλό
,σκεφτόμουν λοιπόν για αυτόματους υαλοκαθαριστηρες ,φώτα, και cruise control. είμαι ηλεκτρολόγος αλλα με αυτοκίνητα δεν ασχολήθηκα ιδιαιτερα,
θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σχετικά με το πως γίνετε, τιμές και αν γίνετε βεβαια .. Ευχαριστώ πολύ ..

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72700 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Re:Αισθητήρας φώτων , δυνατότητα auto
Υπαρχει σχετικο how to στην ενοτητα των DIY. Ψαξε λιγο και θα βρεις τα παντα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Συντονιστές: nikitas tsi