Klima

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72634 από angelakis
Klima δημιουργήθηκε από angelakis
Βοήθεια! Μου έσπασε ένα κουμπί αφής στο clima. Το αμάξι μου είχε το clima με θερμαινομενα που έγραφε Econ αντί για ac. Το πρόβλημα ειναι το εξής, στο ebay η κονσόλα που γράφει Econ κάνει 108 € με μεταφορικά ενώ αυτή που λέει ac 77 € με μεταφορικά (wtf). (Να σημειώσω δε ότι στην αντιπροσωπεια μου ζητηςαν 600€ γιατί και καλά παει μαζι με τον εγκέφαλο.. )Έχουν καμία διάφορα; Φτάνει που ειναι τελείως χαζό να πρέπει να αλλάξω όλη τη μονάδα για ένα κουμπί, ε ας μη δώσω και αλλά 30€ παραπάνω χωρίς λόγο! Επίσης επειδή πολυ μου αρέσει η καινούργια μονάδα να τολμήσω να βάλω εκείνη, παρένθεση έχω κινέζο, κάποιος το είχε τολμήσει απο ότι θυμάμαι αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τις ενδείξεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72642 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Klima
Εξήγησε μου τη βλάβη, τι θα πει ''Μου έσπασε ένα κουμπί αφής στο clima''?
είτε και μέσω pm αν θέλεις πιθανόν να έχω οικονομική λύση

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72646 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Klima
Μπορείς να βάλεις και την καινούργια μονάδα κλιματισμού αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται για ένα και μόνο κουμπί να την αλλάξεις ολόκληρη...

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72647 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Klima
Αν αποφασήσεις να βάλεις την καινούργια θέλει την αλλαγή ενός pin νομίζω του 20 το οποίο δεν χρειάζεται και κόβεται τελείως, η καινούργια σε εμένα πάντως που έχω θερμενόμενα είναι αυτή:
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

και δουλέυει κανονικά έχοντας κουμπί AC..! Έλεγξε πρώτα όμως αν χρήζει αντικατάστασης ή επισκευάζεται...!

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72649 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Klima
Nομιζω οτι εχω ενα σαν αυτο που σου χαλασε,αν ειναι να δω και να σου πω.

Νikitas TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72655 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Klima
Πρώτα απο όλα να σας ευχαριστήσω όλους για την άμεση ανταπόκριση.
Το πρόβλημα είναι οτι η VW δεν έχει (από ότι μου είπανε οι ίδιοι) κωδικό για το πλήκτρο του κλιματισμού ώστε να μπορεί κάποιος να το αντικαταστήσει σε περίπτωση φθοράς. Από μόνο του αυτό είναι τελείως παράλογο βέβαια! θα μου πείτε αφου δουλεύει κράτα το, αλλά όποτε πέφτει το μάτι μου εκεί (και πέφτει συχνά)ξενερώνω. Λίγο πολύ όλοι μας είμαστε τρίχες με τα τουτού μας, σωστά;!
vaggelis4 και dragonfighter είστε σίγουροι πως αν πάρω τη καινούρια μονάδα θα δουλέψει; Με προβληματίζει που έχω αλλάξει την οθόνη με άλλη (S 60, μοιάζει με του dragonfighter αλλά η δεξιά πλευρά έχει δύο πλήκτρα για το τηλ και παίρνει sd για το navi, ελπίζω να καταλάβατε ποιά είναι) και δεν ξέρω αν θα δείχνει τις λειτουργίες του clima.
Συγνώμη αν κουράζω αλλά είναι αρκετά τα λεφτά..

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #72670 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Klima
Κοίταξε, γνώμη μου και να μήν δείχνει τις ενδείξεις του κλίματισμού στην οθόνη δε σε πειράζει γιατί όλες "φαινονται" και στη μοναδα κλιματισμού. Αν ωστόσο υπάρχει και μία αμφιβολία πάρε την παλιά η οποία είναι οικονομικότερη φαντάζομαι και δε χρειάζεται καμία "τροποποίηση" η φίσα.

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Συντονιστές: nikitas tsi