Φώτα Xenon και ποιότητα λήψης radio.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80542 από denkar13
Φώτα Xenon και ποιότητα λήψης radio. δημιουργήθηκε από denkar13
Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα το μεσημέρι που γυρνούσα απο την συνάντηση και μπήκα στο γκαράζ ανακάλυψα τυχαία οτι μόλις σβήσουν τα φώτα πορείας που έχω βάλει aftermarket xenon βελτιώνεται πάρα πολύ η λήψη του ραδιοφώνου που ενω πριν μολις μπω στο γκαράζ και ανάψουν τα φώτα αρχίζει τα χιονια...απλα εγώ νόμιζα οτι είναι λόγο γκαράζ και επειδή αλλαξα πρόσφατα και σχεδον μαζι με τα xenon το rcd 310 με εναν κινέζο στον οποιο για να συνδέσω το ραδιοφωνο πήρα εναν Dual Fakra to DIN adapter με ενισχυτή ρεύματος απο την πηγή.
Αυτο δεν το χα καταλάβει τόσο καιρό γιατι με τα αυτόμτα φώτα δν σβήνουν μεχρι να σβησω και εγώ και συνήθως μόλις σβήνω βγαζω και το κλειδί γιατι φεύγω,ενω σήμερα ήθελα να θαυμάσω στο σκοτάδι τα κουλουράκια που μου φτιαξε στην συνάντησηο Θοδωρής.
Τώρα μπορώ να κάνω τίποτα (εκτος του να βγάλω τα xenon η την οθόνη )η απλα το αποδέχομαι...;
Να πώ οτι αυτο το κάνει και αφου βάλω μπροστά,το προσπάθησα μηπως και τραβάνε πολύ ρεύμα τα xenon και δν εχει για τον ενισχυτή του ραδιοφώνου.

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80563 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Φώτα Xenon και ποιότητα λήψης radio.
Στο έκανε από την αρχή που έκανες τις αλλαγές; Μήπως η μπαταρία σου οδεύει προς αντικατάσταση και δείχνει τα πρώτα σημάδια;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80564 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Φώτα Xenon και ποιότητα λήψης radio.
Η μπαταρία ειναι καινούργια και ειναι και ανώτερη (start & stop).
Και το κανει και αφου βαλω μπροστά αρα δεν ειναι μπαταρια.
Μαλλον με το ballast ή το canbus η τελος πάντων αυτό αν είναι το ίδιο :PPP
Αύριο θα παω να τα δουν εκει που τα βαλα.Θα ενημερώσω.
Ήθελα να δοκιμασω να βαλω πίσω τo rcd να δω αν θα το κανει,ακόμη και τον διακόπτη απο τα auto lights θα βγάλω μηπως και ανακαλυψω τίποτα τρελό :PPP
αλλα δεν βρήκα χρόνο...αύριο παντως θα τα πάρω όλα μαζι μην μου πούν καμια βλακεία.

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #80567 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Φώτα Xenon και ποιότητα λήψης radio.
Να πώ οτι πήγα εκει που τα έβαλα και περιμένω να με παρει τηλέφωνο οταν θα φέρει καποια άλλα ballast και κάποια αντιπαρασιτικα xenon (ίσως τα xenon είναι και ράτσα σκυλιού :PPP )
Επίσης σήμερα ήρθε το VAG COM μου και παω να παίξω με προσοχή :D
Θα ξαναεπανέλθω στο θέμα για να υπάρχει σάν αρχείο!
Και εκεί μου είπαν οτι δεν το εχουν ξαναδεί αυτό και κανείς με τα xenon τα συγκεκριμένα δεν είχε πρόβλημα.
Ηταν εκρηκτικός συνδυασός μαλλον αυτά τα xenon με τον δικό μου κινέζο.

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Συντονιστές: nikitas tsi