Φώτα alert!

Περισσότερα
7 Χρόνια 9 Μήνες πριν #83419 από eosaki22
Φώτα alert! δημιουργήθηκε από eosaki22
1. Πίσω αριστερό φανάρι έχει πιάσει υγρασία εσωτερικά και τα led του πορείας κουλουράκια είναι OFF αλλά το στοπ αλαρμ ομίχλης κλπ είναι ΟΚ! Τι να έχει θέλει? Πάνε μεμονομένα τα led ή θέλει άλλο φανάρι??
2. Xenon τα μπροστά μεσαία σκάλα είναι περίπου στα 180euro είναι καλή τιμή? Και είναι ανεξάρτητη η μικρή με τις ψείρες και την μεγάλη?

Την καλησπέρα μου από Θεσσαλονίκη!! :good:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 9 Μήνες πριν #83420 από aggelosxyg1
Απαντήθηκε από aggelosxyg1 στο θέμα Φώτα alert!
Καλησπερα φιλε μου! Επειδη ειχα ακριβως παρομοιο προβλημα με το αριστερο πισω φαναρι θελει αλλαγη ολολληρο το φαναρι! Οσο για τα ξενον εγω τα εβαλα στην θεσσαλονικη στην ωραιοκαστρου στην θεσσαλονικη στο καταστημα ηχοκινηση!πολυ καλη δουλεια τα παιδια! Εβαλα ξενον,ψειρες και ψειρες για πινακιδα για ολα αυτα 160! Για να αλλαξεις πλαφονιερα για μενα αγορασε λαμπες απο ebay led can bus και αλλαξετες μονος σου

Περισσότερα
7 Χρόνια 9 Μήνες πριν #83423 από eosaki22
Απαντήθηκε από eosaki22 στο θέμα Φώτα alert!
Καλημέρα παρέα.! Ναι είναι στιγμές που είναι ΟΚ κ άλλες που όχι ΟΚ ή ΟΚ μερικώς από τα led! Ρώτησα και εκτός και αντιπροσωπεία και λέει νέο φανάρι και ότι είναι από την υγρασία που έκανε την πλακέτα να μην λειτουργεί ΟΚ! Άρα αναγκαστικά θα βγει περίπου 150ευρο. :unsure:

Συντονιστές: nikitas tsi