- Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Ηλεκτρολογικό πρόβλημα
- Anargyros
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #84364
από Anargyros
Ηλεκτρολογικό πρόβλημα δημιουργήθηκε από Anargyros
Καλησπερα παιδια συγγνωμη που στελνω εδω στις συναντησεις αλλα δεν ξερω πως να δημιουργω νεο θεμα.
Λοιπον, χθες το μεσημερι ολως τυχαιως πηγα να μπω στο εος μου μετα απο τη δουλεια και μπαινοντας μεσα γυρναω το κλειδι στην πρωτη θεση και μου αναβει προβλημα στο λαμπακι του τιμονιου και στα φωτα...Γυρναω μιζα και δεν ακουγεται καν η μιζα απλως αναβοσβηναν ολα τα λαμπακια στο καντραν μαζι με την κοκκινη οθονη.
Περναει ενας ανθρωπος του εξηγω το προβλημα και με σπρωξιμο στην οπισθεν πηρε απευθειας.Παω απευθειας Τσακουλερη ενω το αμαξι βρισκεται σε κινηση περιπου 15' και μετραει μπαταρια η οποια ηταν πληρως φορτισμενη.Μου λεει σβησε-αναψε το κανω παιρνει απευθειας!
Να μην τα πολυλογω το αμαξι το χω κινησει αλλες 4 φορες απο χθες και παιρνει μπρος απευθειας σαν να μην επαθε ποτε το προβλημα!
Να ενημερωσω οτι το αμαξι το περασμενο Σ/Κ ειχε μεινει σε ακινησια για 1,5 μερα και πηρε παλι μπρος απευθειας.
Περαν αυτου εχει αλλαχθει η μπαταρια του τον Σεπτεμβριο επειδη ειχα μεινει απο μπαταρια. Ειχαμε τσεκαρει επισης για απωλειες ρευματος και δεν ειχε πουθενα!Ειλικρινα δεν μπορει κανενας να καταλαβει τι εχει ή πως εγινε αυτο.Ο Τσακουλερης υποθετη εγκεφαλο ανεσης καμπινας ή απωλεια.
Εγω σαν μη σχετικος με μια προχειρη ερευνα που εκανα ειδα τρομπα βενζινης ή υποβοηθηση τιμονιου, θεωρωντας οτι κατι συμβαινει επειδη αναψε το λαμπακι στο καντραν!
Επισης να πω οτι το προβλημα στα φωτα εμεινε ανοιχτο για 2 μερες και εσβηνε μονο οταν εκλεινα μεγαλη σκαλα.Οταν πηρε μπρος με σπρωξιμο και οδηγησα 2 λεπτα εξαφανιστηκαν ολα και απο χθες επειτα απο δοκιμες δεν εχει αναψει τιποτα στο καντραν!
Να σκεφτομαι τα χειροτερα ; παντως μπαταρια το αποκλειω γιατι ειναι ολοκαινουργια και οταν ειδαμε την ταση ειχε κοντα στο 13. Τι στο καλο εχει παθει ;
Επισης τον τελευταιο καιρο τον εχουν παρει τα παραθυρα και οταν κλειδωνω μενει του οδηγου ανοιχτο και μονο οταν τα κατεβασω ολα και τα ξανα ανεβασω μαζι με τα φινιστρινια φτιαχνει. Αλλα αυτο πες οκ το κανει μια στο τοσο. Αυτο π με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι καποιες φορες οταν παω να ανοιξω την οροφη μενει ανοιχτη μεχρι την μεση και μετα δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια. Πρεπει να σβησω αμαξι να τραβηξω κλειδι και μολις ξανα βαλω μπρος δουλευει αψογα.
Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι επι του θεματος ας με κατατοπισει γιατι το αμαξι το χω ουτε χρονο και ηδη μου εβγαλε προβλημα στο σασμαν που εφυγε για πεταμα και μπηκε καινουργιο απο Γερμανια 900 ευρω !
Λοιπον, χθες το μεσημερι ολως τυχαιως πηγα να μπω στο εος μου μετα απο τη δουλεια και μπαινοντας μεσα γυρναω το κλειδι στην πρωτη θεση και μου αναβει προβλημα στο λαμπακι του τιμονιου και στα φωτα...Γυρναω μιζα και δεν ακουγεται καν η μιζα απλως αναβοσβηναν ολα τα λαμπακια στο καντραν μαζι με την κοκκινη οθονη.
Περναει ενας ανθρωπος του εξηγω το προβλημα και με σπρωξιμο στην οπισθεν πηρε απευθειας.Παω απευθειας Τσακουλερη ενω το αμαξι βρισκεται σε κινηση περιπου 15' και μετραει μπαταρια η οποια ηταν πληρως φορτισμενη.Μου λεει σβησε-αναψε το κανω παιρνει απευθειας!
Να μην τα πολυλογω το αμαξι το χω κινησει αλλες 4 φορες απο χθες και παιρνει μπρος απευθειας σαν να μην επαθε ποτε το προβλημα!
Να ενημερωσω οτι το αμαξι το περασμενο Σ/Κ ειχε μεινει σε ακινησια για 1,5 μερα και πηρε παλι μπρος απευθειας.
Περαν αυτου εχει αλλαχθει η μπαταρια του τον Σεπτεμβριο επειδη ειχα μεινει απο μπαταρια. Ειχαμε τσεκαρει επισης για απωλειες ρευματος και δεν ειχε πουθενα!Ειλικρινα δεν μπορει κανενας να καταλαβει τι εχει ή πως εγινε αυτο.Ο Τσακουλερης υποθετη εγκεφαλο ανεσης καμπινας ή απωλεια.
Εγω σαν μη σχετικος με μια προχειρη ερευνα που εκανα ειδα τρομπα βενζινης ή υποβοηθηση τιμονιου, θεωρωντας οτι κατι συμβαινει επειδη αναψε το λαμπακι στο καντραν!
Επισης να πω οτι το προβλημα στα φωτα εμεινε ανοιχτο για 2 μερες και εσβηνε μονο οταν εκλεινα μεγαλη σκαλα.Οταν πηρε μπρος με σπρωξιμο και οδηγησα 2 λεπτα εξαφανιστηκαν ολα και απο χθες επειτα απο δοκιμες δεν εχει αναψει τιποτα στο καντραν!
Να σκεφτομαι τα χειροτερα ; παντως μπαταρια το αποκλειω γιατι ειναι ολοκαινουργια και οταν ειδαμε την ταση ειχε κοντα στο 13. Τι στο καλο εχει παθει ;
Επισης τον τελευταιο καιρο τον εχουν παρει τα παραθυρα και οταν κλειδωνω μενει του οδηγου ανοιχτο και μονο οταν τα κατεβασω ολα και τα ξανα ανεβασω μαζι με τα φινιστρινια φτιαχνει. Αλλα αυτο πες οκ το κανει μια στο τοσο. Αυτο π με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι καποιες φορες οταν παω να ανοιξω την οροφη μενει ανοιχτη μεχρι την μεση και μετα δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια. Πρεπει να σβησω αμαξι να τραβηξω κλειδι και μολις ξανα βαλω μπρος δουλευει αψογα.
Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι επι του θεματος ας με κατατοπισει γιατι το αμαξι το χω ουτε χρονο και ηδη μου εβγαλε προβλημα στο σασμαν που εφυγε για πεταμα και μπηκε καινουργιο απο Γερμανια 900 ευρω !
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- LioMidiS
-
- Εκτός
- Senior Μέλος
-
- LioMidEOS
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #84365
από LioMidiS
Αντώνης 1.4 ΤSi
o ΣφουγγαρΕΟS
Απαντήθηκε από LioMidiS στο θέμα Ηλεκτρολογικό πρόβλημα
Καλησπέρα φίλε μου, το αμάξι θέλει παρακολούθηση, πολύ πιθανόν να μην κοιμήθηκε κάποιος εγκέφαλος και να είχες κάποια διαρροή.
Επίσης φιλικά πάντα πρέπει να μην έψαξες καθόλου στο φόρουμ και άπλα να πόστρες όπου είδες ότι έχει κίνηση το θέμα . Υπάρχει κατηγορία ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Καινούργιο σασμάν από Volkswagen Γερμανία με 900 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση. Ρίξε μια ματιά μήπως σε κορόιδεψαν.
Πάντα φιλικά,
Ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημα σου.
Επίσης φιλικά πάντα πρέπει να μην έψαξες καθόλου στο φόρουμ και άπλα να πόστρες όπου είδες ότι έχει κίνηση το θέμα . Υπάρχει κατηγορία ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Καινούργιο σασμάν από Volkswagen Γερμανία με 900 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση. Ρίξε μια ματιά μήπως σε κορόιδεψαν.
Πάντα φιλικά,
Ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημα σου.
Αντώνης 1.4 ΤSi
o ΣφουγγαρΕΟS
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #84366
από dragonfighter
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Ηλεκτρολογικό πρόβλημα
Συμφωνώ με τον Liomidi, κάπου έχεις διαρροή.
Πρόσφατα έμεινα αλλά ευθυνόταν μια εξειδικευμένη ρύθμιση που έχω ενεργοποιήσει, το Rain closing, η οποία αφήνει επίτηδες τον εγκέφαλο σε λειτουργία κ σε συνδυασμό με τον χαλασμένο γρύλο που είχα, μου έφαγε την μπαταρία.
ΥΓ: Το θέμα μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα.
Πρόσφατα έμεινα αλλά ευθυνόταν μια εξειδικευμένη ρύθμιση που έχω ενεργοποιήσει, το Rain closing, η οποία αφήνει επίτηδες τον εγκέφαλο σε λειτουργία κ σε συνδυασμό με τον χαλασμένο γρύλο που είχα, μου έφαγε την μπαταρία.
ΥΓ: Το θέμα μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα.
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- Anargyros
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #84367
από Anargyros
Απαντήθηκε από Anargyros στο θέμα Ηλεκτρολογικό πρόβλημα
Καλημέρα παιδιά κ ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις ...διαρροή το αμάξι δεν έχει...το τσεκάρανε! Τώρα από κει και πέρα δεν ξέρω αν είναι θέμα κάποιου εγκεφάλου ...Επίσης από την Τετάρτη δεν το χει ξανά κάνει ! Είναι σαν να μην το έπαθε ποτε....τώρα από κει και πέρα θα δούμε...αν το ξανά κάνει θα το στείλω για διερεύνηση !
- sferidis
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Βαγγέλης 2.0 fsi
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #84373
από sferidis
ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2.0FSI
Απαντήθηκε από sferidis στο θέμα Ηλεκτρολογικό πρόβλημα
Μπορει να εγινε καποιο Reset στον αναλογο εγκεφαλο και να λυθηκε το προβλημα .Εαν βρεθεις σε δυσκολο σημειο η λυση ειναι, βγαζεις τον αρνητικο πολο για λιγα λεπτα τον ξαναβαζεις κανεις μια διαδρομη για να παρουν τα δεδομενα οι εγκαφαλοι επτα τον αριθμο εαν δεν κανω λαθος και ολα ο.κ ....
ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2.0FSI
- Anargyros
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #84374
από Anargyros
Τι να πω δεν ξέρω ...επέστρεψα από διακοπές ενώ το αμάξι ήταν σε ακινησία 5 ημέρες και δεν έκανε τίποτα. Όλα δουλεύουν ρολόι σαν να μην το έπαθε ποτε δόξα το θεό. Αν ξανά συμβεί τι να περιμένω ;
- Anargyros
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #84385
από Anargyros
Να ρωτήσω και κατι τελευταίο! Πριν από 11 μήνες περίπου είχα αλλάξει τα φώτα μπροστά και τα φώτα ομίχλης με τις diamond vision της philips εκτός από τα parking lights κοινώς τις ψείρες που εβαλα led.Ολα καλά μέχρι πριν από έναν μήνα που άρχισαν να τα παίζουν τελείως και να μου βγάζει ένδειξη με καμμένο φως στο καντράν και μετα αφού στάθμευσα είδα ότι όντως είχε σβήσει η αριστερή λάμπα! Κλείνοντας τα φώτα και αφού τα ξανά άνοιξα η ένδειξη έσβησε και το φως ξανά άναψε.Εν τελει για να μην λέμε πολλά κάθε φορά που είτε ανοιγοκλείνω τα φώτα είτε σβήνω μηχανή και ξανά ανάβω τα φώτα δουλεύουν άψογα και την ένδειξη μ την βγάζει μόνο όταν ανάβω την μεγάλη σκάλα.Υπαρχει περίπτωση αυτό π έπαθα τις προάλλες να οφείλεται στα φωτα αυτά ; Γιατί καποτε π είχα πάει για εγκατάσταση οθόνης android μου χε πει ο ηλεκτρολόγος να μην αλλάξω καμία λάμπα σε led γιατί τα παίζει ο εγκέφαλος και δεν τις δέχεται !
Συντονιστές: nikitas tsi