ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84417 από eosaki22
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ δημιουργήθηκε από eosaki22
Καλημέρα και χρόνια πολλά στην παρέα!! Λοιπόν χθες 15 Αύγουστος θα έχω να θυμάμαι με άφησε το EOSάκι!! Το θέμα είναι μάλλον ignition failure δηλαδή το τιμόνι με το κλειδί εκτός ΔΕΝ κλειδώνει και όταν πάω να βάλω το κλειδί στη μίζα για να εκκινήσω τον κινητήρα ΔΕΝ γυρνάει με τίποτα και είναι σκληρό! Τι μπορεί να είναι κ μία λύση?? Thanks!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84436 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ
Τελικά; Έμεινες από διακόπτη;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #84444 από eosaki22
Απαντήθηκε από eosaki22 στο θέμα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ
Τελικά ΝΑΙ ήταν ο διακόπτης ΔΕΝ μίζαρε οπότε αλλαγή και όλα αυτά 15/8 ευτυχώς στο φαρμακείο αλλά εν υπηρεσία!!! Και την επόμενη μέρα άδεια κ τριπ ευτυχώς έγινε στη μέρα κ όλα ΟΚ!!

Περισσότερα
6 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 6 Χρόνια 1 Μήνας πριν #84532 από DIMITRISD
Απαντήθηκε από DIMITRISD στο θέμα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ
καλησπερα σε ολους. Παιδια εχω παρομοιο προβλημα και εχω τρελαθει δεν ξερω ποσο σοβαρο ειναι. Ενω η μιζα δουλευε καλα αρχισε να κολλαει λιγο το κλειδι οταν πηγαινα να βαλω μπρος και τωρα εγινε πολυ σκληρη και δεν γυρνουσε το κλειδι για να βαλω μπροστα.
Εβαλα λιγο αντισκουριακο wurth που μπορει να εκανα και μ@λακια και γυρισε με δυσκολια. τι προβλημα υπαρχει? πρεπει να το παω αντιπροσωπεια για αλλαγη μιζας?
οποιαδηποτε βοηθεια παιδια καλοδεχουμενη.. πρεπει να το λυσω αμεσα το θεμα.
τι κοστος εχει η αλλαγη διακοπτη?

167 ευρω εδωσα στην Καρεντα για αλλαγη κλειδαρια τιμονιου διακοπτη κλειθρο μπουλονι. βαρβατη ζημια μπορω να πω. τι να κανουμε. ευτυχως με εξυπηρετησαν αμεσα και ειχαν το ανταλλακτικο
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": polivios89

Συντονιστές: nikitas tsi