Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?

• evi2009
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24684 από evi2009
Απαντήθηκε από evi2009 στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Καλησπέρα. Επιτέλους πήρα το EOS μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγα χθες και το παρέλαβα από τον Ρώρρη. Δεν το έχω τσεκάρει ακόμα λόγω φόρτου εργασίας. Μου είπαν ότι πλέον δεν βάζει νερά (όπως πάντα).... Πάντως έχω να πω τα καλύτερα για την αντιμετώπιση στην αντιπροσωπεία. Απίστευτη αίσθηση να το οδηγώ πάλι!!! Από την kosmocar περιμένω επικοινωνία για επέκταση εγγύησης και ελπίζω να μην δω πάλι τρεχούμενο νεράκι μέσα στην καμπίνα... Με το Passat Άρη ένιωθα σαν τη θεία Ευτέρπη... άσε που δεν πήγαινε όπως το δικό μου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24692 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Λογικά Εύη χθές ήταν καλό τέστ...
Έριξε βατράχια..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24696 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Όντως, χθες ήταν αρκετά έντονη η βροχή για να δοκιμαστούν οι οροφές μας...είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τα νέα σου Εύη...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24739 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
άντε βρε με το καλό και συ!!:clap: :clap: :clap:

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #37007 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Μετά από 2 χρόνια κάτοχος EOS αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ τα παράπονα μου από τις αντιπροσωπείες VW. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τη παραγγελία του αυτοκίνητου στο Φιλιππαίο το καλοκαίρι του 2008 όπου τότε πρωτοβγήκε η έκδοση TSI 160 HP. Για την υπάρχουσα έκδοση ενημερώθηκα από διαφήμιση και όχι από τους πωλητές οι οπίοι δε γνώριζαν τίποτα. Τέλη Οκτώβριου με πήραν τηλ ότι το αυτοκίνητο είχε έρθει ώστε να πάω για τα διαδικαστικά. Αφού τέλειωσα με τα διαδικαστικά μου είπαν ότι θα το έπαιρνα μετά από 2 μέρες όπου εν τέλει το πηρά μετά από 1 μηνά μετά από πολλούς τσακωμούς με την αντιπροσωπία. Μετά από μερικές εβδομάδες αφού το είχα πάρει μπήκαν στον κινητήρα ποντίκια και μου <έφαγαν> τα μπουζοκαλώδια και το καλώδιο από τον αισθητήρα ψυκτικού υγρού, όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία με παραπληροφόρησαν λέγοντας μου ότι πρέπει να πάει το αμάξι στη Γερμάνια για να διαπιστωθεί ο λόγος που έγινε αυτό. Από τότε αναγκάστηκα να πάω άλλη μια φορά στο Φιλιππαιο για το service των 60000km όπου από ενημέρωση και εξυπηρέτηση είναι απαράδεκτοι, εκεί μου βρήκαν πρόβλημα στης βάσεις αναρτήσεις όπου για να μου τις αλλάξουν χρειάστηκε να περιμένω 2 εβδομάδες μέχρι να γυρίσει ο υπεύθηνο από άδεια, οπου ενω με είχαν ενημερώσει οτι θα το έπαιρνα μια συγκεκριμένη ώρα αναγκάστηκα να περιμένω άλλες 2 ώρες όπου δεν υπήρχε χώρος αναμονής. Εν τέλει μου σύστησαν τον Σταθόπουλο στη Χαλκίδα όπου μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος .

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #37009 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Ειναι απίστευτη η ιστορία σου Θοδωρή.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #37012 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Εντάξει μες στις ατυχείες είναι κι αυτά.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #37379 από sferidis
Απαντήθηκε από sferidis στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Το διαβασα Θοδωρη πραγματικα απιστευτη ιστορια.
Ελπιζω με το καλο να τελειωση το προβλημα μου με το καθισμα,
και μετα εχω να γραψω,ακριβως και με στοιχεια την εμπειρια μου.
ΥΓ.ευχαριστω για το μυνημα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2.0FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48925 από gazza307
Απαντήθηκε από gazza307 στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
εγω θα το παω παλι στον γρατσια μολις ερθει απο την Γερμανια το κιτ επισκευης οροφης οπως μου το περιγραψαν (το πηρα σημερα γιατι απλα καθοταν χωρις λογο).
Αυτοκινητο εξυπηρετησης μου ειχαν δωσει χωρις χρεωση.
Στο γρατσια λυθηκε το προβλημα εισροης νερων λιγο πριν τα Χριστουγεννα (η Κοσμοκαρ το ειχε πριν κανα χρονο 2 φορες απο μηνα και 2 εβδομαδες αντοιστιχα χωρις ομως τα αναμενομενα αποτελεσματα.

το δικο μου εχει φαει τωρα πολυ βροχη και ευτυχως ολα καλα.(μονο σταγονες οταν ανοιγεις την πορτα αναποφεκτα προλαβαινουν να σταξουν μεσα ακριβως πανω στο βραχιονα ρυθμισης υψους του καθισματος).

Μακαρι να φτιαξουν και τους θορυβους....γιατι δεν την παλευω αλλο 4 χρονια τωρα να ασχολουμαι με αυτο το αυτοκινητο που μου στοιχισε 33.000 και ο γρατσιας σημερα 16/05/2011 Δευτερα πρωι μου εδωσε ταβανι προσφορα 9.000 ευρω....

Να βαλω τα κλαμματα ???? ειπαμε πεσανε τα αυτοκινητα λογω κυβικων αυτοι το εχουν "μπιμ".....

(μιλαμε για εος 2.0 κυβικα 2007 μοντελο σχεδον 33.000 χλμ...με ΡΝΣ 510..

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48946 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
gazza307 έγραψε:

...αυτο το αυτοκινητο που μου στοιχισε 33.000 και ο γρατσιας σημερα 16/05/2011 Δευτερα πρωι μου εδωσε ταβανι προσφορα 9.000 ευρω....

Να βαλω τα κλαμματα ???? ειπαμε πεσανε τα αυτοκινητα λογω κυβικων αυτοι το εχουν "μπιμ".....

(μιλαμε για εος 2.0 κυβικα 2007 μοντελο σχεδον 33.000 χλμ...με ΡΝΣ 510..

Εγώ θα έβαζα τα γέλια!!! Χωρίς να υπονοοώ κάτι. Απλά αναρωτιέμαι δηλαδή το δικό μου πόσ θα πήγαινε; 6.000 ευρά; (Χωρίς RNS, 2007, 1.600 FSI, με καμποσα χλμ πάνω!)

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48949 από gazza307
Απαντήθηκε από gazza307 στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
πανε να τα παρουνε τσαμπα....
ειναι οι μαγκες αυτοι....αγοραζουν φτηνα πουλανε ακριβα....
αντε μην βρισω παλι...γιατι εχω ριξει πραγμα απ το πρωι...

το μονο θετικο οτι με πηραν τηλεφωνο να ενημερωσουν οτι η ΚΟΣΜΟΚΑΡ θα καλυψει ολη την επισκευη λογω οτι το θεμα των τριγμων-θορυβων το ειχα επισυμανει εντος εγγυησης και δεν εχει δοθει λυση....

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48950 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
θεωρώ ότι θα σε βοηθήσουν εκεί.
Δεν έχω πάει ποτέ. Μάλιστα έχω προγραμματίσει να πάω μέσα στην εβδομαδα για ένα θεματάκι και να δω τί κάνουν. Απλά οι περισσότεροι λένε τα καλύτερα κυίως στο θέμα της οροφής...
Καλα ξεμπερδέματα φίλε!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48952 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Η τιμή ανέκαθεν βασιζότανε όχι μόνο στην παλαιότητα αλλά και στην προσφορά-ζήτηση. Η αλήθεια είναι -όσο και να μη μας συμφέρει- πως ειδικότερα τώρα καμία αντιπροσωπεία δεν "καίγεται" να παίρνει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αφού δύσκολα θα τα πουλήσει. Ειδικότερα για το δικό σου που είναι 2.0, θα θεωρείται τολμηρός αυτός που θα το πάρει με τέτοιες φορολογίες που έχουν πέσει και με τα ποσά που θα πρέπει να πληρώνει για ετήσια συντήρηση (βενζίνη, τέλη, ασφάλεια κλπ)
Με αυτή τη λογική το θεωρώ φυσιολογικό να σου δώσουν μια χαμηλή τιμή, αλλά μάλλον τα 9.000 είναι υπερβολικά χαμηλή. Είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν όλες οι αντιπροσωπείες-μάντρες άλλωστε. Τα RNS κλπ μην τους δίνεις σημασία, και με RCD 300 να το είχες πάλι ίδια τιμή θα σου έδιναν. Στην αγορά δε δίνουν σημασία (δε συμφέρει), στην πώληση όμως θα το διατυμπανήσουν ώς πολυτέλεια και έξτρα εξοπλισμό.
Αν θέλεις να το σκοτώσεις (γιατί λόγω εποχής οποιαδήποτε πώληση θα είναι το πιθανότερο "σκότωμα") το ιδανικότερο κατα τη γνώμη μου ειναι να το βάλεις αγγελία σε εφημερίδες, ίντερνετ κλπ και να το πουλήσεις ως ιδιώτης στην τιμή που θεωρείς εσύ πρέπουσα και αντίστοιχη του αυτοκινήτου σου..
Ενδεικτικά σε site αγγελιών πώλησης-αγοράς αυτοκινήτων, ένα 1.6FSi κυμαίνεται γύρω στα 15,000-17,000, ένα 1.4TSi γύρω στα 17,500-21,000..

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48953 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Eνω ενα 2.0 ακομη και 12500.

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48954 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις αποφασισει να το πουλήσεις, κάντο βίδες και πούλα το βίδα βίδα......στο τέλος ειναι σίγουρο οτι θα φτάσεις κοντά στα λεφτά που το πήρες.
άκου 9000....ενδεικτικά σε μάντρα πριν μια βδομάδα eos fsi 1.6 μοντελο 07 πουλιόταν 17.500....και απο εξτρα?!!!.....όπως το γέννησε η μάνα του

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• joanna
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48960 από joanna
Απαντήθηκε από joanna στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Corbil έγραψε:

άκου 9000....ενδεικτικά σε μάντρα πριν μια βδομάδα eos fsi 1.6 μοντελο 07 πουλιόταν 17.500....και απο εξτρα?!!!.....όπως το γέννησε η μάνα του

Το ότι η μάντρα το πουλά 17.500 ευρώ δεν σημαίνει ότι το αγόρασε τόσο από τον ιδιώτη που το πούλησε όμως..Ενδεχομένως να το αγόρασε πχ. 15.000ευρώ ή και χαμηλότερα και να αρχίσει να διαπραγματεύεται την τιμή όταν εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος.

Είναι λογικό ότι σε οποιαδήποτε αγγελία η τιμή είναι λίγο πιο τσιμπημένη από την τελική για να υπάρχει κάποιο περιθώριο διαπραγματεύσεων.

Η τιμή μεταπώλησης 9.000 ευρώ , μου φαίνεται κι εμένα αρκετά χαμηλή (εκτός κι αν πρόκειται για αυτοκίνητο που έχει τρακάρει- έστω και παλαιότερα)

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48961 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
joanna έγραψε:

Η τιμή μεταπώλησης 9.000 ευρώ , μου φαίνεται κι εμένα αρκετά χαμηλή (εκτός κι αν πρόκειται για αυτοκίνητο που έχει τρακάρει- έστω και παλαιότερα)

... ή έχει (είχε) προβληματική οροφή; :unsure:

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48965 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Δεν ειναι ομως ουτε 1.4 ουτε 1.6 αλλα 2.0
Στις αγγελιες το βρισκει καποιος απο 12500,να μη βγαλει και ο μαντρας ενα μεροκαματο τρια χιλιαρικακια?

Νikitas TSi

• joanna
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #48977 από joanna
Απαντήθηκε από joanna στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
Coo έγραψε:

joanna έγραψε:

... ή έχει (είχε) προβληματική οροφή; :unsure:

Θεωρώ ότι από την στιγμή που έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα της οροφής ,δεν παίζει ρόλο στην τιμή -εκτός αν δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη, που δεν νομίζω, από την στιγμή που ήταν στην εγγύηση.

Η κατάσταση με την πώληση των μεταχειρισμένων είναι κάπως ρευστή.. Ας σκεφτούμε ότι σε λίγο καιρό ,για παράδειγμα, κάποιος θα μπορεί να προμηθευτεί το νέο eos , έχοντας κάτι πολύ φρέσκο στα χέρια του, με την εγγύηση του και την ασφάλεια πως αγοράζει καινούργιο αυτοκίνητο(με ό,τι χρώμα,κινητήρα και λοιπές επιλογές) και ό,τι αυτό συνεπάγεται.Το μόνο "εμπόδιο" που θα έχει κάποιος στο να αγοράσει το καινούργιο, είναι η διαφορά τιμής. Αυτός λοιπόν ο μελλοντικός πελάτης που δεν έχει διαθέσιμη την διαφορά τιμής για το καινούργιο , σίγουρα δεν θα θέλει να πληρώσει την κατανάλωση, τα τέλη κυκλοφορίας και τις ζημιές εκτός εγγύησης ενός δίλιτρου .

Όσο για τον μαντρά, προσπαθεί να το πάρει στην χαμηλότερη δυνατή τιμή γιατί αναλαμβάνει το ρίσκο το αυτοκίνητο αυτό να μην βρει εγκαίρως αγοραστή(για τους προαναφερθέντες λόγους) και να παραμείνει ανεκμετάλλευτο κεφάλαιο που χάνει συνεχώς την αξία του. Αυτή είναι και η διαφορά όταν πουλάς κάτι απευθείας σε ιδιώτη και σε έναν επαγγελματία. Για παράδειγμα από τα 3.000 που αρχικά φαίνονται ως προμήθεια , τα 1.000 θα τα χάσει μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής και τα 500 θα τα εμφανίσει ως καλύτερη τιμή. Άρα προμήθεια 1.500 ευρώ.

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #49023 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Πώς μας αντιμετωπίζει η Vοlkswagen ?
@joanna
:clap: σωστά τα λές!!!

Κατα τα αλλα θα συμφωνησω οτι η αγορα για τα δίλιτρα ειναι τραγική.Μην εχετε σιγουρο πάντως οτι ενα αυτοκινητο που θα αγορασει σημερα η μαντρα ,θα το μεταπωλησει εντος λογικου χρονικου διαστηματος.Ενα μεταχειρισμενο δίλιτρο κάμπριο ,μπορει να μεινιε απουλητο και χρόνια!Μενω σε περιοχη με πολλές μαντρες αυτοκινητων και καθημερινα παρατηρω τα ιδια αυτοκινητα , απουλητα για μήνες .Υπολογιστε τι τιμη πώλησης θα εχει το ιδιο δίλιτρο κάμπριο σε ενα χρόνο απο σήμερα ,ειδικα αν τα πραγματα πάνε προς το χειροτερο (το πιθανοτερο) και ξαναεξεταστε την τιμη αγορας που θα δώσει η μαντρα στον ιδιωτη.

Τώρα λοιπον που ενα παλιο διλιτρο εχει 600€ τελη κυκλοφοριας και ενα καινουριο εχει 200-300€ ,τώρα που κόπηκαν τα εύκολα δάνεια απο τις τράπεζες, τωρα που υπάρχει η αποσυρση , τώρα πλέον που η αγορά εχει πλημμυρίσει απο μεταχειρισμενα - ολα ειναι θεμα του ''πόσο πραγματικα'' θελεις να πουλησεις το αυτοκινητο σου.Αν καιγεσαι να το δωσεις ,θα το δώσεις για 9.000€ και θα πεις κι ευχαριστώ που το πείρανε , γιατι αν περιμενεις να το δώσεις για 15.000-20.000€ που το δινουν οι ιδιωτες στις αγγελίες θα περιμενεις πολύυύυύυ καιρό.Πόσοι ειναι αυτοι που εχουν τα παραπανω ποσά άμεσα διαθεσιμα και πολύ περισσοτερο για δίλιτρο τετραετίας?
Αν πάλι το αυτοκινητο κανει τη δουλεια του και δεν εχεις και ιδιαιτερο προβλημα να το κρατησεις ,τότε το κρατας και εισαι διπλά χαρουμενος που εχεις ενα όμορφο δίλιτρο κάμπριο! :violin

Σημ:η κατασταση στην αγορά για τα αυτοκινητα μικροτερου κυβισμου ειναι ελαφρως καλυτερη σε σχέση με τα δίλιτρα...

Συντονιστές: nikitas tsi